Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Panasonic (1)

Μπαταρία κάμερας Panasonic

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;

Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.


Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής...

Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα

Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.


Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε...
Green Cell ® 2x Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
χωρητικότητα: 750 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB55+CB55+ADCB12
50,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρίες για την κάμερα Panasonic - μια απλή μέθοδος για την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητας της συσκευής

Οι κάμερες Panasonic είναι πολύ δημοφιλείς λόγω της λειτουργικότητάς τους και της ελκυστικής αναλογίας τιμής-απόδοσης. Εξυπηρετούν με επιτυχία τους ιδιοκτήτες τους για χρόνια. Τι γίνεται όμως αν η κάμερα συνεχίσει να λειτουργεί, αλλά η μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει μόνο για αρκετά λεπτά; Δεν χρειάζεται να αποφασίσετε αμέσως εάν θα αντικαταστήσετε τη συσκευή - απλώς αγοράστε την κατάλληλη μπαταρία για την κάμερά σας Panasonic !

Η Panasonic μπαταρία Panasonic δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κάμερα Panasonic άνετα έξω από το σπίτι σας; Η νέα μπαταρία θα σας επιτρέψει και πάλι να απολαύσετε μια πλήρως λειτουργική συσκευή χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Αυτή η απλή αγορά θα έχει ως αποτέλεσμα η φωτογραφική μηχανή Panasonic να λειτουργεί όπως έκανε τους πρώτους μήνες εκτός συσκευασίας! Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα σας επιτρέψει να τραβήξετε φωτογραφίες οπουδήποτε θέλετε.

Πότε αλλιώς θα μπορούσε να είναι χρήσιμη μια νέα μπαταρία Panasonic ; Μια εφεδρική μπαταρία θα σας φανεί χρήσιμη όταν ταξιδεύετε - αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να παρέχετε στη συσκευή σας μια πρόσθετη πηγή ενέργειας. Δεν έχετε πάντα την ευκαιρία να συνδέσετε τη συσκευή στο δίκτυο - αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, σε ένα τρένο, όταν προσγειώνεστε σε ένα όχι πολύ άνετο διαμέρισμα.

Σε αυτήν την κατηγορία έχουμε συγκεντρώσει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής ποιότητας που θα δώσουν στη φωτογραφική μηχανή Panasonic μια νέα πνοή. Επιτέλους, θα πάψετε να σας εκνευρίζει η συνεχής αναζήτηση διεξόδου!

Panasonic - μια μπαταρία που χωράει στη φωτογραφική μηχανή σας

Πώς να βρείτε μια μπαταρία συμβατή με το μοντέλο της συσκευής σας; Το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire αναπτύχθηκε έχοντας κατά νου την απλούστερη αναζήτηση για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η βολική μηχανή αναζήτησης θα σας βοηθήσει με δύο τρόπους: μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα μοντέλου της μπαταρίας (π.χ. AS07B31) ή το όνομα μοντέλου της φωτογραφικής μηχανής Panasonic .

Κάθε μπαταρία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει μια σαφή περιγραφή. Αυτό σας δίνει εύκολη πρόσβαση στις προδιαγραφές ενός συγκεκριμένου μοντέλου. Οι πληροφορίες συμβατότητας σάς επιτρέπουν να είστε σίγουροι εάν το συγκεκριμένο μοντέλο μπαταρίας ταιριάζει στη συσκευή σας.

Μπαταρία Panasonic - φροντίστε τις κατάλληλες παραμέτρους

Πριν αγοράσετε, εξετάστε δύο παραμέτρους: τάση και χωρητικότητα.

Η τάση δίνεται σε βολτ (V). Αυτή η παράμετρος θα πρέπει να έχει μια τιμή που να ταιριάζει πολύ με την αρχική τάση του συγκεκριμένου μοντέλου κάμερας.

Η χωρητικότητα των μπαταριών για κάμερες Panasonic δίνεται σε milliampere ώρες (mAh). Το σημαντικό είναι - δεν χρειάζεται να αγοράσετε καθόλου μπαταρία με χωρητικότητα που αντιστοιχεί στην παλιά μπαταρία! Εάν θέλετε να παρατείνετε τον χρόνο λειτουργίας της συσκευής, επιλέξτε ένα μοντέλο με παρόμοια τάση αλλά μεγαλύτερη χωρητικότητα. Ωστόσο, εάν έχετε περιορισμένα χρήματα, μπορείτε να επιλέξετε μια μπαταρία με μικρότερη χωρητικότητα από την προηγούμενη.