Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Canon (2)

Μπαταρία κάμερας Canon

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;

Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.


Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής...

Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα

Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.


Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε...
Green Cell ® Akku LP-E8 und Ladegerät LC-E6 für Canon PowerShot G15 G16 G1X G3X SX40 HS SX40HS SX50 HS SX60 HS 7.4V 800mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-501 AABAT-001 für GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Black 3.85V 1220mAh
χωρητικότητα: 1100 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB42+ADCB34
30,95 €
χωρητικότητα: 6000 mAh
Eνταση: 7.2V
Κωδικός προϊόντος: CB75
29,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Μπαταρία κάμερας Canon

Canon είναι μια μάρκα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Στην πραγματικότητα, η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών φωτογράφων αναζητούν εξοπλισμό Canon για να τραβήξουν μοναδικές, τεχνικά τέλειες φωτογραφίες. Αλλά ακόμα και κάμερες όπως αυτές της μάρκας Canon πρέπει να είναι λειτουργικές για να μπορούν να λειτουργούν μαζί τους. Η βάση αυτής της εργασίας είναι, μεταξύ άλλων, μια λειτουργική και αποδοτική μπαταρία.

Μπαταρία ιόντων λιθίου ως πηγή ενέργειας για την κάμερα Canon

Οι κάμερες της μάρκας Canon λειτουργούν χάρη στις μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή ο πιο δημοφιλής τύπος μπαταρίας. Χρησιμοποιούνται όχι μόνο σε κάμερες, αλλά και σε ηλεκτρικά εργαλεία, υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα και άλλα καθημερινά αντικείμενα. Χαρακτηρίζονται από υψηλή κυτταρική πυκνότητα και, ταυτόχρονα, υψηλή ενεργειακή πυκνότητα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μια μικρή μπαταρία μπορεί να τροφοδοτήσει την κάμερα για πολλές ώρες εργασίας.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα των μπαταριών για κάμερες Canon με τεχνολογία Li-Ion είναι η έλλειψη εφέ μνήμης. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να περιμένετε να αποφορτιστεί πλήρως η μπαταρία της Canon για να μπορέσει να επαναφορτιστεί. Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς κίνδυνο να καταστραφεί η μπαταρία.

Επιπλέον, οι μπαταρίες Li-Ion διαθέτουν μια σειρά από προστασίες από υπερθέρμανση, βραχυκυκλώματα, υπέρταση, κραδασμούς και ακόμη και μηχανικές βλάβες. Όλα αυτά χάρη στη θήκη από υψηλής ποιότητας υλικά.

Γιατί η μπαταρία της κάμερας Canon χάνει τη διάρκεια ζωής της;

Τα κύτταρα της μπαταρίας φωτογραφικού εξοπλισμού Canon Canon ενέργεια μέσω χημικών αντιδράσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα τους. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ιόντων λιθίου ορίζεται ως προς τον αριθμό των κύκλων, όπου ένας κύκλος είναι μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας από μια κατάσταση πλήρως αποφορτισμένη. Στην περίπτωση των μπαταριών Canon , ο αριθμός αυτός είναι έως και 500 κύκλους, ωστόσο, ανάλογα με την εντατική χρήση της συσκευής, η μπαταρία μπορεί να τερματίσει τη διάρκεια ζωής της μετά από μόλις 300 κύκλους.

Αφού παρέλθει ο καθορισμένος αριθμός κύκλων, δηλαδή μετά από περίπου ένα χρόνο χρήσης της κάμερας Canon , οι μπαταρίες Canon αρχίζουν να χάνουν χωρητικότητα. Στην αρχή, αυτό πέφτει στο 80% σε σύγκριση με το χρόνο λειτουργίας μιας νέας μπαταρίας. Μετά από αυτό, η χωρητικότητα μειώνεται τακτικά, τελικά η μπαταρία σταματά να λειτουργεί και καθίσταται αδύνατη η επαναφόρτισή της.

Έχετε πάντα μαζί σας μια εφεδρική μπαταρία για την κάμερα Canon

Κάθε επαγγελματίας φωτογράφος αρχίζει να προετοιμάζεται για τη δουλειά ελέγχοντας την υγεία της μπαταρίας. Σε αυτό το επάγγελμα, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χάσεις φωτογραφίες που δεν μπορούν να ανακτηθούν. Η μπαταρία της Canon μπορεί να χαλάσει την λιγότερο αναμενόμενη στιγμή και η δυσλειτουργία του φωτογραφικού εξοπλισμού έχει συχνά σοβαρές συνέπειες. Ειδικά στην περίπτωση της φωτογράφισης ρεπορτάζ, όπου κάθε λεπτό μετράει και δεν υπάρχει χρόνος για αγορά μπαταρίας στο κατάστημα.

Γι' αυτό δεν πρέπει να βασίζεστε μόνο σε μια μπαταρία Canon . Ακόμα κι αν δεν έχετε παρατηρήσει μείωση του χρόνου λειτουργίας με μία φόρτιση. Όταν τροφοδοτείτε την κάμερά σας Canon , ακολουθείτε πάντα την αρχή «καλύτερα ασφαλής παρά συγγνώμη».