Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Αποθήκευση ενέργειας  (1)

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Σε τι χρησιμεύει η αποθήκευση ενέργειας;

Η αποθήκευση ενέργειας είναι σαν μια γιγάντια μπαταρία ολόκληρου του σπιτιού που αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν υπάρχει πάρα πολύ και την απελευθερώνει όταν τη χρειαζόμαστε.


Η αποθήκευση ενέργειας είναι σαν μια γιγάντια μπαταρία ολόκληρου του σπιτιού που αποθηκεύει την...

Ποιες επιλογές αποθήκευσης ενέργειας υπάρχουν;

Υπάρχουν σήμερα πέντε τρόποι αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας:
μηχανική (με δεξαμενή πεπιεσμένου αέρα)
ηλεκτρομηχανολογικές (μπαταρίες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες)
χημική (παραγωγή υδρογόνου ή μεθανίου)
ηλεκτρικοί (υπερπυκνωτές)
θερμική (συσσώρευση αισθητής ή λανθάνουσας θερμότητας)
Η πιο διάσημη μορφή αποθήκευσης ενέργειας είναι οι ηλεκτρομηχανικές λύσεις όπως οι μπαταρίες/συσσωρευτές. Το GC PowerNest είναι ακριβώς μια τέτοια λύση. Στην καρδιά της συσκευής βρίσκονται κυψέλες LiFePO4 (φωσφορικό σίδηρο λιθίου ή LFP), οι οποίες έχουν πάνω από δέκα φορές τη διάρκεια ζωής και το διπλάσιο βάθος εκφόρτισης (100% - 0%) από τις παραδοσιακές μπαταρίες οξέος, ενώ είναι πολύ πιο ασφαλείς και πιο ανθεκτικές από τυπικά κύτταρα ιόντων λιθίου.
Χάρη στη σταθερότητα και την ασφάλεια χρήσης του αποθηκευτικού χώρου αποθήκευσης ενέργειας GC PowerNest, η εγγύηση είναι έως και 10 χρόνια ή 15.000.000 Wh ενεργειακής απόδοσης.


Υπάρχουν σήμερα πέντε τρόποι αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας: μηχανική (με δεξαμενή πεπιεσμένου...

Πώς λειτουργεί η αποθήκευση ενέργειας;

Η αποθήκευση ενέργειας λειτουργεί με την αρχή της αποθήκευσης ενέργειας όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα και της απελευθέρωσης της όταν χρειάζεται. Αυτό είναι παρόμοιο με την μπαταρία σε power bank ή smartphone, μόνο μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη για να είναι ασφαλής για χρήση στο σπίτι.
Η αποθήκευση μπαταριών συνήθως λειτουργεί μαζί με ένα φωτοβολταϊκό σύστημα μέσω ενός μετατροπέα, ο οποίος ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία εξαγωγής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σύστημα, αποθήκευση και επιστροφή.
Το GC PowerNest είναι μια μονοφασική συσκευή αποθήκευσης ενέργειας 48 volt με χωρητικότητα 5 kWh και απόδοση άνω του 98%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 μονάδες ενέργειας που πηγαίνουν στην μπαταρία, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε 98 μονάδες. Με τόσο υψηλό επίπεδο απόδοσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αποθήκευση ενέργειας είναι πολύ πιο συμφέρουσα από την απευθείας τροφοδοσία ενέργειας στο δίκτυο, η οποία συχνά συνεπάγεται απώλεια άνω του 20% σε σχέση με την παραγόμενη ενέργεια ή μη ελκυστικά τιμολόγια για την πώληση ενέργειας σε ώρες αιχμής της καθημερινής παραγωγής.


Η αποθήκευση ενέργειας λειτουργεί με την αρχή της αποθήκευσης ενέργειας όταν υπάρχει υπερβολική...

Τι ευκαιρίες προσφέρει η αποθήκευση ενέργειας;

Η αποθήκευση ενέργειας είναι ουσιαστικά η ικανότητα αποθήκευσης της πλεονάζουσας ενέργειας που παράγεται χωρίς να χρειάζεται να μεταπωληθεί σε δυσμενή τιμή. Αυτό δεν είναι μόνο οικονομικό και κερδοφόρο, αλλά και καλό για το περιβάλλον, καθώς αποθηκεύουμε την ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, ώστε να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε επιτόπου όταν χρειάζεται.


Η αποθήκευση ενέργειας είναι ουσιαστικά η ικανότητα αποθήκευσης της πλεονάζουσας ενέργειας που...
Green Cell GC PowerNest
χωρητικότητα: 5kWh
Eνταση: 48V
Κωδικός προϊόντος: ESGC01
3 289,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο