Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Για χλοοκοπτικά (1)

Μπαταρίες για χλοοκοπτικά

Επιλέγω κατηγορίες:
Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® Akku 8835-20 8839-20 für Werkzeug Gardena AccuCut 18-Li 400 450 EasyCut 50-Li ErgoCut 48-Li HighCut 48-Li
χωρητικότητα: 5Ah
Eνταση: 18V
Κωδικός προϊόντος: PT168
47,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρίες για χλοοκοπτικά

Υπάρχουν πολλά μοντέλα χλοοκοπτικών στην αγορά. Οι ιδιοκτήτες μικρών κήπων επιλέγουν συχνότερα ηλεκτρικά και αυτόματα χλοοκοπτικά. Φαίνονται υπέροχα σε σχεδόν κάθε κήπο, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δομή του εδάφους. Ωστόσο, χρειάζεστε μια σταθερή μπαταρία.

Διάρκεια μπαταρίας χλοοκοπτικού

Όπως όλες οι άλλες μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρονικές συσκευές, η μπαταρία του χλοοκοπτικού έχει περιορισμένη διάρκεια ζωής. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή ή το μοντέλο του ίδιου του χλοοκοπτικού. Αυτή η διάρκεια ζωής ορίζεται σε κύκλους πλήρους φόρτισης. Με την πάροδο του χρόνου, οι κυψέλες, που είναι η καρδιά της μπαταρίας, χάνουν χωρητικότητα και η μπαταρία - και επομένως το χλοοκοπτικό - παύει να λειτουργεί σωστά.

Ωστόσο, πολλοί εξακολουθούν να αγνοούν ότι η κακή λειτουργία του χλοοκοπτικού μπορεί να οφείλεται σε κακή κατάσταση της μπαταρίας. Επίσης, λίγοι άνθρωποι μετρούν τον αριθμό των ολοκληρωμένων κύκλων φόρτισης. Πώς μπορείτε να καταλάβετε πότε χρειάζεται μια νέα μπαταρία χλοοκοπτικού ;

Το τέλος της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μπορεί να ανιχνευθεί με διάφορους τρόπους. Ένα από αυτά είναι η κατώτερη απόδοση του χλοοκοπτικού - με ένα κανονικό ηλεκτρικό χλοοκοπτικό θα πρέπει να κουρεύσετε ορισμένες περιοχές πολλές φορές και το αυτόματο χλοοκοπτικό θα αφήσει μέρος του γκαζόν άκοπο, παρόλο που θα σας ειδοποιήσει ότι η δουλειά έχει ολοκληρωθεί.

Ένα άλλο σήμα είναι ο σημαντικά μικρότερος χρόνος λειτουργίας του χλοοκοπτικού. Η συχνότητα φόρτωσης θα αυξηθεί και ο χρόνος για την πλήρη φόρτωση θα είναι πολύ μεγαλύτερος από πριν.

Μπαταρία για χλοοκοπτικά - γνήσια μπαταρία ή μπαταρία αντικατάστασης;

Τα ηλεκτρικά εργαλεία για τον κήπο απαιτούν πολύ αποδοτική παροχή ρεύματος. Τα ηλεκτρικά και αυτόματα χλοοκοπτικά δεν είναι οι φθηνότερες συσκευές και πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν γνήσιες μπαταρίες φοβούμενοι να μην τις καταστρέψουν. Ωστόσο, υπάρχουν κατασκευαστές που προσφέρουν σχεδόν πανομοιότυπες μπαταρίες που δεν διαφέρουν από τις γνήσιες. Αυτό ισχύει για την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια εφαρμογής και την ποιότητα επεξεργασίας.

Οι ανταλλακτικές μπαταρίες οφείλουν την κακή τους φήμη στις φθηνότερες. Στην πράξη, όταν αγοράζετε μια μπαταρία αντικατάστασης, είναι σημαντικό να λειτουργεί εξίσου καλά με την αρχική μπαταρία και να συνδέεται με χαμηλότερο κόστος. Κατά την επιλογή, όμως, δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η τιμή, αλλά η ποιότητα της μπαταρίας αντικατάστασης. Πώς μπορείτε να το ελέγξετε αυτό και να κάνετε την κατάλληλη επιλογή, ακόμα κι αν είστε εντελώς λαϊκός;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι εάν το προϊόν καλύπτεται από εγγύηση. Οι μπαταρίες χλοοκοπτικών Green Cell συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιστρέψετε έως και 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς.

Ελέγξτε επίσης ποιες κυψέλες υπάρχουν στην μπαταρία του χλοοκοπτικού σας (π.χ. Li-Ion, Ni-Cd ή Ni-Mh) για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φορτιστή που έχετε ήδη. Ελέγξτε επίσης ποια μπαταρία είναι συμβατή με το χλοοκοπτικό σας. Για το σκοπό αυτό, αρκεί απλώς να εισάγετε το μοντέλο του χλοοκοπτικού στη μηχανή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας.

Πλεονεκτήματα των ανταλλακτικών μπαταριών - Γιατί να αγοράσετε μια εφεδρική μπαταρία χλοοκοπτικού;

Το πρώτο και προφανές πλεονέκτημα είναι η πολύ χαμηλότερη τιμή τους. Είναι κατασκευασμένα από τα ίδια υλικά και την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των αρχικών μπαταριών.

Ένα παράδειγμα είναι οι μπαταρίες Green Cell , οι οποίες χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας πλαστικό ABS και τα καλύτερα στοιχεία πραγματικής χωρητικότητας. Τα σχέδια των μπαταριών αυτού του κατασκευαστή αντικατοπτρίζουν επακριβώς τον αρχικό σχεδιασμό, γι' αυτό και είναι πλήρως συμβατές τόσο με το ίδιο το χλοοκοπτικό όσο και με τον φορτιστή. Συχνά μπορείτε επίσης να συναντήσετε εφεδρικές μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας, οι οποίες μπορούν να παρατείνουν ακόμη περισσότερο τον χρόνο λειτουργίας του χλοοκοπτικού.