Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Metabo (1)

Φορτιστής για ασύρματα κατσαβίδια Metabo

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Προσαρμογέας ηλεκτρικού εργαλείου - τι τάση;

Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό, προσέξτε την τάση του πρωτοτύπου. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες στο αρχικό τροφοδοτικό - ώστε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που επιλέξατε θα κάνει τη δουλειά του σωστά.


Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό, προσέξτε την τάση του πρωτοτύπου. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές...

Πώς να επιλέξετε έναν φορτιστή για ένα κατσαβίδι;

Η επιλογή του σωστού φορτιστή είναι πολύ εύκολη - απλώς εισάγετε ένα ακριβές μοντέλο τρυπανιού στη μηχανή αναζήτησής μας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες σας έχουν τις κυψέλες που υποστηρίζονται από τον φορτιστή. Πολλά παλαιότερα ηλεκτρικά εργαλεία διαθέτουν μπαταρία με στοιχεία νικελίου-καδμίου (NI-Cd). Σήμερα, οι μπαταρίες νικελίου-υδριδίου μετάλλου (NI-MH) χρησιμοποιούνται πιο συχνά και οι φορτιστές που είναι συμβατοί με αυτές τις μπαταρίες μπορούν να λειτουργήσουν σωστά παλαιότερες συσκευές. Προσφέρουμε επίσης φορτιστές κυψελών ιόντων λιθίου (LI-ON) - αυτοί είναι κατάλληλοι μόνο για αυτόν τον τύπο κυψελών και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση μπαταριών NI-MH ή NI-CD.


Η επιλογή του σωστού φορτιστή είναι πολύ εύκολη - απλώς εισάγετε ένα ακριβές μοντέλο τρυπανιού...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
25,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Ο αποδοτικός φορτιστής Metabo με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης στην αγορά. Επαγγελματικές συμβουλές, γρήγορη αποστολή και επιστροφές.


Ο φορτιστής Metabo είναι μια συσκευή του κατασκευαστή Green Cell που τροφοδοτεί με ενέργεια πολλά ηλεκτρικά εργαλεία της σειράς Metabo . Ελέγξτε για ποιον είναι ιδανική λύση, από τι χαρακτηρίζεται και ποιες είναι οι παράμετροί του για να αποφασίσετε αν θα είναι και καλή λύση στην περίπτωσή σας.

Φορτιστής Metabo – για ποιον θα είναι η ιδανική λύση;

Ο φορτιστής Metabo , ο οποίος αναπτύχθηκε για τα διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία της σειράς, είναι μια πρόταση για τους λάτρεις του do-it-yourself. Αν έχετε την αίσθηση ότι μπορείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας «χρυσά χέρια», τα κατσαβίδια μπαταρίας και άλλα προϊόντα της Metabo σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμα.

Ο φορτιστής μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και επομένως είναι κατάλληλο για χρήση ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες.

Μια άλλη ομάδα ανθρώπων που θα βρει χρήσιμο τον φορτιστή Metabo είναι άνθρωποι που εκτιμούν την κινητικότητα και την απλότητα. Αν δεν σας αρέσουν οι πολύπλοκες συσκευές, η απλή κατασκευή των κατσαβιδιών μπαταρίας και των φορτιστών που τα συνοδεύουν σίγουρα θα είναι κάτι που θα εκτιμήσετε. Επίσης, η ίδια η συσκευή δεν ζυγίζει πολύ και το συμπαγές της μέγεθος θα επιτρέψει τη φορητότητα χωρίς προβλήματα.

Οι γενικοί φορτιστές Green Cell και οι κύριες παράμετροί τους

Η καθολικότητα του φορτιστή Metabo επιτρέπει τη φόρτιση περισσότερων από 130 διαφορετικών συσκευών από τη σειρά του κατασκευαστή. Εάν διαθέτετε περισσότερα εργαλεία από αυτόν τον κατασκευαστή, αυτή θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ψάχνετε για τον κατάλληλο φορτιστή και τον κατάλληλο χώρο. Ένα θα κάνει για εσάς.

Οι πιο σημαντικές παράμετροι:

● Ρεύμα: 1A,

● Εύρος τάσης μπαταρίας: 1,2-18V,

● Συμβατά κύτταρα: Ni-MH και Ni-CD.

Εγγύηση ασφάλειας και ποιότητας

Στερεή εγκατάσταση, αντοχή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, καθώς και προστασία από βραχυκυκλώματα ή υπερθέρμανση της συσκευής - όλα αυτά σας δίνουν εγγύηση για την ασφαλή και μακροχρόνια χρήση του φορτιστή.

Η αγορά από την Green Cell σημαίνει επίσης εξυπηρέτηση της υψηλότερης ποιότητας. Κάθε προϊόν μας καλύπτεται από πολύμηνη εγγύηση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απογοήτευση εάν, μετά από αρκετούς μήνες χρήσης, το προϊόν αποδειχθεί ότι έχει υποστεί ζημιά ή αποκαλύψει κατασκευαστικό ελάττωμα.

Ικανοποιητικές παράμετροι και συμβατότητα με πολλές συσκευές

Χάρη στις κατάλληλες παραμέτρους του φορτιστή για κατσαβίδια μπαταρίας Metabo και άλλες συσκευές, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα εργαλεία σας θα φορτιστούν γρήγορα και χωρίς να καταστρέψουν τις κυψέλες.

Η συμβατότητα με τα Metabo εξοικονομεί χρήματα και χώρο - μόνο ένας φορτιστής είναι αρκετός. Ξεχάστε την αναζήτηση του κατάλληλου ανάμεσα σε δεκάδες άλλα!

στεγανότητα και αντοχή

Το περίβλημα του φορτιστή Metabo έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατεύει το εσωτερικό από επιβλαβείς επιδράσεις όπως καιρικές συνθήκες ή σκόνη. Αυτό σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες. Επίσης, η θήκη είναι ανθεκτική σε μηχανικές βλάβες, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστραφεί πέφτοντας ένα κατσαβίδι ή ένα κλειδί Άλεν.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με τον φορτιστή ηλεκτρικών εργαλείων της Metabo , μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βγει από σχεδόν κάθε κατάσταση με ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα, θα σας εξυπηρετεί για χρόνια.