Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

iRobot (2)

Μπαταρίες για ηλεκτρικές σκούπες iRobot

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα;

Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησής μας. Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνετε την τάση της νέας μπαταρίας με την αρχική μπαταρία - εάν αυτές οι παράμετροι ταιριάζουν, μπορείτε να αγοράσετε μια μπαταρία.


Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της...

Πώς να ελέγξετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι εύκολο να βρεθούν - βρίσκονται στην ίδια την μπαταρία καθώς και στις προδιαγραφές της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία - αν θέλετε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε μια συσκευή με μεγαλύτερη χωρητικότητα!


Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού μοντέλου. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις εάν η νέα μπαταρία είναι μεγαλύτερη από την εργοστασιακή μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος λειτουργίας μιας συσκευής.


Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού...

Αντικατάσταση μπαταρίας στην ηλεκτρική σκούπα

Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικής σκούπας. Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Κατά την αντικατάσταση μιας μπαταρίας, οι οδηγίες λειτουργίας που περιλαμβάνονται σε κάθε ηλεκτρική σκούπα μπορούν επίσης να βοηθήσουν - χάρη σε αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αντικατάσταση μόνοι σας.


Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά...
Akku Green Cell ® für iRobot Braava Jet 240 BC674 4446040 3.6V 3Ah
Staugsauger-Akku 11702 für iRobot Roomba 500 630
χωρητικότητα: 3Ah
Eνταση: 3.6V
Κωδικός προϊόντος: PT129
24,95 €
χωρητικότητα: 6Ah
Eνταση: 14.4V
Κωδικός προϊόντος: PT29
99,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Μια εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία είναι ένα βασικό στοιχείο κάθε πλήρως λειτουργικού ρομπότ καθαρισμού. Η άνεσή σας στην καθημερινή χρήση της συσκευής εξαρτάται από αυτήν, γι 'αυτό θα πρέπει να φροντίσετε για την υψηλή ποιότητα αυτού του εξαρτήματος στην ηλεκτρική σκούπα Roomba. Η μπαταρία με αποδοτικές κυψέλες επιτρέπει στο ρομπότ να λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προβλήματα.

Στη γκάμα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών που iRobot μοντέλα iRobot. Σίγουρα θα iRobot μπαταρία iRobot εδώ που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Σε αυτήν την κατηγορία έχουμε συγκεντρώσει μπαταρίες, χάρη στις οποίες η συσκευή σας θα ανακτήσει την απόδοση από την ημέρα της αγοράς. Εδώ θα βρείτε προϊόντα χωρητικότητας 2,5 έως 6 Ah και τάσης 3,6 V, 7,2 V και 14,4 V.

Οι μπαταρίες μας δοκιμάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, χάρη στις οποίες λαμβάνετε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα σύγχρονα ηλεκτρονικά στοιχεία ελέγχου διασφαλίζουν τη διατήρηση των βέλτιστων συνθηκών για τη λειτουργία της μπαταρίας. Σε περίπτωση βραχυκυκλώματος, τα στοιχεία και τα ηλεκτρονικά απενεργοποιούνται αμέσως, γεγονός που σας εγγυάται ασφάλεια κατά τη χρήση της συσκευής.

Το περίβλημα κάθε μπαταρίας είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας, θερμοκρασίας, ανθεκτικό στις γρατζουνιές και τις πτώσεις. Οι μπαταρίες μας έχουν επίσης προστασία από υπερφόρτιση και βαθιά εκφόρτιση.

Επιλέξτε την κατάλληλη μπαταρία

Εάν θέλετε να επιλέξετε γρήγορα και σωστά μια μπαταρία που θα ταιριάζει στη συσκευή σας, τότε ελέγξτε το όνομα μοντέλου της ηλεκτρικής σκούπας iRobot Μπορείτε να το βρείτε στο επάνω μέρος του περιβλήματος ή στην πινακίδα με το κάτω μέρος της συσκευής.

