Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Γ.Σ (51)


Μπαταρία AGM

Η μπαταρία AGM VRLA είναι μια εξαιρετική εναλλακτική σε πολύ λιγότερο ασφαλείς και ήδη απαρχαιωμένες μπαταρίες μολύβδου-οξέος. Οι μπαταρίες μας AGM διατίθενται σε πολλές χωρητικές εκδόσεις με τάση 6V και 12V. Χάρη στον κλειστό σχεδιασμό και την τεχνολογία AGM VRLA, αυτές είναι ασφαλείς συσκευές που μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε θέση.

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά μια μπαταρία AGM;

Πριν επιλέξετε μια κατάλληλη μπαταρία, ελέγξτε τις παραμέτρους της μπαταρίας που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα.
Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα:
Τάση (V), Χωρητικότητα (Ah).
Συγκρίνετε επίσης τις διαστάσεις της μπαταρίας με τις προηγούμενες συσκευές σας για να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει εύκολα στον παρεχόμενο χώρο. Συγκρίνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να κάνετε την αγορά με ηρεμία.


Πριν επιλέξετε μια κατάλληλη μπαταρία, ελέγξτε τις παραμέτρους της μπαταρίας που χρησιμοποιήθηκε...

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για εφεδρική ισχύ;

Μια σωστά επιλεγμένη εφεδρική μπαταρία διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός που είναι συνδεδεμένος σε αυτήν θα λειτουργεί σωστά. Για να επιλέξετε τη σωστή εφεδρική μπαταρία (UPS), πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του UPS για ποιες μπαταρίες (τάση (V), αριθμός (τμχ) και χωρητικότητας (Ah)) έχουν εγκατασταθεί και σε αυτή τη βάση επιλέξτε μπαταρίες με τη σωστή τάση και χωρητικότητα.


Μια σωστά επιλεγμένη εφεδρική μπαταρία διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός που είναι συνδεδεμένος σε...

Μια μπαταρία για γιοτ ή σκάφος - πώς να την επιλέξετε;

Κάθε ιδιοκτήτης γιοτ ή σκάφους γνωρίζει τη σημασία της επιλογής της σωστής μπαταρίας. Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία, θα πρέπει να προσέχετε τον τύπο του κινητήρα, τις διαστάσεις και το βάρος του. Οι μπαταρίες AGM για σκάφη και γιοτ είναι πολύ δημοφιλείς εδώ και πολύ καιρό Στην προσφορά μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες AGM VRLA Green Cell που είναι ιδανικές για γιοτ και σκάφη!


Κάθε ιδιοκτήτης γιοτ ή σκάφους γνωρίζει τη σημασία της επιλογής της σωστής μπαταρίας. Όταν...

Ποια μπαταρία για ένα αυτοκίνητο παιχνίδι;

Οι μπαταρίες gel AGM χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αυτοκίνητα παιχνιδιών. Η πλειοψηφία τους έχει διαστάσεις 151 x 65 x 95 mm και η τάση τους είναι 12 V. Στη γκάμα μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες Green Cell AGM VRLA που πληρούν αυτά τα κριτήρια. Γι' αυτό μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κατάλληλα gadget που μπορούν να παρατείνουν τον χρόνο παιχνιδιού του παιδιού σας!


Οι μπαταρίες gel AGM χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αυτοκίνητα παιχνιδιών. Η πλειοψηφία τους έχει...
Green Cell ® Batterie AGM VRLA 12V 120Ah
Green Cell® Akku Batterie AGM VRLA 12V 150Ah für Boote und photovoltaische Anlagen
χωρητικότητα: 120Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM31
179,95 €
χωρητικότητα: 150Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM32
229,95 €
χωρητικότητα: 12Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM01
44,95 €
χωρητικότητα: 4,5Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM02
29,95 €
χωρητικότητα: 7Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM04
43,95 €
χωρητικότητα: 7,2Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM05
65,95 €
χωρητικότητα: 9Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM06
68,95 €
χωρητικότητα: 12Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM07
76,95 €
χωρητικότητα: 14Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM08
81,95 €
χωρητικότητα: 18Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM09
90,95 €
χωρητικότητα: 20Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM10
114,95 €
χωρητικότητα: 5Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM11
33,95 €
χωρητικότητα: 7Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM12
39,95 €
χωρητικότητα: 1,3Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM13
31,95 €
χωρητικότητα: 3,2Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM14
33,95 €
χωρητικότητα: 4Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM15
34,95 €
χωρητικότητα: 10Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: AGM16
42,95 €
χωρητικότητα: 1,2Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM17
33,95 €
χωρητικότητα: 2,3Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM18
36,95 €
χωρητικότητα: 3.3Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM19
44,95 €
χωρητικότητα: 33Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM21
152,95 €
χωρητικότητα: 40Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM22
196,95 €
χωρητικότητα: 44Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM23
217,95 €
χωρητικότητα: 75Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AGM25
316,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Μπαταρία AGM - επιλέξτε μια σταθερή και ασφαλή πηγή ενέργειας

