Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

MSI (3)

Φορτιστής φορητού υπολογιστή MSI

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό τροφοδοτικό για τη συσκευή μου;

μοντέλο συσκευής
Το μοντέλο φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής. Διαβάστε το και εισάγετέ το στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος.
π.χ. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

τιμή INPUT / OUTPUT
Στην πινακίδα του τροφοδοτικού, οι τιμές τάσης και ρεύματος σημειώνονται ως OUTPUT και στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή οι ίδιες παράμετροι επισημαίνονται ως INPUT. Διαβάστε μερικά από αυτά και εισάγετέ τα στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, προσθέτοντας σε αυτά τη μάρκα της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα του μετασχηματιστή που βρέθηκε είναι σωστό.
π.χ. Asus 19V 4,74A / Dell 19,5V 4,62A / Lenovo 20V 3,25A.


μοντέλο συσκευής Το μοντέλο φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής....

Έχω τροφοδοτικό 65W ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τροφοδοτικό 90W;

Με τόσο μικρές διαφορές, είναι αποδεκτό. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε τροφοδοτικά με υψηλότερη, όχι λιγότερη ισχύ, γιατί σε χαμηλότερη ισχύ ο φορητός υπολογιστής μπορεί να μην λειτουργεί.


Με τόσο μικρές διαφορές, είναι αποδεκτό. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε...

Είναι αυτό το τροφοδοτικό κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μου;

Θα είναι κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μας εάν η διάμετρος του βύσματος πληροί τις προδιαγραφές της εξωτερικής διαμέτρου, π.χ. 5,5 mm, και οι παράμετροι εξόδου είναι συμβατές. Τι είναι οι παράμετροι εξόδου; Είναι η τιμή της τάσης[V] και του ρεύματος[A] που δίνεται από το τροφοδοτικό ενός φορητού υπολογιστή, π.χ. 19V 4,74A.


Θα είναι κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μας εάν η διάμετρος του βύσματος πληροί τις...

Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή - τι τάση;

Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση του φορτιστή - αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει με την αρχική σας συσκευή.


Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση...
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 9.5A 180W für MSI GT60 GT70 GT680 GT683 Asus ROG G75 G75V G75VW G750JM G750JS
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 7.7A 150W für Asus G550 G551 G73 N751 MSI GE60 GE62 GE70 GP60 GP70 GS70 PE60 PE70 WS60
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für MSI Wind U90 U100 U110 U120 U130 U135 U270
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD100P
39,95 €
Eνταση: 19.5V
Κωδικός προϊόντος: AD56P
39,95 €
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD52P
9,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Αποτελεσματικό τροφοδοτικό MSI για φορητό υπολογιστή MSI

Τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και η αποδοτικότητα, τα οποία προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη, σημαίνουν ότι οι MSI απολαμβάνουν μια ατελείωτη δημοτικότητα. Ωστόσο, μόνο ο φορητός υπολογιστής δεν είναι αρκετός - για εργασία χωρίς προβλήματα χρειάζεστε ακόμα μια κατάλληλη μπαταρία και μια μονάδα τροφοδοσίας.

Εάν ο αρχικός φορτιστής MSI αρχίσει να παρουσιάζει διακυμάνσεις, αξίζει να αγοράσετε έναν νέο το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να αποτύχει ο φορτιστής όταν το περιμένετε λιγότερο. Σε αυτήν την κατηγορία έχουμε συγκεντρώσει φορτιστές για το φορητό υπολογιστή MSI για εσάς, χάρη στους οποίους μπορείτε να απολαύσετε πλήρως τη λειτουργικότητα των συσκευών παντού.

Η αγορά ενός νέου προσαρμογέα τροφοδοσίας είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να διατηρήσετε επιπλέον αξεσουάρ για το φορητό υπολογιστή σας στη δουλειά ή στην τσάντα ταξιδιού σας. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αδύναμη μπαταρία δεν θα σας δυσκολέψει να χρησιμοποιήσετε το φορητό υπολογιστή ήσυχα.

Πώς επιλέγεται ο φορτιστής για το φορητό υπολογιστή MSI

Στον ιστότοπό μας μπορείτε να βρείτε γρήγορα πληροφορίες σχετικά με ποια μοντέλα φορητών υπολογιστών είναι συμβατή η συγκεκριμένη μονάδα τροφοδοσίας. Αυτό θα διευκολύνει πολύ τη σωστή ρύθμιση των αξεσουάρ. Ωστόσο, πριν από την επιλογή ενός συγκεκριμένου μοντέλου, πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένες πτυχές.

Πρώτον, η τάση εξόδου του τροφοδοτικού πρέπει να προσαρμοστεί στην τάση του φορητού υπολογιστή. Μόνο η πλήρης συμβατότητα και των δύο συσκευών μπορεί να σας προστατεύσει από ζημιά στην μπαταρία. Ελέγξτε επίσης το ρεύμα. Πολύ χαμηλή τιμή αυτής της παραμέτρου μπορεί να υπερφορτώσει το φορτιστή. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε ένα μοντέλο με το ίδιο ή ελαφρώς υψηλότερο ρεύμα.

Ένα σημαντικό σημείο είναι η απόδοση της μονάδας τροφοδοσίας. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε φορτιστή με την ίδια ακριβώς ισχύ με τον προηγούμενο - μια υψηλότερη ισχύς, εκφρασμένη σε watt, επιτρέπει την ταχύτερη φόρτιση χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο τις συσκευές.

Ταιριάξτε επίσης τη σύνδεση με τη θύρα του φορητού υπολογιστή. Ένα στρογγυλό βύσμα (5,5-2,5 mm) χρησιμοποιείται συχνότερα σε MSI

Μια πτυχή που είναι λίγο λιγότερο σημαντική για τη λειτουργία του ίδιου του τροφοδοτικού, αλλά εξαιρετικά σημαντική για την άνεσή σας, είναι το μήκος του καλωδίου. Στην προσφορά μας θα βρείτε τροφοδοτικά με καλώδια συνολικού μήκους 1,2 έως πάνω από 2 m.

Ένα μακρύ καλώδιο σάς επιτρέπει να εργάζεστε από απόσταση από την πηγή τροφοδοσίας, αλλά μπορεί να μπερδευτεί και να μην είναι πολύ βολικό για μεταφορά. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βασιστείτε στην εμπειρία και να καθορίσετε τις ανάγκες σας. Θα βρείτε πιο βολικό να αγοράσετε πολλαπλούς προσαρμογείς εναλλασσόμενου ρεύματος για καθένα από τα μέρη όπου χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας πιο συχνά.

Green Cell - υψηλής ποιότητας τροφοδοτικό MSI

Δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν πρωτότυπο και ακριβό φορτιστή από τον κατασκευαστή. Γιατί ο φορτιστής MSI της Green Cell συνιστάται εναλλακτική λύση; Η ελκυστική τιμή δεν είναι το μόνο επιχείρημα!

Τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά συστήματα που Green Cell πακέτα Green Cell εγγυώνται ανθεκτικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής για τα αξεσουάρ που αγοράζονται. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα!