Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Διανομέας USB-C (4)

Διανομέας USB-C

Ταξινόμηση κατά:
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία
Μια υποχρεωτική συσκευή που βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργικότητα των σύγχρονων φορητών υπολογιστών με θύρες USB-C. Υπάρχει μια τάση στα νέα σημειωματάρια να περιορίζουν τον αριθμό των θυρών που θεωρούνταν απαραίτητες μέχρι πρόσφατα. Συνδέσεις όπως USB-A, Ethernet ή υποδοχές κάρτας μνήμης έχουν γίνει σπάνιο. Οι κόμβοι USB-C λύνουν αυτό το πρόβλημα και μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε ελεύθερα όλες τις αγαπημένες σας συσκευές, όπως ποντίκια, πληκτρολόγια και άλλες συσκευές USB.

Προσαρμογέας USB-C

Οι περισσότεροι σταθμοί σύνδεσης USB-C σάς επιτρέπουν επίσης να συνδέσετε το φορητό υπολογιστή σας στην τηλεόραση χάρη στη σύνδεση HDMI. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για παλαιότερα μοντέλα τηλεόρασης που εμποδίζουν τις συνδέσεις μέσω Smartcast, για παράδειγμα. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι προσαρμογείς έχουν συνήθως θύρα εισόδου USB-C. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε MacBook Air με μόνο θύρα USB-C, μπορείτε να φορτίσετε το φορητό υπολογιστή χρησιμοποιώντας το διανομέα μετά τη σύνδεση του. Εκτός από τους φορητούς υπολογιστές, οι προσαρμογείς USB-C μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με smartphone για τη χρήση των αποκαλούμενων προσαρμογέων USB-C σε λειτουργία επιφάνειας εργασίας-για παράδειγμα, αντί για Samsung DeX . Αυτή η επιλογή σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με την τηλεόραση και να το χρησιμοποιήσετε σαν κανονικός φορητός υπολογιστής. Απλώς συνδέστε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.