Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Για αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων (1)

Μπαταρίες για αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® Akku 1-756-769-11 für Sony Portable Reader System PRS-500 oraz PRS-505 Ebook-Reader
χωρητικότητα: 750 mAh
Eνταση: 3.7V
Κωδικός προϊόντος: RE05
12,55 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Τόσο οι αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων όσο και τα smartphone είναι συσκευές από τις οποίες οι σύγχρονοι χρήστες ουσιαστικά δεν αποχωρίζονται ποτέ. Οι μπαταρίες για τους αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων γίνονται μια σημαντική προσθήκη, χωρίς την οποία είναι αδύνατο να διατηρηθούν οι συσκευές στο σωστό ενεργειακό πρότυπο. Οι αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων λαμβάνονται σχεδόν παντού. Χρησιμεύουν ως αποτελεσματική απόδραση από την πραγματικότητα στην επικοινωνία, στο σπίτι και σε διάφορα ταξίδια. Ο απλός διαχωρισμός από το καθημερινό άγχος και η βύθιση στον φανταστικό κόσμο της ανάγνωσης σας επιτρέπει να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και να αναγεννήσετε τις εσωτερικές σας μπαταρίες. Ωστόσο, αυτό απαιτεί ενέργεια. Οι αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως κάθε άλλη ηλεκτρονική συσκευή, συνηθίζουν με την πάροδο του χρόνου. Η μπαταρία δεν είναι πλέον αρκετά ανθεκτική για να καλύψει τις ανάγκες και τη γρήγορη διάρκεια ζωής ενός σύγχρονου χρήστη. Η συσκευή αρχίζει να ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο καλώδιο φόρτισης και η διατήρηση της μπαταρίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Η αντικατάσταση της μπαταρίας στον αναγνώστη e-book είναι ένας εύκολος τρόπος για να τροφοδοτήσετε τον εξοπλισμό σας και να επιστρέψετε στην κανονική άνεση. Βρες το δικό σου

Μπαταρία ηλεκτρονικού βιβλίου

αναζητώντας τον κατασκευαστή παρακάτω ή εισάγοντας το μοντέλο ή τη συσκευή μπαταρίας στην παραπάνω μηχανή αναζήτησης.

Αντιστοίχιση μπαταριών με αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων

Οι μπαταρίες για αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων που διατίθενται στην προσφορά μας υπόκεινται σε εγγύηση 12 μηνών. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν λύσεις υψηλής ποιότητας που θα τους εξυπηρετούν αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στην προσφορά μας θα βρείτε μπαταρίες για αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων πολλών γνωστών παγκόσμιων εμπορικών σημάτων. Χάρη στη γρήγορη αλλαγή μπαταρίας, η συσκευή επιστρέφει στην προηγούμενη ενεργειακή της απόδοση και όταν διαβάζετε ένα βιβλίο δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν κοιτάξετε την οθόνη της γραμμής τροφοδοσίας. Οι μπαταρίες για τους αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων θα γίνουν απαραίτητες με την πάροδο του χρόνου για να λειτουργούν αποτελεσματικά οι συσκευές σας.

Αισθητή αύξηση των δεξιοτήτων

Οι μπαταρίες για τους αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων διασφαλίζουν την επιστροφή στα φυσιολογικά επίπεδα ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως πριν, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η μπαταρία δεν θα διαρκέσει πολύ, π.χ. στο δρόμο πριν φτάσετε στο σημείο Β. Η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ήταν πριν. Στην ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη γκάμα μας, θα βρείτε γρήγορα μια παραλλαγή που ταιριάζει στον εξοπλισμό σας . Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την προσφορά μας.