Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

USV (9)

USV

Επιλέξτε τον τύπο κατοικίας
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Ποιο UPS να επιλέξω για τον υπολογιστή;

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός UPS είναι η αξιολόγηση της ισχύος του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές καταναλώνουν μεταξύ 100 και 150 W και οι συσκευές παιχνιδιών μεταξύ 250 και 350 W. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποιο UPS είναι κατάλληλο για εσάς. Ευτυχώς, στο κατάστημά μας θα βρείτε το UPS Green Cell, το οποίο είναι τέλειο για να διατηρεί τον υπολογιστή σας κανονικά σε λειτουργία. Αν αναρωτιέστε πόσο καιρό θα κρατήσει τη συσκευή σας σε λειτουργία ο εξοπλισμός που έχετε επιλέξει, χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή στον ιστότοπό μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε οποιοδήποτε UPS, να επιλέξετε το πλαίσιο "Επιλογή UPS", να εισαγάγετε την ισχύ των συσκευών και τελειώσατε - ξέρετε ήδη τι να περιμένετε από τις συσκευές μας!


Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός UPS είναι η...

Ποιο UPS να επιλέξετε για σόμπα;

Η επιλογή ενός μετατροπέα για μια σόμπα αερίου ή ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να είναι προβληματική. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά, θυμηθείτε να επιλέξετε μονάδες καθαρού ημιτονοειδούς κύματος όταν επιλέγετε ένα UPS. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το UPS έχει επαρκή ισχύ - σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή με ονομαστική ισχύ μεγαλύτερη από 500 W. Προσφέρουμε πολλά UPS Green Cell που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια. Εγγυόμαστε ότι θα βρείτε το κατάλληλο UPS μαζί μας!


Η επιλογή ενός μετατροπέα για μια σόμπα αερίου ή ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να είναι...

Ποιο UPS να επιλέξω για διακομιστή;

Οι διακομιστές υπολογιστών είναι συσκευές υψηλής αποστράγγισης, γι' αυτό χρειάζονται κατάλληλα επιλεγμένα UPS. Η καλύτερη λύση για τα δωμάτια διακομιστών είναι να χρησιμοποιήσετε το Green Cell UPS για ντουλάπια διακομιστών. Έχουν σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ από τα συμβατικά UPS και επομένως είναι ιδανικά για την εφεδρική τροφοδοσία διακομιστών υπολογιστών.


Οι διακομιστές υπολογιστών είναι συσκευές υψηλής αποστράγγισης, γι' αυτό χρειάζονται...

Ποιο UPS να επιλέξω για το σύστημα επιτήρησης;

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα UPS για το σύστημα επιτήρησής σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τροφοδοτικά ισχύος άνω των 100 W. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε αποτελεσματική υποστήριξη για το σύστημα επιτήρησής σας. Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι συσκευές δεν είναι ίδιες και ανάλογα με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Επομένως, πριν αγοράσετε ένα UPS, είναι απαραίτητο να εκτιμήσετε την κατά προσέγγιση κατανάλωση ρεύματος. Εάν το κάνετε, θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ελέγξετε πόσο καιρό μπορεί να υποστηρίξει τη συσκευή σας ένα δεδομένο τροφοδοτικό. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο - απλώς επιλέξτε τη συσκευή από την προσφορά μας, επιλέξτε το πεδίο "Επιλογή UPS". Εισαγάγετε την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών και γνωρίζετε ήδη πόσο καιρό το UPS μας θα διατηρεί το σύστημα επιτήρησής σας σε λειτουργία!


Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα UPS για το σύστημα επιτήρησής σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη...
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell® UPS/USV 1000VA 600W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell® UPS/USV 800VA 480W AiO Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
Green Cell ® UPS Microsine 1000VA LCD
Green Cell® UPS/USV 2000VA 1400W Unterbrechungsfreie Stromversorgung mit Überspannungsschutz 230V
59,95 €
79,95 €
99,95 €
119,95 €
149,95 €
79,95 €
89,95 €
149,95 €
189,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Τι είναι το UPS;

