Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Samsung (1)

Μπαταρία σκούπας Samsung

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα;

Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησής μας. Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνετε την τάση της νέας μπαταρίας με την αρχική μπαταρία - εάν αυτές οι παράμετροι ταιριάζουν, μπορείτε να αγοράσετε μια μπαταρία.


Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της...

Πώς να ελέγξετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι εύκολο να βρεθούν - βρίσκονται στην ίδια την μπαταρία καθώς και στις προδιαγραφές της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία - αν θέλετε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε μια συσκευή με μεγαλύτερη χωρητικότητα!


Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού μοντέλου. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις εάν η νέα μπαταρία είναι μεγαλύτερη από την εργοστασιακή μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος λειτουργίας μιας συσκευής.


Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού...

Αντικατάσταση μπαταρίας στην ηλεκτρική σκούπα

Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικής σκούπας. Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Κατά την αντικατάσταση μιας μπαταρίας, οι οδηγίες λειτουργίας που περιλαμβάνονται σε κάθε ηλεκτρική σκούπα μπορούν επίσης να βοηθήσουν - χάρη σε αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αντικατάσταση μόνοι σας.


Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά...
Staugsauger-Akku für Samsung Navibot SR8845 SR8855
χωρητικότητα: 3.5Ah
Eνταση: 14.4V
Κωδικός προϊόντος: PT25
48,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρίες για ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες Samsung

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες είναι βολικές και εξοικονομούν χρόνο. Μην αφήσετε μια νεκρή μπαταρία να αφαιρέσει την ευχαρίστηση από τη χρήση της συσκευής. Επιλέξτε την καλύτερη αντικατάσταση για Samsung : Μπαταρίες ηλεκτρικής σκούπας Green Cell

Χάρη στη χρήση ολοένα και καλύτερων λύσεων και καινοτόμων υλικών, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ρομπότ καθαρισμού αυξάνεται συνεχώς. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες Samsung , μπορείτε επίσης να καθαρίσετε γρήγορα ένα μεγάλο διαμέρισμα ή σπίτι χωρίς να χρειάζεται να φορτίσετε.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε την ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι απαιτεί σταδιακά πιο συχνές επισκέψεις στο σταθμό σύνδεσης. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η μπαταρία της ηλεκτρικής σκούπας έχει εξαντληθεί. Αυτή είναι μια φυσική διαδικασία στην οποία ο χρήστης έχει περιορισμένο έλεγχο.

Σε μια κατάσταση όπου η μπαταρία είναι τόσο αδύναμη που είναι αδύνατη η χρήση της ηλεκτρικής σκούπας, η λύση αντικατάστασης της μπαταρίας με μια νέα είναι η λύση. Στην περίπτωση των Samsung , ωστόσο, οι μπαταρίες είναι σχετικά ακριβές σε σχέση με την τιμή ολόκληρης της συσκευής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μόνο μεταξύ γνήσιων μπαταριών, υψηλού κόστους και περιορισμένης διαθεσιμότητας και φθηνών, κατώτερων ανταλλακτικών;

Έχουμε μια λύση για εσάς που θα σας επιτρέψει να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σκούπας και να απολαύσετε την ευκολία καθαρισμού χωρίς υψηλό κόστος. Πρόκειται για επώνυμα ανταλλακτικά της Green Cell που είναι πλήρως συμβατά με τα μοντέλα Navibot.

Ανταλλακτικά για γνήσια Samsung - μπαταρίες ηλεκτρικής σκούπας από την Green Cell

Green Cell είναι αξεσουάρ αντικατάστασης, η ποιότητα των οποίων είναι πιστή στο πρωτότυπο. Σας παρέχουμε φρέσκα ανταλλακτικά που κατασκευάζονται σε τεχνολογικά προηγμένα εργοστάσια. Κάθε μπαταρία υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και δοκιμές υπό ακραίες συνθήκες.

