Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Για συσκευές GPS (1)

Μπαταρίες για συσκευές GPS

Επιλέγω κατηγορίες:
Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® Akku VF5 für GPS TomTom Go 300 530 700 910
χωρητικότητα: 2300 mAh
Eνταση: 3.7V
Κωδικός προϊόντος: GPS09
9,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Μπαταρίες για συσκευές GPS απαιτούνται όλο και περισσότερο. Σήμερα, η δορυφορική πλοήγηση χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλές βιομηχανίες. Το GPS δεν είναι απλώς ένας αυτόματος χάρτης στο τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε στο σημείο Β. Είναι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές που χρησιμοποιούνται σε περισσότερους τομείς από ό, τι φαίνεται. Ως αποτέλεσμα, η ζήτηση μπαταριών για πλοήγηση GPS σε διάφορα μοντέλα συσκευών αυξάνεται. Όλες οι σύγχρονες φορητές συσκευές GPS λειτουργούν συνήθως με μπαταρίες Ni-MH ή Li-Pol. Με την πάροδο του χρόνου, όπως και με κάθε μπαταρία, επιδεινώνονται αργά στην απόδοση. Η συσκευή περνά περισσότερο χρόνο με το καλώδιο φόρτισης για να φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο ενέργειας και λειτουργεί πολύ πιο σύντομα. Αυτό μπορεί να ματαιώσει πολλά σχέδια και να διαταράξει ένα στενό πρόγραμμα. Εάν η μπαταρία στη συσκευή GPS αρνείται ξαφνικά να υπακούσει, γίνεται σοβαρό πρόβλημα και η προοπτική (στην καλύτερη περίπτωση) πεζοπορίας στην περιοχή. Το Battery Empire Store προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία Green Cell

Μπαταρίες GPS

που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ατομικές απαιτήσεις των διαφόρων συσκευών. Όλες οι μπαταρίες πλοήγησης GPS είναι εγγυημένες για 12 μήνες. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας έχουν την εμπιστοσύνη να αγοράσουν ένα συμπλήρωμα που θα διαρκέσει αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κατάλληλες μπαταρίες για πλοήγηση GPS

Η πλοήγηση GPS δεν είναι μόνο ένας χάρτης αυτοκινήτου. Συσκευές αυτού του τύπου χρησιμοποιούνται στη μεταφορά, το ψάρεμα, ακόμη και στο σπίτι ως πρόσθετο στο κολάρο του κατοικίδιου ζώου σας, ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε εάν χαθεί. Οι δυνατότητες πλοήγησης είναι πολύ μεγάλες και η προσφορά αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο. Οι μπαταρίες για πλοήγηση GPS είναι μια αγορά που θα πρέπει να σας σηκώσει αργά ή γρήγορα. Η αγορά μιας κατάλληλης μπαταρίας είναι μια επένδυση που πληρώνει γρήγορα για τον εαυτό της τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Στο κατάστημά μας Battery World θα βρείτε πολλούς τύπους και μοντέλα μπαταριών πλοήγησης GPS που μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις ατομικές ανάγκες του εξοπλισμού σας και να καλύψουν τις ενεργειακές του απαιτήσεις. Η αλλαγή της μπαταρίας επαναφέρει γρήγορα την κινητικότητα και σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του εξοπλισμού σας. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας . Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα κάτι για τον εαυτό σας.