Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Για ασύρματα ηχεία (2)

Μπαταρίες για ασύρματα ηχεία

Επιλέγω κατηγορίες:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς επιλέγετε τις μπαταρίες για το ηχείο;

Είναι καλύτερο να επιλέξετε τις μπαταρίες για το μεγάφωνό σας με βάση το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο είδος των συνδέσμων που χρησιμοποιούνται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση - μπορεί να υπάρχουν πολλές σειρές του ίδιου μοντέλου που έχουν διαφορετικούς συνδέσμους. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι το νέο προϊόν έχει τον ίδιο τύπο υποδοχής με την αρχική.


Είναι καλύτερο να επιλέξετε τις μπαταρίες για το μεγάφωνό σας με βάση το μοντέλο της αρχικής...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αποτελεί πρόβλημα. Όσο περισσότερες ώρες (mAh) έχει μια μπαταρία, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει ένα ηχείο.


Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αποτελεί πρόβλημα. Όσο περισσότερες ώρες (mAh) έχει...
Green Cell Akku CP-XB10 SF-08 für Lautsprecher Sony SRS-XB10 SRS-XB12 Extra Bass , 3.7V 1400mAh
Green Cell ® Akku für JBL Flip 3 lautsprecher
χωρητικότητα: 1400 mAh
Eνταση: 3.7V
Κωδικός προϊόντος: SP25
31,95 €
χωρητικότητα: 3000 mAh
Eνταση: 3.7V
Κωδικός προϊόντος: SP06
50,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Το ηχείο μπαταρίας Bluetooth είναι ένας τέλειος τρόπος για να πάρετε μαζί σας την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν πάτε. Για παράδειγμα, θα αποδειχθεί εξαιρετικό στις γιορτές, αλλά όχι μόνο. Είναι απαραίτητο ειδικά όταν κάνετε κάμπινγκ, στην παραλία και οπουδήποτε η πρόσβαση στο ηλεκτρικό ρεύμα είναι πολύ περιορισμένη. Είναι επίσης μια καλή εναλλακτική για βαριές και μεγάλες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής στο σπίτι.


Ωστόσο, τι γίνεται αν η επακόλουθη φόρτιση της συσκευής είναι αρκετή για μόλις μια ντουζίνα ακρόαση μουσικής; Αυτό είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ήρθε η ώρα να αναζητήσετε το κατάλληλο εξάρτημα ηχείου. Αυτό περιλαμβάνει την μπαταρία του ηχείου Bluetooth που θα σας επιτρέψει να δώσετε στη συσκευή σας μια νέα ζωή. Χάρη σε αυτό θα μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιείτε το ηχείο για ώρες χωρίς καλώδια και μακριά από την πρίζα.

 

Ποια μπαταρία πρέπει να επιλεγεί για το ηχείο Bluetooth;


Πολλά μοντέλα ηχείων μπορούν να βρεθούν στην αγορά και το καθένα τροφοδοτείται από έναν συγκεκριμένο τύπο μπαταρίας. Πώς να επιλέξετε ένα μοντέλο που θα ταιριάζει σίγουρα στον τύπο της συσκευής σας;

Η ασφαλέστερη μέθοδος είναι απλώς η αφαίρεση της παλιάς μπαταρίας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε όλες τις παραμέτρους που χρειάζεστε - αυτές βρίσκονται στην πινακίδα.

Η πιο σημαντική παράμετρος της μπαταρίας είναι η τάση. Στη νέα μπαταρία, η τιμή της θα πρέπει να είναι ίδια με την τάση της παλιάς μπαταρίας. Διαφορετικά κινδυνεύετε να καταστρέψετε τη συσκευή σας.

Πριν αγοράσετε μια συγκεκριμένη μπαταρία, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε εάν ο προηγούμενος χρόνος λειτουργίας του ηχείου ήταν κατάλληλος για εσάς. Εάν σκοπεύετε να πάρετε τη συσκευή σας μαζί σας σε μεγαλύτερα ταξίδια, η αγορά μιας μπαταρίας με μεγαλύτερη χωρητικότητα από πριν θα είναι μια καλή επιλογή.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε milliampere ώρες (mAh). Για παράδειγμα, στην προσφορά μας θα βρείτε μια μπαταρία για το ηχείο Bluetooth με χωρητικότητα έως 10.200 mAh, η οποία σας επιτρέπει να παίζετε μουσική ακόμα και για 18 ώρες χωρίς διακοπή!


Η αφαίρεση της παλιάς μπαταρίας είναι επίσης μια ευκαιρία να ελέγξετε τον τύπο του βύσματος που χρησιμοποιείται στη συσκευή σας. Αυτό είναι σημαντικό - ένα λανθασμένο βύσμα θα καταστήσει αδύνατη τη σύνδεση της μπαταρίας. Προσέξτε επίσης πολύ τη σειρά των χρωματιστών καλωδίων. Δείχνουν την πολικότητα της μπαταρίας. Η εσφαλμένη σύνδεση των καλωδίων μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο ηχείο.

Μπαταρία Green Cell για ηχείο Bluetooth προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Η μπαταρία του ηχείου Bluetooth είναι ένα από τα εξαρτήματα που φθείρονται πιο γρήγορα. Ψάχνετε για αξιόπιστα αξεσουάρ για το ηχείο σας; Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε γρήγορα μπαταρίες προσαρμοσμένες στη συσκευή σας. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική μηχανή αναζήτησης.


Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε το συγκεκριμένο μοντέλο της μπαταρίας - μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τη μάρκα και το μοντέλο της συσκευής που θα τροφοδοτηθεί στον ιστότοπό μας. Μια λίστα συμβατών ηχείων περιλαμβάνεται επίσης με κάθε μπαταρία.


Οι μπαταρίες GreenCell GreenCell μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στις μπαταρίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Λειτουργούν καλά με ηχεία ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Χαρακτηρίζονται από πλήρη συμβατότητα με τις συσκευές που αναφέρονται στον ιστότοπο, φυσικές και ηλεκτρονικές.

Οι σύγχρονες κυψέλες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή αποτελούν την εγγύηση για την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας που αναγράφεται στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Αυτό σας επιτρέπει να απολαύσετε τον μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας των ηχείων μακριά από πηγές ρεύματος.


Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της μπαταρίας είναι η διάρκεια ζωής της. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε νέα αξεσουάρ αμέσως - οι μπαταρίες μας επιτρέπουν ακόμη και 500 πλήρεις κύκλους φόρτισης. Με τυπική χρήση, αυτό σημαίνει έως και 3 χρόνια απρόσκοπτη χρήση της συσκευής.

Η ασφάλεια είναι η βάση, γι' αυτό και οι μπαταρίες Green Cell της σειράς μας είναι εξοπλισμένες με τις απαραίτητες διασφαλίσεις έναντι βαθιάς εκφόρτισης και υπερφόρτισης.