Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

DeWalt (2)

Μπαταρίες για ασύρματα κατσαβίδια DeWalt

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά...

Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;

Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.


Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία....

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.


Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται»...
Batterie Akku (2Ah 14.4V) DC9091 DC9094 DE9038 DW9091 DW9094 für DeWalt DC528 DC728KA DC731KA DC985KA DW966K DW985 DW996K
Green Cell ® für Dewalt DCB184 DCB182 DCB180 18V 6Ah
χωρητικότητα: 3Ah
Eνταση: 14.4V
Κωδικός προϊόντος: PT255
34,95 €
χωρητικότητα: 6Ah
Eνταση: 18V
Κωδικός προϊόντος: PT118
99,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Ανταλλακτικές μπαταρίες για DeWalt - σταθερές και ασφαλείς

DeWalt είναι μια σταθερή μάρκα με σχεδόν έναν αιώνα ιστορίας. Αυτή η μάρκα ασχολείται με την κατασκευή ηλεκτρικών εργαλείων για πολλά χρόνια. DeWalt μπορεί να είναι λίγο λιγότερο γνωστά από αυτά των άλλων κορυφαίων εμπορικών σημάτων ηλεκτρικών εργαλείων, αλλά η ποιότητά τους δεν διαφέρει.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των DeWalt είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Τα DeWalt είναι συσκευές που εκτιμώνται για τη στιβαρή κατασκευή και την απόδοσή τους και αποδεικνύονται τόσο στις επισκευές στο σπίτι τις Κυριακές όσο και στην καθημερινή επαγγελματική εργασία του τεχνίτη. Αυτά είναι επίσης ηλεκτρικά εργαλεία που πωλούνται σε λογική τιμή σε σχέση με την ποιότητα, χάρη στα οποία η μάρκα αναγνωρίζεται ακόμη και από λιγότερο επαγγελματίες χρήστες.

Οι DeWalt κατσαβίδια μπαταρίας και DeWalt είναι τα εργαλεία μπαταρίας είναι συχνά εξοπλισμένα με κύτταρα Li-Ion ως πρότυπο. Πρόκειται για μόνιμες μπαταρίες που είναι εξοπλισμένες με προστατευτικά και καθιστούν την εργασία με DeWalt ασφαλή και άνετη. Αλλά ακόμη και η αρχική και η νέα μπαταρία DeWalt έχει ορισμένους περιορισμούς και θα πρέπει να τη φροντίζετε όπως κάθε άλλη μπαταρία.

Εάν το εργαλείο χρησιμοποιείται εντατικά, η μπαταρία χάνει τελικά την αρχική της απόδοση. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να το αντικαταστήσετε Green Cell Πρόκειται για μια σταθερή πολωνική μάρκα με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή ασφαλών μπαταριών ιόντων λιθίου για πολλές συσκευές στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Εύκολη επιλογή και μακροπρόθεσμη λύση - Green Cell

Perhapsσως σας αρέσει να εργάζεστε με το DeWalt και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε. Αυτό είναι υπέροχο γιατί δίνουμε στο εργαλείο σας μια νέα ζωή με σχετικά χαμηλό κόστος. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από εργοστασιακές νέες μπαταρίες αντικατάστασης για πολλές συσκευές μάρκας DeWalt Γιατί αξίζει να επιλέξετε μια νέα μπαταρία αντικατάστασης από την Green Cell

Πάνω απ 'όλα, αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα, άλλωστε, αυτό είναι μόνο η αγορά μιας νέας μπαταρίας για το DeWalt , όχι ολόκληρο το εργαλείο. Όταν έχετε τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση του πλανήτη μας, θα γνωρίζετε πολύ καλά ότι παράγουμε περισσότερα ηλεκτρονικά απόβλητα κάθε χρόνο. Αγοράζοντας μια επιπλέον μπαταρία, θα βοηθήσετε στη μείωση αυτού του προβλήματος. Αυτά είναι δύο πλεονεκτήματα ταυτόχρονα. Όχι μόνο δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας εργαλείο, αλλά προστατεύετε και το περιβάλλον.

Επομένως, ελέγξτε το εύρος των ανταλλακτικών μπαταριών μας από την κατηγορία ανταλλακτικών μπαταριών DeWalt

Εδώ θα βρείτε μπαταρίες από τις μάρκες Green Cell και RDY, οι οποίες εγγυώνται πολυδιάστατα πλεονεκτήματα. Αυτές οι ισχυρές μπαταρίες σας επιτρέπουν να επιστρέψετε στη δουλειά γρήγορα και χωρίς καθυστέρηση. Αγοράζοντας μια DeWalt , δίνετε τη δυνατότητα στον εαυτό σας να εργάζεται χωρίς περιττές διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο χρησιμοποιείτε τη μία μπαταρία ενώ η άλλη φορτίζει και περιμένει να γυρίσει.

Όταν παραγγέλνετε DeWalt 12v, έχετε επίσης εγγύηση 12 μηνών και πολιτική επιστροφής 30 ημερών. Green Cell επιτρέπουν στο DeWalt να επιτύχει τη μέγιστη απόδοση και απόδοση. Πρόκειται για ισχυρές μπαταρίες που είναι πλήρως συμβατές με τη συσκευή σας.

Παίρνετε ακριβώς αυτό για το οποίο πληρώνετε

Αυτή η συσκευή λειτουργεί με τον αρχικό φορτιστή και η διάρκεια ζωής της είναι ακόμη και 1000 κύκλοι φόρτισης. Αυτός ο αριθμός εξασφαλίζει αποτελεσματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 3 χρόνια. Οι κυψέλες DeWalt δεν έχουν φαινόμενο μνήμης. Αυτό το μειονέκτημα προκάλεσε την μπαταρία να "θυμάται" την τιμή στην οποία φορτίσατε την μπαταρία. Εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος, έχετε χάσει ακόμη και αρκετές δεκάδες τοις εκατό μετά από μερικές διαδικασίες φόρτισης, παρόλο που αυτή ήταν μια εντελώς νέα μπαταρία.

Ευτυχώς, οι σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου της Green Cell δεν έχουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε πλήρως το δυναμικό της μπαταρίας που έχετε αγοράσει χωρίς να χάσετε τη χωρητικότητά της.

Ο κατασκευαστής ανταλλακτικών μπαταριών, η Green Cell γνωρίζει ότι κάθε τύπος μπαταρίας αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Εξάλλου, το ηλεκτρικό εργαλείο εκτίθεται σε πιο ακραίες συνθήκες από ένα φορητό υπολογιστή ή smartphone. Για το λόγο αυτό, η ασφάλεια πρέπει να συμβαδίζει με τη μέγιστη απόδοση.

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για τα DeWalt χαρακτηρίζονται από την υψηλή αντοχή τους στη θερμοκρασία · τα συστήματα της μπαταρίας παρακολουθούν συνεχώς τις κυψέλες. Σε περίπτωση απειλής, η μπαταρία απενεργοποιεί την παροχή ρεύματος, καθιστώντας την εργασία απολύτως ασφαλή ακόμη και σε ακραίες συνθήκες. Αυτό δεν είναι το μόνο σύστημα που καθιστά την μπαταρία Green Cell DeWalt σας απολύτως ασφαλή στη χρήση.

Τα στοιχεία μπαταρίας διατηρούν τη χρησιμότητά τους για πολύ περισσότερο χάρη στην προστασία από υπερφόρτιση και βαθιά εκφόρτιση. Η αντικαταστάσιμη μπαταρία της DeWalt ανιχνεύει αυτόματα τιμές που βρίσκονται εκτός της βέλτιστης κατάστασης μπαταρίας. Αυτό επιτρέπει στα κύτταρα να προστατεύονται από μόνιμη βλάβη.

Ασφαλείς και σταθερά σχεδιασμένες μπαταρίες

Όταν χρησιμοποιείτε Green Cell , δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε για βραχυκυκλώματα. Η ίδια η μπαταρία ανιχνεύει δυνητικά επικίνδυνες διακυμάνσεις τάσης. Όταν εντοπιστεί μια απειλή, τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα κύτταρα κλείνουν. Προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενόχληση που προκαλείται από μπαταρίες κακής ποιότητας, η Green Cell έχει διασφαλίσει ότι τα ανταλλακτικά ταιριάζουν ιδανικά. Για το λόγο αυτό, η μπαταρία λειτουργεί τέλεια με τη συσκευή. DeWalt αντιμετωπίζει την ανταλλακτική μπαταρία με τον ίδιο τρόπο όπως η αρχική.

Σε συνθήκες ανακαίνισης, το περίβλημα της μπαταρίας είναι εξίσου σημαντικό με τα εσωτερικά της εξαρτήματα. Για το λόγο αυτό, χρησιμοποιήθηκε ανθεκτικό πλαστικό ABS για την κατασκευή του περιβλήματος. Αυτός ο τύπος πλαστικού χαρακτηρίζεται από μεγάλη σκληρότητα και αντοχή στις γρατζουνιές. Το ABS έχει υψηλή αντοχή σε χημικές ουσίες, κάτι που είναι επίσης σημαντικό όταν έρχεται σε επαφή με μπαταρίες.


Διαβάστε περισσότερα