Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστής RDY (1)

Επιλέγω κατηγορίες:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή - τι τάση;

Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση του φορτιστή - αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει με την αρχική σας συσκευή.


Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση...

Επιτρέπεται η σύνδεση τροφοδοτικού με υψηλότερη ένταση ρεύματος;

Σίγουρα ναι. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η τάση εξόδου [V] πρέπει να είναι η ίδια όπως στο αρχικό τροφοδοτικό.


Σίγουρα ναι. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η τάση εξόδου [V] πρέπει να είναι η ίδια όπως στο αρχικό...

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης πιο αδύναμου τροφοδοτικού στο laptop;

Η χρήση μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος με χαμηλότερη ένταση ρεύματος από το αρχικό μπορεί να προκαλέσει ορισμένες δυσμενείς αλλαγές στη λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, ένα τροφοδοτικό που είναι πολύ αδύναμο μπορεί να υπερθερμανθεί επειδή τα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή δεν τροφοδοτούνται με επαρκή ισχύ. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε φορτιστές με την ίδια ή υψηλότερη ένταση ρεύματος.


Η χρήση μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος με χαμηλότερη ένταση ρεύματος από το αρχικό μπορεί...
Netzteil / Ladegerät RDY 18.5V 3.5A 65W für HP 250 G1 255 G1 ProBook 450 G2 455 G2 Compaq Presario CQ56 CQ57 CQ58
Eνταση: 18.5V
Κωδικός προϊόντος: AD12RDY+KAB01
16,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Ένας προσαρμογέας ρεύματος φορητού υπολογιστή που θα σας βοηθήσει

Το τροφοδοτικό στο laptop σας για αντικατάσταση; Δεν θέλετε να πληρώσετε πάρα πολλά; Τα τροφοδοτικά RDY για τα πιο δημοφιλή μοντέλα φορητών υπολογιστών είναι ένας τρόπος για να κάνετε τις κινητές συσκευές ανθεκτικές και λειτουργικές. Είναι ένας συνδυασμός ποιότητας, απόδοσης και τιμής που δεν θα προκαλέσει τεράστιες απώλειες στον προϋπολογισμό του σπιτιού σας. Η αλλαγή του φορτιστή είναι μια ανάγκη που κάθε κάτοχος φορητού υπολογιστή πρέπει να αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Ένας νέος φορτιστής μειώνει το κόστος σε σύγκριση με την αγορά νέων, αποφεύγει τη δημιουργία ηλεκτρονικών αποβλήτων και δίνει γρήγορα νέα πνοή στις συσκευές που έχετε συνηθίσει.

Φθηνά τροφοδοτικά για φορητούς υπολογιστές

Το νέο τροφοδοτικό RDY για το φορητό υπολογιστή Samsung θα αποκαταστήσει την κινητικότητά του. Το τροφοδοτικό RDY φορτίζει το φορητό υπολογιστή σας γρήγορα και με ασφάλεια προσαρμόζοντας με ακρίβεια τις παραμέτρους φόρτισης. Ο φορητός υπολογιστής σας δεν μπορεί να λειτουργήσει πολύ χωρίς τροφοδοτικό. Δυστυχώς, αυτές οι συσκευές προτεραιότητας συχνά καταχράζονται από τους χρήστες. Εάν δεν λειτουργεί σωστά, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ. Ο χρόνος διακοπής στη δουλειά, η αδυναμία να διατηρήσετε επαφή με τον κόσμο ή η απόλαυση στην αγαπημένη ψυχαγωγία είναι οι συνέπειες της έλλειψης ενέργειας. Σε τέτοιες συνθήκες, ένας φορητός υπολογιστής μετατρέπεται από μια ισχυρή κινητή συσκευή σε ένα ογκώδες τούβλο που συλλέγει σκόνη στο γραφείο σας. Η αγορά ενός νέου τροφοδοτικού είναι απαραίτητη εάν το παλιό τροφοδοτικό αρχίζει να αποτυγχάνει ή έχει ήδη αποτύχει. Εάν το καλώδιο από τη μονάδα τροφοδοσίας δεν φορτίζεται ή φορτίζεται μόνο στη σωστή θέση, αυτό είναι ένα σαφές σήμα ότι ήρθε η ώρα να αλλάξετε. Τα τροφοδοτικά RDY είναι συμβατά με πολλά δημοφιλή μοντέλα φορητών υπολογιστών στην αγορά, όπως η Samsung ή η Panasonic . Είναι μια οικονομικά αποδοτική αντικατάσταση που χάρη στη συμβατότητά της προσαρμόζεται γρήγορα στις τεχνολογικές απαιτήσεις των συσκευών και εξασφαλίζει μεγάλη και απρόσκοπτη λειτουργία.