Η ηλεκτρική σκούπα από το iRobot συνήθως εμπίπτει σε μία από τις τρεις σειρές - Roomba, Scooba και Braava. Το πλήρες όνομα του μοντέλου αποτελείται από δύο μέρη - τη σειρά και τον αριθμό. Όταν επιλέγετε μια συγκεκριμένη μπαταρία, φροντίστε να συγκρίνετε την ονομασία του μοντέλου σας με τις ονομασίες από την ενότητα "Ταιριάζει στα μοντέλα" στον ιστότοπό μας κάτω από την περιγραφή του προϊόντος. Εάν ταιριάζουν τόσο η σειρά όσο και ο αριθμός, μπορείτε να παραγγείλετε τη συγκεκριμένη μπαταρία χωρίς καμία ανησυχία.

Ποια χωρητικότητα μπαταρίας πρέπει να επιλεγεί; Προσαρμόστε το προϊόν ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας. Εάν μερικές φορές μετακινείτε το IRobot Roomba σε άλλο διαμέρισμα για γρήγορο καθαρισμό, επιλέξτε ένα μοντέλο με μεγαλύτερη χωρητικότητα - για παράδειγμα 5,2 ή 6 Ah. Αυτή η επιλογή θα είναι επίσης πιο βολική για σπίτια με μεγαλύτερη έκταση.

Ωστόσο, εάν ο περιορισμός του κόστους είναι σημαντικός για εσάς ή εάν το ρομπότ σας απλά δεν καθαρίζει μια μεγάλη περιοχή χωρίς διάλειμμα, επιλέξτε μια μικρότερη μπαταρία. Σημειώστε, ωστόσο, ότι το ρομπότ θα πρέπει στη συνέχεια να έχει εύκολη πρόσβαση στο σταθμό σύνδεσης ή στη μονάδα τροφοδοσίας.

Πώς παρατείνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Πρακτικές συμβουλές

Η αντικατάσταση της μπαταρίας στο ρομπότ καθαρισμού είναι αναπόφευκτη με την πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, έχετε αντίκτυπο στο πόσο συχνά πρέπει να αγοράσετε μια νέα μπαταρία. Εάν ακολουθείτε μερικούς κανόνες, μπορείτε εύκολα να παρατείνετε το χρόνο χρήσης του. Αυτό δεν είναι μόνο μια εξοικονόμηση για εσάς, αλλά είναι επίσης μια ανησυχία για το φυσικό περιβάλλον.

Το πιο σημαντικό, χρησιμοποιήστε τακτικά το IRobot Roomba. Η μπαταρία θα διατηρήσει την απόδοσή της για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν η συσκευή ενεργοποιείται συχνά. Η περιστασιακή χρήση της ηλεκτρικής σκούπας μπορεί να μειώσει τον αριθμό των διαθέσιμων κύκλων καθαρισμού.

Φροντίστε να εξοικειωθείτε με τις οδηγίες χρήσης και να φροντίσετε για τη σωστή φόρτιση. Η μη αυτόματη ανύψωση της συσκευής μπορεί να δυσχεράνει την επιστροφή του IRobot Roomba στο σταθμό σύνδεσης, οπότε δεν πρέπει να διακόπτεται αν είναι δυνατόν. Επίσης, μην περιμένετε να φορτίσετε την μπαταρία μετά τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας. Εάν αφήσετε μια μπαταρία που έχει αποφορτιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να την καταστρέψει μόνιμα.

Όταν το Roomba δεν λειτουργεί, συνδέστε το στο φορτιστή ή τη βάση σύνδεσης. Εάν γνωρίζετε ότι το ρομπότ Roomba δεν θα χρησιμοποιηθεί για αρκετές εβδομάδες, αποσυνδέστε το από την πρίζα. Επιλέξτε ένα δροσερό, ξηρό μέρος για να αποθηκεύσετε τη συσκευή.