Μια αδιάλειπτη μονάδα τροφοδοσίας (UPS) είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την ισχύ στις συσκευές που συνδέουμε σε αυτήν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Τα τροφοδοτικά UPS χρησιμοποιούνται συχνότερα σε δωμάτια και γραφεία διακομιστών , αλλά και στο σπίτι, όπου συνδέονται με: παρακολούθηση, τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, δρομολογητή, υπολογιστή, σόμπα, λέβητα, αντλία CO, συναγερμό, πύλες, οθόνη, κονσόλα παιχνιδιών, εκτυπωτή και ακόμη και ενυδρείο. Εξασφαλίζουν επίσης τη συνέχεια της εργασίας στη διατήρηση της παροχής ρεύματος στο ταμείο και στο τερματικό πληρωμών. Ανάλογα με τις ανάγκες και τους σκοπούς σας, έχουμε μια επιλογή διαφορετικών τύπων UPS για τον υπολογιστή σας. Το διαδραστικό AVR γραμμής είναι μια βελτιωμένη έκδοση του τροφοδοτικού εκτός σύνδεσης που είναι προς το παρόν η καλύτερη διαθέσιμη τοπολογία για λιγότερο προηγμένες συσκευές. Οι συσκευές που χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία είναι ασφαλείς και αξιόπιστες, αλλά ακόμα φθηνές. Το διαδραστικό δίκτυο UPS δεν αντιδρά μόνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος , παρακολουθεί επίσης τη σταθερότητα του τροφοδοτικού και διορθώνει συνεχώς πτώσεις και κορυφές τάσης. Εάν χρειαστεί να συνδέσουμε πιο εξελιγμένο και προηγμένο εξοπλισμό, θα πρέπει να δώσουμε προσοχή στο UPS, το οποίο έχει καθαρό (πλήρες) ημιτονοειδές κύμα. Αυτή η λύση συνιστάται για σόμπες κεντρικής θέρμανσης και ορισμένους υπολογιστές, για παράδειγμα. ο

Online UPS

έχει σχεδιαστεί για πολύ ευαίσθητες συσκευές. Με αυτόν τον τύπο τεχνολογίας, οι συσκευές μας αποσυνδέονται εντελώς από την τροφοδοσία ρεύματος και βασίζονται μόνο σε ένα σταθερό ρεύμα που τροφοδοτείται από την αδιάκοπη παροχή ρεύματος. Η τιμή τους είναι υψηλότερη, αλλά η επιλογή ενός online UPS είναι μακράν η ασφαλέστερη διαθέσιμη τοπολογία . Ωστόσο, εάν χρειαζόμαστε ένα αδιάκοπο μοντέλο τροφοδοσίας για ένα ράφι πληροφορικής, διακομιστή ή διακομιστή, θα πρέπει να επιλέξουμε ένα συγκεκριμένο UPS για το ράφι 19.

UPS Green Cell

Green Cell Power Proof είναι η εγγύησή σας για την ασφάλεια στο γραφείο και το σπίτι σας. Αυτή η μάρκα αδιάλειπτου UPS δοκιμάζεται προσεκτικά από ηλεκτρολόγους ειδικούς υπό εργαστηριακές συνθήκες για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία του προϊόντος . Χάρη στις ενσωματωμένες μπαταρίες, το

Τροφοδοτικό UPS

είναι σε θέση να αναλάβει το ρόλο της πρίζας και να διατηρήσει την παροχή ρεύματος ακόμη και με μεγάλες και μακροχρόνιες διακυμάνσεις τάσης. Οι Green Cell AGM στα UPS μας έχουν τάση 12V και χωρητικότητα 7Ah και 9Ah. Αυτές οι μπαταρίες έχουν διάρκεια ζωής έως και 5 χρόνια. Το Micropower UPS και το Microsine με οθόνη LCD είναι συσκευές που δεν μπορούν να αποτύχουν - αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ποιοτικός έλεγχος είναι τόσο σημαντικός εδώ. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας που θα σας συμβουλεύσουν ποιο UPS είναι κατάλληλο για την εφαρμογή σας. Στην προσφορά μας θα βρείτε τροφοδοτικά με 600VA, 800VA, 1000VA, 1500VA, 2000VA, 3000VA - καθαρά (πλήρη) και τροποποιημένα (προσομοιωμένα) ημιτονοειδή τροφοδοτικά . Η τάση εξόδου των τροφοδοτικών μας είναι 220V / 230V / 240V. Έχουν ενσωματωμένες θύρες USB / RJ11 / RJ45, ειδικό λογισμικό Upsilon 2000 και πρίζες Schuko και IEC.