Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Gardena (1)

Μπαταρίες για εργαλεία ασύρματης Gardena

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά...

Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;

Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.


Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία....

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.


Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται»...
Green Cell ® Akku 8835-20 8839-20 für Werkzeug Gardena AccuCut 18-Li 400 450 EasyCut 50-Li ErgoCut 48-Li HighCut 48-Li
χωρητικότητα: 5Ah
Eνταση: 18V
Κωδικός προϊόντος: PT168
47,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Η συντήρηση του κήπου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη! Gardena ασύρματο εργαλείο Gardena θα κάνει το κούρεμα του γκαζόν ή τη συλλογή φύλλων από το γκαζόν εύκολο και ευχάριστο. Θα φροντίσουμε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του όσο το δυνατόν περισσότερο. Ελέγξτε ποια γκάμα Battery Empire και επιλέξτε μια εξαιρετικά αποδοτική μπαταρία Gardena που θα σας εξυπηρετήσει για τους επόμενους 1000 κύκλους φόρτισης.

Gardena ηλεκτρικά εργαλεία της Gardena , η μπαταρία Gardena 18V χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την τροφοδοσία των ακόλουθων συσκευών:

Trim χορτοκοπτικά,

● Ηλεκτρικά ψαλίδια χόρτου,

Blow φυσητήρας φύλλων,

● Ηλεκτρικά αλυσοπρίονα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πολλά Gardena με τα οποία η Gardena της γκάμας μας θα είναι πλήρως συμβατή. Οι πληροφορίες που σας επιτρέπουν να Gardena μπαταρία Gardena System στο ηλεκτρικό σας εργαλείο βρίσκονται στην κάρτα προϊόντος.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια μπαταρία για Gardena εργαλεία Gardena;

Κατά την επιλογή της μπαταρίας, η συμβατότητα που αναφέρθηκε παραπάνω είναι θεμελιώδους σημασίας. Διαφορετικά, η συσκευή μπορεί να υποστεί ζημιά ή να μην είναι δυνατή η τοποθέτηση της μπαταρίας καθόλου. Σημειώστε επίσης τις άλλες τεχνικές παραμέτρους. Θα πρέπει να σας ενδιαφέρει η τάση της μπαταρίας και η χωρητικότητά της.

Στα ηλεκτρικά εργαλεία της Gardena έχει μπαταρία Gardena 18V ευρεία εφαρμογή. Ωστόσο, μπορεί να αποδειχθεί ότι έχετε μπαταρία με τάση 3,6. 4.8; 7.4; 7,6 ή 25 V - θα βρείτε επίσης τέτοιες μπαταρίες στη γκάμα μας!

Στην κάρτα κάθε προϊόντος έχουμε τοποθετήσει λεπτομερείς τεχνικές προδιαγραφές:

● χωρητικότητα της μπαταρίας,

● τάση,

Type τύπος κυττάρων,

Πληροφορίες για τον κατασκευαστή,

● δεδομένα για πρόσθετες εγγυήσεις,

Information Πληροφορίες εγγύησης.

Όταν επιλέγετε μπαταρίες από τη Green Cell , μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι επενδύετε σε μια λύση υψηλής ποιότητας με τη μεγαλύτερη ισχύ. Δίνουμε 12 μήνες εγγύηση για την αξιοπιστία των μπαταριών μας. Ωστόσο, γνωρίζουμε από την εμπειρία ότι οι χρήστες που επιλέγουν Green Cell θα απολαμβάνουν τη μέγιστη απόδοση των συσκευών που παρέχουν, ακόμη και μετά από 3 χρόνια μετά την αντικατάσταση των κυψελών.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την προσφορά μας; Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Επιλέξτε μπαταρίες από την Green Cell και φροντίστε για την ασφάλεια των ηλεκτρικών εργαλείων σας

Η ασφάλεια πρέπει να είναι η απόλυτη προτεραιότητα κατά την εκτέλεση εργασιών κηπουρικής. Κατανοούμε ότι ακόμη και τα μικρότερα σχεδιαστικά ελαττώματα μπορούν να οδηγήσουν σε βλάβες του εξοπλισμού. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και χαρακτηρίζονται από μεγάλη δύναμη.

Κατά τη διαδικασία παραγωγής της Green Cell , δόθηκε προσοχή στην καλύτερη λεπτομέρεια. Η στιβαρή κατασκευή των κυψελών είναι η εγγύηση της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικής λειτουργίας τους ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Οι μπαταρίες της Green Cell έχουν πρόσθετη προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερθέρμανση. Χάρη σε αυτά, μπορείτε να αισθάνεστε πιο ασφαλείς ενώ κάνετε οποιαδήποτε εργασία κηπουρικής.

Βασιστείτε στην υψηλότερη ισχύ των κινητών συσκευών στον κήπο σας!

Κουραστήκατε από το καλώδιο τροφοδοσίας του χλοοκοπτικού επειδή μπλέκεται συνεχώς κάτω από τα πόδια σας και δυσκολεύει την ακριβή κοπή γκαζόν; Θα θέλατε να φτάσετε τελικά στην πιο μακρινή γωνιά του κήπου σας χωρίς να χρειαστεί να ξετυλίξετε αρκετά μέτρα από το καλώδιο προέκτασης; Η μπαταρία 18 V που χρησιμοποιείται στα Gardena εργαλεία Gardena σας δίνει νέες δυνατότητες.

Μόλις αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις κινητές συσκευές σας, θα εκτιμήσετε την ελευθερία να κυκλοφορείτε στον δικό σας κήπο. Η ισχύς των κυττάρων από το Green Cell εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στην εργασία. Τα ηλεκτρικά εργαλεία του κήπου σας θα λειτουργήσουν πολύ περισσότερο με μία φόρτιση.

Θα θέλατε ακόμα περισσότερη άνεση κατά την κηπουρική; Στις Gardena 18V, θα αλλάξετε την μπαταρία σε λίγες μόνο στιγμές. Εάν έχετε έναν κήπο που είναι μια τεράστια έκταση και θέλετε να τον κόψετε ταυτόχρονα χωρίς επιπλέον κατάστημα, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να αγοράσετε κελιά αντικατάστασης.

Αλλάξτε τη μπαταρία στη συσκευή σας και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της!

Gardena είναι κατασκευαστής ηλεκτρικών εργαλείων που είναι χρήσιμα στην κηπουρική και των οποίων τα προϊόντα είναι γνωστά παγκοσμίως. Τα ισχυρά χαρακτηριστικά της μάρκας περιλαμβάνουν υψηλή ποιότητα και ακρίβεια ακόμη και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Εμπιστευτείτε την εταιρεία Gardena Χάρη στην μπαταρία του γερμανικού κατασκευαστή, μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία συντήρησης κήπου.

Να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι οποιοσδήποτε μηχανισμός, ακόμη και ο καλύτερος, φθείρεται κάποια στιγμή. Ένα από τα στοιχεία των ηλεκτρικών εργαλείων που φθείρονται πιο γρήγορα είναι η μπαταρία. Δεν μπορεί το χλοοκοπτικό σας να κουρεύει τόσο πολύ γκαζόν όσο έκανε όταν ήταν καινούργιο; Οι κλέφτες αποφορτίζονται γρηγορότερα και η δύναμη της δουλειάς τους δεν είναι πια όπως ήταν πριν; Αυτό είναι ένα σημάδι ότι έχει έρθει η ώρα να επενδύσουμε σε νέα κύτταρα που Gardena ασύρματο εργαλείο Gardena με ισχύ.

Διαβάστε περισσότερα