Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Λαβή μπαταρίας  (2)

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;

Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.


Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής...

Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα

Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.


Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε...
Akkugriff Green Cell BG-E16H+ 6x AA Batterie 2600mAh 1.2V für Canon EOS 7D Mark II
Grip Green Cell BG-E18 für Canon EOS 750D T6i 760D T6s
χωρητικότητα: 2600 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GRIP09+GR01+GR05
70,95 €
Κωδικός προϊόντος: GRIP02
46,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Λαβή μπαταρίας

Υπάρχουν αξεσουάρ που λίγοι γνωρίζουν, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει το Battery Grip από GreenCell . Λίγοι φωτογράφοι το γνωρίζουν, αν και υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη χρήση του. Δείτε τι κάνει αυτό το αξεσουάρ ξεχωριστό, για ποιους είναι πιο χρήσιμο και αν αξίζει να το αγοράσετε.

Τι είναι η λαβή μπαταρίας της GreenCell ;

GreenCell Battery Grip σάς επιτρέπει να διπλασιάσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της φωτογραφικής σας μηχανής. Με ποιον τρόπο είναι ακόμη δυνατό; Είναι πολύ απλό - το Battery Grip για την κάμερα προσφέρει επιπλέον χώρο για τις μπαταρίες και έτσι επιτρέπει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας της συσκευής. Αρκεί να το συνδέσετε στη συσκευή και μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε για την υπερβολική γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας .

Η λαβή μπαταρίας από GreenCell δεν είναι μόνο μια πρόσθετη λειτουργικότητα, αλλά και μια ευκολία. Στη σειρά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε αξεσουάρ για συγκεκριμένα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών από την Canon , Sony ή τη Nikon . Ως αποτέλεσμα, όλες οι λαβές μπαταρίας που προσφέρουμε είναι προσαρμοσμένες στο σχήμα της κάμερας. Τα ανθεκτικά υλικά με την ίδια δομή επιφάνειας εξασφαλίζουν ασφαλές κράτημα και άνεση στη χρήση. GreenCell 's Battery Grip - παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας χωρίς να θυσιάζετε την άνεση.

Αξίζει να αγοράσετε το GreenCell Battery Grip;

Σίγουρα ναι. Αυτή είναι μια συσκευή που θα εκτιμηθεί τόσο από ερασιτέχνες όσο και από επαγγελματίες. Ένα μειονέκτημα πολλών καμερών είναι σίγουρα η πολύ μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για το λόγο αυτό, οι εφεδρικές μπαταρίες πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας. Μια εξαιρετική λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το Battery Grip. GreenCell παράγει αξεσουάρ υψηλής ποιότητας που μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλές δημοφιλείς κάμερες.

Βασιστείτε στα GreenCell GreenCell Grips και επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της φωτογραφικής σας μηχανής SLR έως και δύο φορές. Βασιστείτε σε βολικά και κατάλληλα αξεσουάρ με πρόσθετα κουμπιά. Αυτό θα σας επιτρέψει να εργαστείτε ακόμα πιο αποτελεσματικά και η λήψη μιας άλλης, πολύ πιο όμορφης φωτογραφίας ηλιοβασιλέματος δεν θα είναι πρόβλημα.