Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Μπαταρίες κινητού τηλεφώνου (1)

Μπαταρία κινητού τηλεφώνου για smartphone

Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να λειτουργήσουν για λίγες μέρες με την αρχική μπαταρία, αλλά με την πάροδο του χρόνου, η μπαταρία θα καταναλωθεί και ο χρόνος εργασίας θα μειωθεί. Αυτή η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί με καινούργια. Οι οποίες

Μπαταρία κινητού τηλεφώνου

πρέπει να επιλέξετε και να αγοράσετε; Η χωρητικότητα και η ποιότητα της μπαταρίας είναι σημαντικά. Προσφέρουμε μπαταρίες Green Cell ® υψηλής ποιότητας που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι προσαρμοσμένες στο αντίστοιχο μοντέλο.
Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να λειτουργήσουν για λίγες μέρες με την αρχική μπαταρία, αλλά με την πάροδο του χρόνου, η μπαταρία θα καταναλωθεί και ο χρόνος εργασίας θα μειωθεί. Αυτή η μπαταρία πρέπει να αντικατασταθεί με καινούργια. Ποια

μπαταρία κινητού τηλεφώνου

πρέπει να επιλέξετε και να αγοράσετε; Η χωρητικότητα και η ποιότητα της μπαταρίας είναι σημαντικά. Προσφέρουμε μπαταρίες Green Cell® υψηλής ποιότητας που εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι προσαρμοσμένες στο αντίστοιχο μοντέλο.
Επιλέγω κατηγορίες:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για ένα κινητό τηλέφωνο;

Η επιλογή μιας μπαταρίας για ένα κινητό τηλέφωνο είναι ένα απλό και διαισθητικό πράγμα. Αυτό μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δύο μεθόδους:
1. Προδιαγραφή του μοντέλου τηλεφώνου Το μοντέλο τηλεφώνου βρίσκεται συνήθως στη συσκευή. Αφού διαβάσετε και εισάγετε το μοντέλο στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, θα εμφανιστεί η σωστή μπαταρία. π.χ. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Κωδικός μπαταρίας Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια μπαταρία εισάγοντας τον κωδικό της - αυτός βρίσκεται στο εσωτερικό της μπαταρίας. Απλώς εισάγετε τον κατάλληλο κωδικό και η μηχανή αναζήτησής μας θα σας δείξει τα σχετικά προϊόντα! π.χ. BM39 / BS-01/ A1457 Σας συνιστούμε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό στο blog μας: Πώς να επιλέξετε μπαταρία κινητού τηλεφώνου;


Η επιλογή μιας μπαταρίας για ένα κινητό τηλέφωνο είναι ένα απλό και διαισθητικό πράγμα. Αυτό...

Πώς ελέγχετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε ένα κινητό τηλέφωνο;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας υποδεικνύεται απευθείας πάνω στην μπαταρία. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες εφαρμογές που παρακολουθούν την κατάσταση της μπαταρίας. Ένα παράδειγμα τέτοιου προγράμματος είναι το Battery Info, που αναπτύχθηκε για smartphone Android. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, επομένως μπορεί κανείς να ελέγξει εύκολα τις πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας υποδεικνύεται απευθείας πάνω στην μπαταρία. Αυτές οι πληροφορίες...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας που καθορίζεται σε μιλιαμπέρ ώρες (mAh) μπορεί να διαφέρει από την εργοστασιακή μπαταρία. Εάν επιλέξετε μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα, η συσκευή σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη κινητικότητα και άνεση στη χρήση!


Η χωρητικότητα της μπαταρίας που καθορίζεται σε μιλιαμπέρ ώρες (mAh) μπορεί να διαφέρει από την...

Πώς να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου;

Υπάρχουν μερικές απλές μέθοδοι που είναι αποτελεσματικές για την παράταση της διάρκειας ζωής μιας μπαταρίας: 1. Μην αποφορτίζετε την μπαταρία σας στο 0!
Η μπαταρία του τηλεφώνου μας, γνωστή ως μπαταρία, δεν αρέσει αυτό. Μην περιμένετε λοιπόν να εμφανιστεί η προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας. Όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει κάτω από το 40%, συνιστάται να συνδέσετε το τηλέφωνο σε φορτιστή.
2. Συνδέετε συχνά το κινητό σε φορτιστή.
Οι σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν έχουν αποτέλεσμα μνήμης. Επομένως, η συχνή φόρτιση έχει θετική επίδραση στην απόδοσή τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλύτερο να φτάσετε στο 80-90% κατάσταση φόρτισης.
3. Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες
Οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων μοιάζουν λίγο με τους χρήστες τους - αισθάνονται καλύτερα σε μέτριες θερμοκρασίες. Το να αφήνετε το τηλέφωνό σας σε άμεσο ηλιακό φως ή σε ζεστό αυτοκίνητο μπορεί να μειώσει δραματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι επίσης καλή ιδέα να προστατεύετε το τηλέφωνό σας από το κρύο.


