Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Μπαταρία R20  (2)

Επιλέγω τύπος:
Ταξινόμηση κατά:
Batterie Akku 2x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
Batterie Akku 4x D R20 HR20 Ni-MH 1,2 V 8000 mAh Green Cell
χωρητικότητα: 8000 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR15
22,95 €
χωρητικότητα: 8000 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR16
30,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Μπαταρίες R20

Δείτε Battery Empire και αγοράστε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες R20 υψηλής απόδοσης.

Οι επαναχρησιμοποιήσιμες μπαταρίες R20 είναι φιλικές προς το περιβάλλον και πολύ πρακτικές. Είναι επίσης πολύ καλύτερα για τον προϋπολογισμό σας μακροπρόθεσμα από τις παραδοσιακές μπαταρίες. Μία μπαταρία R20 μπορεί ακόμη και να αντικαταστήσει 1000 κελιά μίας χρήσης.

Οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε όλα τα νοικοκυριά και τις εταιρείες. Χρησιμοποιούνται σε παιχνίδια, φακούς, συναγερμούς καπνού, ρολόγια και πολλές άλλες συσκευές. Η πιο σύγχρονη τεχνολογία των επαναφορτιζόμενων μπαταριών εγγυάται έναν εντυπωσιακά μεγάλο χρόνο λειτουργίας, ακόμη και για συσκευές με πολύ υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Τα οφέλη της χρήσης επαναχρησιμοποιήσιμων μπαταριών

Οι παραδοσιακές μπαταρίες μιας χρήσης έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Εκφορτίζονται γρήγορα, γι 'αυτό απαιτούν συχνή και τακτική αντικατάσταση. Η χρήση τυπικών κυψελών σας αναγκάζει να συνεχίσετε να αγοράζετε νέες μπαταρίες. Μια πολύ πιο οικονομική και βολική λύση είναι οι μπαταρίες R20 . Οι μπαταρίες χαρακτηρίζονται από υψηλή πραγματική χωρητικότητα και ανθεκτικότητα. Μόλις αποφορτιστούν, απλώς τοποθετήστε τα στο φορτιστή και θα φορτιστούν πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κόστος των επαναφορτιζόμενων μπαταριών είναι φυσικά υψηλότερο από αυτό των παραδοσιακών κυψελών , αλλά επιστρέφουν γρήγορα. Όταν πηγαίνετε ένα ταξίδι, μπορείτε να φέρετε μαζί σας έναν μικρό φορτιστή, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις μπαταρίες όποτε θέλετε. Η επιλογή επαναχρησιμοποιήσιμων μπαταριών είναι μια εξαιρετική λύση. Αποταμιεύετε αποτελεσματικά χρήματα και συμβάλλετε στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Χάρη στο γεγονός ότι οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν αρκετές φορές, δεν συμβάλλουν στη ρύπανση του πλανήτη μας. Οι μπαταρίες μιας χρήσης δεν συνιστώνται γιατί πρέπει να πετιούνται μετά από κάθε εκφόρτιση, γεγονός που αυξάνει σημαντικά την ποσότητα των απορριμμάτων. Φροντίστε το περιβάλλον και αντικαταστήστε τα παραδοσιακά κελιά με επαναχρησιμοποιήσιμες μπαταρίες!

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες από την Green Cell - μια πρωτοποριακή λύση

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επαναχρησιμοποιήσιμων μπαταριών από τη διάσημη μάρκα Green Cell Οι μπαταρίες που παρουσιάζονται από εμάς εγγυώνται ακόμη και 3 χρόνια εντατικής λειτουργίας υπό βαρύ φορτίο. Φανταστείτε πόσα παραδοσιακά κελιά θα χρησιμοποιούσατε εκείνο το διάστημα.

Green Cell έχουν χαμηλό ρυθμό αυτοεκφόρτισης. Μια αχρησιμοποίητη μπαταρία διατηρεί το 85% της αποθηκευμένης ενέργειας της ακόμη και μετά από 12 μήνες αποθήκευσης και χάνει μόνο το 30% μέσα σε 10 χρόνια. Αυτό το απίστευτο επίτευγμα είναι δυνατό χάρη στα σύγχρονα υλικά και την προηγμένη τεχνολογία.

Οι γνήσιες μπαταρίες νικελίου-μεταλλικού υδριδίου GC μπορούν να φορτιστούν με όλους τους φορτιστές που διατίθενται στην αγορά και έχουν σχεδιαστεί για να φορτίζουν αυτόν τον τύπο κυψέλης.