Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές AA και AAA (1)

Φορτιστής μπαταρίας AA και AAA

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell GC VitalCharger Batterieladegerät Ladegerät für Ni-MH AA / AAA Akkus mit Micro USB und USB-C
Eνταση: 1.5V
Κωδικός προϊόντος: GRADGC01
25,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Φορτιστές μπαταρίας AA και AAA

Οι μπαταρίες AA και AAA είναι από τις συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες μπαταρίες. Πολλές από τις καθημερινές συσκευές και παιχνίδια απαιτούν δύο ή περισσότερα παραδοσιακά μπαστούνια. Όταν αποτυγχάνουν, υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι πάντα δυνατό να πάτε γρήγορα στο κατάστημα για ένα νέο σετ. Η λύση είναι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA και AAA είναι μια ολοένα και πιο δημοφιλής εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές μπαταρίες που εξοικονομούν χρόνο και χρήμα. Οι μπαταρίες δεν είναι τεράστια έξοδα, αλλά η αγορά νεότερων σετ έχει κατά καιρούς σημαντικό κόστος μακροπρόθεσμα. Ένα επιπλέον πρόβλημα είναι η απόρριψη των αποφορτισμένων μπαταριών. Δεν μπορούν να πεταχτούν με συνηθισμένα σκουπίδια. Οι μπαταρίες πρέπει να απορρίπτονται σε ειδικούς κάδους που βρίσκονται στα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών ή σε ορισμένες τοποθεσίες γύρω από την πόλη και δεν είναι πάντα εν κινήσει. Οι μπαταρίες AA και AAA προστατεύουν καλύτερα το περιβάλλον και σας σώζουν από πολλά πιθανά προβλήματα.

Φορτιστής μπαταρίας για φόρτιση AA / AAA

Οι φορτιστές μπαταριών AA και AAA είναι απαραίτητες για κάθε κάτοχο επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Πρέπει να είναι ανθεκτικά, να επιτρέπουν γρήγορες ταχύτητες φόρτισης και να διασφαλίζουν ότι η μπαταρία προστατεύεται 100% από διαρροές, αιχμές τάσης, υπερφόρτιση και άλλους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη χωρητικότητα και τις μελλοντικές της επιδόσεις. Σε αυτήν την κατηγορία εισάγουμε υψηλής ποιότητας φορτιστές μπαταριών AA και AAA που αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα μιας σειράς ηλεκτρονικών συσκευών για το σπίτι (και για τους εργαζόμενους) και παρέχουν ισχύ σε όλες τις απαραίτητες συσκευές. Οι παρουσιαζόμενοι φορτιστές μπορούν να συνδεθούν μέσω της θύρας USB. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στην πλησιέστερη πρίζα στην εταιρεία ή στο σπίτι και να γεμίσετε το χώρο στη λωρίδα φόρτισης. Αυτό σας δίνει περισσότερες ευκαιρίες να αξιοποιήσετε πλήρως τα οφέλη του. Οι φορτιστές μπαταρίας AA και AAA συνοδεύονται από 24 μήνες εγγύηση. Αυτό δίνει στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη να αγοράσουν αποδεδειγμένη ποιότητα που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους πιο αποτελεσματικά και άνετα.