Σκοπεύετε να πάτε ένα ταξίδι με τροχόσπιτο ή ένα ταξίδι με ιστιοπλοΐα και θέλετε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις με τη μορφή έλλειψης ρεύματος; Προσπαθείτε πάντα να είστε προετοιμασμένοι για τη βλάβη του συστήματος συναγερμού, του φωτισμού ή της επιτήρησης στο σπίτι;

Η μπαταρία AGM, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πρόσθετη ή πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης, σας βοηθά σε αυτό. Δείτε πώς λειτουργεί και ποιο μοντέλο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Η μπαταρία AGM (Absorbent Glass Mat) χρησιμοποιείται για τη συσσώρευση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί αρχικά να χρησιμοποιηθεί από τη συνδεδεμένη συσκευή. Διαφέρει από τις άλλες μπαταρίες ως προς τη δομή του: ο ηλεκτρολύτης στο εσωτερικό βρίσκεται ανάμεσα σε πατάκια από ίνες γυαλιού, τα οποία είναι εγκλωβισμένα σε πλάκες μολύβδου.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στις μπαταρίες AGM καθιστά δυνατή την απόκτηση υψηλής τάσης και μεγάλης διάρκειας ζωής, καθώς και πολύ υψηλή ενεργειακή πυκνότητα. Η μπαταρία AGM είναι ασφαλής στη χρήση: παραμένει πάντα σφραγισμένη και στεγνή χωρίς να χρειάζεται να ξαναγεμίσετε το εξατμισμένο νερό. Χάρη στην προστασία από ίνες γυαλιού του ηλεκτρολύτη, η μπαταρία είναι ανθεκτική σε κραδασμούς και κραδασμούς.

Σε ποιες συσκευές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία AGM;

Οι μπαταρίες AGM έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτά με μικρότερα μεγέθη, τάσεις και χωρητικότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτοκίνητα και άλλα παιχνίδια με τηλεχειριστήριο, καθώς και σε ταβέρνες καταστημάτων. Οι μπαταρίες με υψηλότερη απόδοση έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές ως πηγή ενέργειας σε σκάφη, τροχόσπιτα, μηχανοκίνητα σκάφη ή σε ρυμουλκούμενα κάμπινγκ.

Η μπαταρία AGM μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δύο τρόπους: για κυκλική εργασία και σε λειτουργία buffer. Σε κυκλική λειτουργία χρησιμοποιείται ως ανεξάρτητη πηγή ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο, μπαταρίες gel χρησιμοποιούνται σε αναπηρικά καροτσάκια, χλοοκοπτικά, παιχνίδια, ηλεκτρικά καρότσια σε γήπεδα γκολφ. Σε λειτουργία buffer, χρησιμεύουν ως πηγή ενέργειας έκτακτης ανάγκης, π.χ. σε συστήματα φωτισμού ή συστήματα συναγερμού.

Επιλέξτε ένα μοντέλο μπαταρίας AGM για τον εαυτό σας

Η μεγάλη γκάμα μπαταριών gel Green Cell σάς επιτρέπει να βρείτε εύκολα ένα μοντέλο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Όταν επιλέγετε μια μπαταρία AGM, προσέξτε πρώτα απ 'όλα τις βασικές της παραμέτρους: χωρητικότητα, τάση και μέγιστο ρεύμα φόρτισης. Το μέγεθος είναι επίσης σημαντικό - λάβετε υπόψη το κατά την αγορά, ώστε η μπαταρία να χωράει στη συσκευή που έχει σχεδιαστεί να υποστηρίζει.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μπαταρίες με κυψέλες της Green Cell χωρητικότητας 10 έως 50 Ah και τάσης 4 έως 12 V. Τα μεμονωμένα μοντέλα είναι κατάλληλα για παιχνίδια, συστήματα συναγερμού, σκάφη, φωτοβολταϊκά συστήματα, συστήματα UPS.

Ανεξάρτητα από το ποια μπαταρία AGM θα επιλέξετε, μπορείτε να απολαύσετε τη μεγάλη διάρκεια ζωής της έως και 5 χρόνια και τη χρήση χωρίς προβλήματα, χωρίς συντήρηση. Χάρη σε μια ειδική κατασκευή, η οποία αποτρέπει τη διαρροή του ηλεκτρολύτη στο εσωτερικό, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μας εγγυώνται επίσης την επαγγελματική ασφάλεια.

Αναρωτιέστε ποιο μοντέλο μπαταρίας AGM θα λειτουργήσει στην περίπτωσή σας; Δείτε τη γκάμα των προϊόντων αυτής της κατηγορίας ή επικοινωνήστε μαζί μας!