Η επιλογή μιας Green Cell σας δίνει την εγγύηση ότι το καθαριστικό ρομπότ σας θα είναι ασφαλές. Σύγχρονες λύσεις με τη μορφή συστημάτων παρακολούθησης τάσης και ρεύματος προστατεύουν την μπαταρία σε περίπτωση βραχυκυκλώματος - στη συνέχεια η συσκευή αποσυνδέεται από την πηγή ισχύος. Στα προϊόντα της Green Cell θα βρείτε επίσης συστήματα που εμποδίζουν την υπερφόρτιση ή την υπερβολική εκφόρτιση των κυττάρων.

Οι μπαταρίες για τα ρομπότ καθαρισμού Navibot χρησιμοποιούν σύγχρονες, αποδοτικές κυψέλες με μεγάλη χωρητικότητα, χάρη στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και να ξεχάσετε τη συχνή φόρτιση. Το ευρύ φάσμα θερμοκρασιών επιτρέπει στα κύτταρα να λειτουργούν υπό όλες τις συνθήκες. Green Cell διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν εγγύηση 12 μηνών.

Ποια μπαταρία πρέπει να Samsung Navibot;

Green Cell είναι προϊόντα των οποίων η τεχνολογία παραγωγής και η προσεκτική κατασκευή ταιριάζουν ακριβώς με τα πρωτότυπα με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Οι μπαταρίες ταιριάζουν με τις λίστες συμβατότητας για τα περισσότερα μοντέλα Navibot. Εάν επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο μπαταρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λειτουργήσει σωστά με τη συσκευή σας.

Οι μεμονωμένοι τύποι προϊόντων Green Cell διαφέρουν ως προς την τρέχουσα ισχύ και χωρητικότητα. Είναι σημαντικό να προσαρμόσετε αυτές τις παραμέτρους στις ανάγκες ενός συγκεκριμένου μοντέλου ηλεκτρικής σκούπας. Οι μπαταρίες Green Cell Samsung διατίθενται σε έκδοση με τάση 14,4 V και χωρητικότητα 3 και 3,5 Ah. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς να χρειάζεται φόρτιση. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατή η χρήση προϊόντων με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Κάθε μοντέλο έχει μια ορισμένη μέγιστη χωρητικότητα και ακόμη και αν έχει εγκατασταθεί μια μπαταρία με υψηλότερες παραμέτρους, ο χρόνος λειτουργίας χωρίς φόρτιση δεν μειώνεται. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο τροφοδοτικό χρειάζεται η συσκευή σας, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στις οδηγίες χρήσης ή στο αυτοκόλλητο στην κάτω πλευρά της συσκευής.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το αντίστοιχο μοντέλο μπαταρίας πληκτρολογώντας το όνομα της ηλεκτρικής σκούπας στη μηχανή αναζήτησης στον ιστότοπό μας. Το προτεινόμενο προϊόν θα εμφανιστεί στη συνέχεια στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τα ονόματα μοντέλων των συσκευών Navibot που είναι συμβατά με μια συγκεκριμένη μπαταρία βρίσκονται στην περιγραφή κάθε προϊόντος.

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια μπαταρία ταιριάζει στο ρομπότ καθαρισμού σας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε για την επιλογή. Έχουμε πολυετή εμπειρία στην πώληση προϊόντων Green Cell και γνωρίζουμε καλά τις ιδιότητες και τις δυνατότητες εφαρμογής καθενός από αυτά.

Εύκολη αντικατάσταση των μπαταριών για τις ηλεκτρικές σκούπες Samsung

Οι μπαταρίες αντικατάστασης για τις αρχικές μπαταρίες των Samsung έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η συναρμολόγησή τους να μην σχετίζεται με δυσκολίες. Ο καθένας μπορεί να χειριστεί την αντικατάσταση της μπαταρίας, ανεξάρτητα από την τεχνική του ικανότητα.