Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Nikon (1)

Μπαταρία κάμερας Nikon

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;

Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.


Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής...

Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα

Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.


Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
χωρητικότητα: 1000 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB06+ADCB03
32,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρία για την κάμερα της Nikon

Είναι το χόμπι σου η φωτογραφία; Έχετε πάντα μια κάμερα στο χέρι και θέλετε να είναι έτοιμη για χρήση ανά πάσα στιγμή; Η νέα μπαταρία Nikon θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας. Ελέγξτε ποια μοντέλα είναι συμβατά με την κάμερά σας!

Η μπαταρία Nikon - εξαιρετική ποιότητα σε προσιτή τιμή

Η αρχική μπαταρία της φωτογραφικής σας μηχανής αποφορτίζεται όλο και πιο γρήγορα; Μπορείτε να τραβήξετε πολύ λιγότερες φωτογραφίες με μία μόνο φόρτιση από ό,τι μόλις πριν από λίγους μήνες; Είστε απογοητευμένοι επειδή η ένδειξη μπαταρίας δείχνει κρίσιμες τιμές την λιγότερο αναμενόμενη στιγμή; Μια επιπλέον μπαταρία για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon είναι η λύση στα προβλήματά σας!

Στην προσφορά μας θα βρείτε περισσότερες από δώδεκα διαφορετικές μπαταρίες συμβατές με κάμερες Nikon . Πρόκειται για μπαταρίες με τάση 6 και 14,4 V. Όταν παραγγέλνετε μπαταρία για φωτογραφική μηχανή Nikon , θα πρέπει να προσέχετε τη χωρητικότητά της. Είναι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες χωρητικότητας 2? 3; 4; 4,5 Ah διαθέσιμα. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο περισσότερες φωτογραφίες θα μπορείτε να τραβήξετε μετά τη φόρτιση της μπαταρίας.

Ο κατασκευαστής των μπαταριών αντικατάστασης για τις γνήσιες μπαταρίες φωτογραφικών μηχανών Nikon είναι η Green Cell . Κατά τη διαδικασία κατασκευής, έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια της μπαταρίας και στη μεγάλη διάρκεια ζωής της. Η μπαταρία Nikon για τη φωτογραφική μηχανή Nikon από την Green Cell είναι ανθεκτική στη θερμοκρασία και έχει επίσης πρόσθετη προστασία από υπερφόρτιση και βραχυκυκλώματα.

Παραγγείλετε μια μπαταρία ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Nikon σήμερα. Σημειώστε ότι εάν το προϊόν που παραδόθηκε δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας (αν δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας, για παράδειγμα) έχετε 30 ημέρες για να το επιστρέψετε δωρεάν!

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την παραγγελία μιας μπαταρίας για τη φωτογραφική μηχανή Nikon ;

Όταν παραγγέλνετε μπαταρία για τη φωτογραφική μηχανή Nikon , θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία που θα επιλέξετε είναι συμβατή με τη συσκευή σας. Στην κάρτα κάθε προϊόντος θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα κάμερας που ταιριάζουν οι συγκεκριμένες μπαταρίες.

Θα μάθετε επίσης ποια γνήσια μοντέλα μπαταριών αντικαθιστά. Η ακριβής περιγραφή της μπαταρίας θα σας ενημερώσει επίσης για τις πιο σημαντικές παραμέτρους της μπαταρίας.

Πώς να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τη φωτογραφική μηχανή Nikon ;

Σημειώστε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο χρήσης της. Η μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής Nikon , η οποία πρέπει να λειτουργεί συνεχώς σε ακραίες καιρικές συνθήκες, μπορεί να χάσει την πραγματική χωρητικότητα γρηγορότερα. Αποφύγετε τη συχνή φωτογράφιση, ειδικά σε έντονο κρύο.

Η επόμενη μέθοδος παράτασης της διάρκειας ζωής της μπαταρίας είναι να τη φορτίζετε τακτικά.

Θέλετε να αποκτήσετε μια υψηλής ποιότητας μπαταρία κάμερας Nikon σε εξαιρετική τιμή; Θέλετε κύτταρα που θα είναι αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα; Ελέγξτε την προσφορά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και βάλτε το επιλεγμένο προϊόν στο καλάθι αγορών. Οι αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire αποτελούν εγγύηση ικανοποίησης !