Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Για drones (1)

Μπαταρία για drone

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell® Akku Batterie für DJI Mavic Pro (Li-Polymer High Performance 3830mAh 43.6Wh 11.4V Grau)
χωρητικότητα: 3830 mAh
Eνταση: 11.4V
Κωδικός προϊόντος: DJI04
99,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρία για drone

Ψάχνετε για μια καλή μπαταρία για drone σε φθηνή τιμή; Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire ! Εάν είστε κάτοχος του drone DJI Phantom 3 ή DJI Phantom 4, η μπαταρία που αγοράσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας!

Ποια μπαταρία drone να επιλέξετε;

Κάθε χρήστης drone γνωρίζει το γεγονός ότι η μπαταρία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία. Ανεξάρτητα από το αν τα χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς ή ψυχαγωγικούς σκοπούς, είναι πάντα επιθυμητοί μεγαλύτεροι χρόνοι πτήσης. Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται και ακόμη και με πλήρη φόρτιση, οι παράμετροί της πέφτουν σημαντικά.

Τα drones είναι κινητές συσκευές και ως εκ τούτου θα πρέπει επίσης να έχουν την επιλογή μιας αντίστοιχα μεγάλης πτήσης με μία φόρτιση μπαταρίας. Τα φθηνότερα μοντέλα επιτρέπουν μόνο λίγα έως αρκετά λεπτά αδιάκοπης χρήσης της συσκευής. Τα πιο ακριβά επιτρέπουν χρήση από περίπου 20 έως και 30 λεπτά.

Και στις δύο περιπτώσεις, η αγορά τουλάχιστον μιας επιπλέον μπαταρίας είναι η λύση. Αυτή είναι μια ακριβή επιλογή, ειδικά αν αποφασίσετε να αγοράσετε αυθεντικές μπαταρίες. Μια πολύ πιο οικονομική λύση θα είναι η επιλογή μπαταριών αντικατάστασης υψηλής ποιότητας.

Η DJI είναι μια κινεζική εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή drones. Η μάρκα έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα, η οποία οφείλεται στον πολύ καλά μελετημένο σχεδιασμό των συσκευών. Τα drones χαρακτηρίζονται από στιβαρή δομή, καλές παραμέτρους πτήσης και αξεσουάρ όπως κάμερες ή WLAN.

Τα μηχανήματα της σειράς Phantom είναι συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία και για επαγγελματικούς σκοπούς - για φωτογράφιση σε γάμους ή για καταγραφή από ψηλά.

Αξιόπιστες, υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες drone

Οι παράμετροι της μπαταρίας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η συχνή χρήση ή η θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ακόμη και αυτά θα χάσουν την ικανότητα τους με την πάροδο του χρόνου.

Στην προσφορά μας θα βρείτε μπαταρίες αντικατάστασης υψηλής ποιότητας για drones DJI Phantom 3 και DJI Phantom 4. Η μπαταρία Green Cell για drones της σειράς DJI Phantom 3 είναι εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας, υψηλής χωρητικότητας κυψέλες λιθίου-πολυμερούς, χάρη στις οποίες drone μπορεί να τρέξει έως και 25 λεπτά μπορεί να πετάξει εύκολα.

Η μπαταρία του drone διαθέτει επίσης σύγχρονα ηλεκτρονικά ελέγχου, τα οποία επιτρέπουν τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας της συσκευής.

Επίσης έχει ληφθεί μέριμνα για τη λειτουργική ασφάλεια, γι' αυτό και η μπαταρία είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα ή υπερβολική εκφόρτιση. Οι παράμετροι φόρτισης ελέγχονται τόσο κατά τη φόρτιση της μπαταρίας όσο και κατά τη λειτουργία της κατά την πτήση με drone.

Το σετ περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ και τον γνήσιο φορτιστή .

Για τους κατόχους του drone της σειράς DJI Phantom 4, προτείνουμε την μπαταρία Green Cell High Performance που έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το μοντέλο. Αυτή η μπαταρία λειτουργεί επίσης με τα μοντέλα Phantom 4 Pro και Phantom 4 Pro+. Η μπαταρία είναι ασφαλής στη χρήση και τα drones είναι εγγυημένα για συνεχή λειτουργία έως και 28 λεπτά!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μπαταριών Green Cell ;

Είναι σημαντικό για εσάς το drone σας να πετάει περισσότερο και χωρίς παρεμβολές; Δείτε τις μπαταρίες Green Cell ! Η μπαταρία, η οποία προορίζεται για λειτουργία με drones των τύπων DJI Phantom 4 και DJI Phantom 3, έχει αποδειχθεί άριστα στην πράξη.

Επίσης η τιμή, η οποία είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τις γνήσιες μπαταρίες, σίγουρα θα σας πείσει και ταυτόχρονα οι μπαταρίες μας θα σας εγγυηθούν την ίδια υψηλή ποιότητα.

Η μπαταρία Green Cell για το drone DJI Phantom 3 έχει χωρητικότητα 4480 mAh σε τάση 15,2 V. Χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες κυψέλες λιθίου-πολυμερούς, οι οποίες σε σύγκριση με τις τυπικές μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν καλύτερη απόδοση απονομής. Υπάρχουν επίσης 4 LED στο περίβλημα από ανθεκτικό πλαστικό, που παρέχουν πληροφορίες για την κατάσταση φόρτισης.

Η ελαφριά μπαταρία είναι μια εξαιρετική αντικατάσταση για τις γνήσιες μπαταρίες του μοντέλου DJI. Όσον αφορά το μέγεθος, είναι επίσης βέλτιστα προσαρμοσμένο στη συσκευή.

Green Cell είναι ένας αναγνωρισμένος και αξιόλογος κατασκευαστής μπαταριών. Ο χρήστης έχει 12 μήνες εγγύηση και δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Στην περίπτωση των μπαταριών Green Cell για τα μοντέλα DJI Phantom 4 drone, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι ακόμη και 5350 mAh.

Χάρη στη χαμηλότερη τιμή των προτεινόμενων μπαταριών αντικατάστασης, θα είναι ευκολότερο για εσάς να αγοράσετε πρόσθετες μπαταρίες που θα σας επιτρέψουν να λειτουργείτε το drone περισσότερο. Η ανάγκη αντικατάστασης της αρχικής μπαταρίας με το μοντέλο Cell High Performance που προτείνουμε θα επιβαρύνει πολύ λιγότερο τον προϋπολογισμό σας.

Αξιόπιστες μπαταρίες drone σε ελκυστική τιμή

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε υπερβολικά για να αποκτήσετε μια ποιοτική μπαταρία που θα λειτουργεί τέλεια με τα drones της σειράς DJI Phantom. Μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη διάρκεια πτήσης και μπαταρία καλής ποιότητας σε φθηνή τιμή.

 


Διαβάστε περισσότερα