Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Επιστροφή, αντικατάσταση ή εγγύηση

Έχετε αγοράσει ένα προϊόν, αλλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή έχει υποστεί κάποιο ελάττωμα; Έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή αντικατάστασης.

Πολιτική επιστροφής 30 ημερών

Πώς μπορώ να διεκδικήσω επιστροφή 30 ημερών

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής , αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία της επιστροφής.
  2. Μετά την υποβολή της φόρμας, η εξυπηρέτηση πελατών μας θα λάβει αυτόματο μήνυμα από εσάς με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.
  3. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας δώσει περαιτέρω οδηγίες.
  4. Θα λάβετε τα χρήματα το αργότερο 14 ημέρες μετά τη λήψη της παραγγελίας σας.

Ανάκτηση

Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας είναι της υψηλότερης ποιότητας. Θέλουμε τα αγορασμένα προϊόντα να λειτουργούν άψογα για ολόκληρο τον κύκλο ζωής. Ωστόσο, σε περίπτωση ελαττωμάτων, ξεκινάμε τις διαδικασίες αποκατάστασης που αναφέρονται στα ακόλουθα σημεία κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Παρέχουμε τεχνική υποστήριξη μέσω e-mail [email protected]

Πώς να επεξεργαστείτε την αποκατάσταση

  1. Ενημερώστε μας για το ελάττωμα κατά προτίμηση μέσω e-mail. Σας ενθαρρύνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα αποκατάστασης που διατίθεται εδώ.
  2. Περιγράψτε το ελάττωμα λεπτομερώς και τις προσδοκίες σας ως προς το πώς θα θέλατε να χειριστούμε τη διαδικασία ανάκτησης.
  3. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα δώσει περαιτέρω οδηγίες.
  4. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος πίσω σε εμάς, σας ενθαρρύνουμε να επισυνάψετε τη φόρμα αποκατάστασης στη συσκευασία. Αυτό θα διευκολύνει τον εντοπισμό της παραγγελίας και θα επιταχύνει τη διαδικασία.
  5. Σας ενθαρρύνουμε να επισυνάψετε απόδειξη αγοράς - όπως απόδειξη / τιμολόγιο ΦΠΑ στο πακέτο.

Εγγύηση

Κάθε προϊόν που πωλείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα Batteryempire.gr καλύπτεται από εγγύηση ποιότητας. Η περίοδος εγγύησης αναφέρεται πάντα στην περιγραφή του προϊόντος και υπολογίζεται από τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Batteryempire.co.uk καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι τα προσφερόμενα προϊόντα είναι της υψηλότερης ποιότητας και ελπίζει ότι το αγορασμένο προϊόν θα λειτουργήσει χωρίς αποτυχίες. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου υπόκεινται σε σταδιακή φθορά καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Παρ 'όλα αυτά, σας διαβεβαιώνουμε ότι η πολιτική εγγύησης επιτρέπει 20% φθορά και το αντιμετωπίζει ως φυσική γήρανση της μπαταρίας. Οποιαδήποτε κατανάλωση (μείωση της πραγματικής χωρητικότητας) άνω του 20% στο τέλος της περιόδου εγγύησης σε σχέση με την κατάσταση κατά τη στιγμή της παραλαβής του προϊόντος αποτελεί τη βάση για την καταγγελία. Λεπτομερείς όροι εγγύησης μπορείτε να βρείτε στους κανονισμούς του καταστήματος.
Ελέγξτε την κατάσταση του πακέτου παρουσία του courier. Σε περίπτωση βλάβης / ελλείψεων εξαρτημάτων, ζητήστε από τον κούριερ να γράψει πρωτόκολλο ζημιάς.

Έχετε απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!