Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Μπαταρίες AAA (5)

Μπαταρίες AAA

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell 4x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell 4x AAA HR03 800mAh Akku
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
Green Cell GC VitalCharger Batterieladegerät Ladegerät für Ni-MH AA / AAA Akkus mit Micro USB und USB-C
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
χωρητικότητα: 950 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR03
18,95 €
χωρητικότητα: 800 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR04
17,95 €
χωρητικότητα: 950 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR07
16,95 €
Eνταση: 1.5V
Κωδικός προϊόντος: GRADGC01
25,95 €
χωρητικότητα: 800 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR08
16,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Η ασύρματη ελευθερία της σύγχρονης τεχνολογίας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς ισχυρές και αποδοτικές μπαταρίες. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για smartphone, φορητούς υπολογιστές, ιατρικές οικιακές συσκευές ή ασύρματα πληκτρολόγια: Οι μπαταρίες εγγυώνται αξιόπιστη εργασία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ποικιλία των μπαταριών είναι εξίσου μεγάλη με την ποικιλία των συσκευών ασύρματης σύνδεσης. AAA μπαταρίες μπαταριών που χρησιμοποιούνται στα περισσότερα νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ωστόσο, το μειονέκτημά τους είναι η περιορισμένη διάρκεια ζωής τους. Τα αποφορτισμένα κύτταρα είναι κατάλληλα μόνο για απόρριψη. Ωστόσο, υπάρχει μια οικολογική εναλλακτική λύση που δεν ενδιαφέρεται μόνο για το περιβάλλον αλλά και για τον προϋπολογισμό σας. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA μπορούν να επαναφορτιστούν πολλές φορές και να αντικαταστήσουν επιτυχώς μεγάλο αριθμό μπαταριών μιας χρήσης. Η υψηλή πραγματική χωρητικότητα εγγυάται έναν εντυπωσιακά μεγάλο χρόνο λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών AAA από τη μάρκα Green Cell Τα κύτταρα της διάσημης εταιρείας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό και χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα. Μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA μπορούν να αντικαταστήσουν έως και 1.000 παραδοσιακές αλκαλικές μπαταρίες. Οι επαναχρησιμοποιούμενες μπαταρίες μπορούν να αντέξουν έως και 500 κύκλους φόρτισης, γι 'αυτό πρόκειται για μια ελκυστική επένδυση που θα αποδώσει γρήγορα. Ελέγξτε την εκτεταμένη γκάμα μας και βασιστείτε στην οικολογική λύση!

Γιατί αξίζει να αγοράσετε μπαταρίες AAA;

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA είναι η καλύτερη επένδυση εάν έχετε συσκευές ασύρματης σύνδεσης στο σπίτι που απαιτούν ενέργεια από αυτόν τον τύπο κυψέλης. Οι μπαταρίες AAA μπορούν να φορτιστούν πολλές φορές, καθιστώντας τους έναν εξαιρετικό τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων! Αντί να αγοράσετε νέες κυψέλες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε τις μπαταρίες AAA στο φορτιστή και γρήγορα θα φορτιστούν με ενέργεια.

Η τακτική αλλαγή των επαναφορτιζόμενων μπαταριών AAA δεν είναι μόνο προβληματική, αλλά έχει επίσης αρνητικό αντίκτυπο στο φυσικό περιβάλλον. Επιλέγοντας επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA, φροντίζετε αποτελεσματικά το περιβάλλον και βοηθάτε στην καταπολέμηση της υπερβολικής ρύπανσης του πλανήτη μας. Αντικαταστήστε τα παραδοσιακά μινιόν με σύγχρονες μπαταρίες AAA από την Green Cell ! Ανακαλύψτε την εκτενή γκάμα του Battery Empire και ενταχθείτε στον κύκλο των ικανοποιημένων πελατών μας!

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή επαναχρησιμοποιήσιμων μπαταριών;

Οι πιο δημοφιλείς μπαταρίες AAA κατασκευάζονται με τεχνολογία υδριδίου μετάλλου νικελίου (Ni-Mh). Χαρακτηρίζονται από μεγάλη καθολικότητα και διάρκεια ζωής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Οι επαναχρησιμοποιήσιμες μπαταρίες AAA Ni-Mh είναι σχετικά εύκολες στη φροντίδα. Οι σύγχρονες κυψέλες της Green Cell χαρακτηρίζονται από χαμηλό ρυθμό αυτοεκφόρτισης και αξιόπιστη λειτουργία υπό βαριά φορτία.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε την κατάλληλη επαναχρησιμοποιήσιμη μπαταρία AAA . Η πιο σημαντική παράμετρος, η οποία είναι υπεύθυνη για την ικανοποίηση του χρήστη, είναι η χωρητικότητα (mAh). Οι ώρες του Milliampere σας λένε πόση ενέργεια ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη μπαταρία ΑΑΑ. Όσο μεγαλύτερη είναι η χωρητικότητα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μπαταρίες που εγγυώνται εντυπωσιακές επιδόσεις και όλα αυτά οφείλονται στην υψηλή πραγματική χωρητικότητα!

Η παράμετρος που καθορίζει τη διάρκεια ζωής των επαναχρησιμοποιήσιμων μπαταριών AAA είναι ο αριθμός των κύκλων φόρτισης που καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Οι εξαιρετικά αποδοτικές μπαταρίες AAA της Green Cell αντέξουν έως και 500 κύκλους! Ως αποτέλεσμα, μια τέτοια μπαταρία μπορεί να αντικαταστήσει έως και 1000 συμβατικές μπαταρίες Mignon.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό πράγμα είναι ο ρυθμός αυτοεκφόρτωσης. Αυτό είναι το ποσοστό της χωρητικότητας που θα χάσει μια αχρησιμοποίητη επαναφορτιζόμενη μπαταρία AAA για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μια υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία AAA από την GC χάνει μόνο 30% μετά από 10 χρόνια! Αυτό δείχνει ότι τα κύτταρα έχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής.

Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε το εύρος θερμοκρασιών όπου η μπαταρία AAA θα διατηρήσει τη μέγιστη απόδοση. Στην περίπτωση των κυττάρων Ni -Mh της Green Cell , μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς προβλήματα σε εύρος από -20 έως 60 βαθμούς Κελσίου! Η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής εγγυάται πλήρη ασφάλεια, τόσο για εσάς όσο και για τις ασύρματες συσκευές σας. Μην διστάσετε άλλο και αγοράστε γνήσιες μπαταρίες AAA από την Green Cell ! Επιλέξτε μια οικολογική λύση που δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό σας.

Δείτε τη μοναδική μας προσφορά!

Battery Empire είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μπαταριών και φορτιστών για διάφορες φορητές συσκευές. Η προσφορά μας διευρύνεται συνεχώς για να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των πελατών. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA από τη Green Cell παρουσιάσαμε απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών λόγω της μεγάλης αντοχής τους, της ποιότητας κατασκευής και της ελκυστικής τους τιμής.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AAA της GC είναι συμβατές με όλους τους φορτιστές που έχουν σχεδιαστεί για τη φόρτιση μπαταριών AAA. Ωστόσο, σας συνιστούμε να εξοικειωθείτε με τη γκάμα καινοτόμων φορτιστών της Green Cell . Ο γενικός φορτιστής είναι εξοπλισμένος με θύρες micro και USB-C και LED. Σας επιτρέπουν να φορτίζετε έως και τέσσερις μπαταρίες AAA ή AA ταυτόχρονα.

Διαβάστε περισσότερα