Υπάρχουν μερικές απλές μέθοδοι που είναι αποτελεσματικές για την παράταση της διάρκειας ζωής μιας...
χωρητικότητα: 3000 mAh
Eνταση: 3.8V
Κωδικός προϊόντος: BP46
17,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Αναζητάτε τη σωστή μπαταρία για το κινητό ή το smartphone σας ; Τότε ήρθατε στο σωστό μέρος! Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μπαταριών κινητής τηλεφωνίας υψηλής ποιότητας για την πλειοψηφία των μοντέλων smartphone. Στο Battery Empire θα βρείτε συμβατές, κατάλληλες μπαταρίες τηλεφώνου για smartphone σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές.

Επενδύστε στη νέα ζωή του smartphone σας - η Green Cell θα σας βοηθήσει σε αυτό

Τα κινητά τηλέφωνα και τα smartphone έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας. Δεν χρησιμοποιούνται μόνο για κλήσεις και αποστολή μηνυμάτων, αλλά και για λήψη φωτογραφιών, ακρόαση μουσικής, έλεγχο φωνητικού ταχυδρομείου και περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Στη σημερινή εποχή, σχεδόν κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα χωρίς την κινητή συσκευή. Η πληθώρα των σύγχρονων εφαρμογών καθώς και η τεράστια λειτουργικότητα και η ποικιλία εφαρμογών κάνουν αυτή τη συσκευή να έχει εξαιρετικά υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Εάν το Apple iPhone σας λειτουργεί όλο και λιγότερο και ξαφνικά κολλάει χωρίς σαφή λόγο, αυτό είναι ένα σημάδι ότι η μπαταρία του κινητού σας τηλεφώνου χάνει αργά τη χωρητικότητά του, δηλαδή την ενέργεια.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αλλάξετε ολόκληρη τη συσκευή σας! Μια κατάλληλη μπαταρία κινητού τηλεφώνου από τη Green Cell έρχεται στη διάσωση. Η υψηλής ποιότητας μπαταρία ιόντων λιθίου θα επαναφέρει τον μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής με μία μόνο φόρτιση.

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα της Green Cell

Οι αυθεντικές μπαταρίες smartphone της Green Cell χαρακτηρίζονται από υψηλή πραγματική χωρητικότητα, η οποία εγγυάται έναν εντυπωσιακά μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά ελέγχου παρέχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση φόρτισης και την κατάσταση των κυψελών σε πραγματικό χρόνο.

Οι αντίστοιχες μπαταρίες κινητού τηλεφώνου της Green Cell είναι πλήρως συμβατές με τα κινητά τηλέφωνα για τα οποία προορίζονται. Ο ακριβής σχεδιασμός και τα υψηλής ποιότητας υλικά αποτελούν εγγύηση για απρόσκοπτη λειτουργία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Κάθε smartphone μπαταρίας από την Green Cell διαθέτει μια σειρά βασικών εγγυήσεων, όπως π.χ. Π.χ .: προστασία από υπερφόρτιση, βαθιά εκφόρτιση και βραχυκύκλωμα. Τα κύτταρα μπορούν να λειτουργήσουν με ασφάλεια σε ακραίες θερμοκρασίες.

Οι μπαταρίες smartphone που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν έχουν απολύτως κανένα κύκλο φόρτισης και είναι έτοιμες για συναρμολόγηση αμέσως μετά την αφαίρεσή τους από τη συσκευασία. Δεν χρειάζεται πλέον να φορτίζετε το κινητό σας πολλές φορές την ημέρα. Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε να πάρετε το φορτιστή μαζί σας! Βρείτε μια συμβατή μπαταρία κινητού τηλεφώνου για τη Samsung ή τη Nokia στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απολαύστε ξανά τα πλεονεκτήματα της ασύρματης συσκευής!

Battery Empire διαισθητική μηχανή αναζήτησης της Battery Empire!

Η Samsung ή η Nokia εκφορτίζεται πολύ γρήγορα; Χρειάζεστε μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου κινητού τηλεφώνου με μεγαλύτερη χωρητικότητα για τη Nokia ή τη Samsung ; Στο Battery Empire μπορείτε εύκολα να βρείτε την κατάλληλη μπαταρία κινητού τηλεφώνου που θα είναι πλήρως συμβατή με τη συσκευή σας.

Οι ειδικές μπαταρίες κινητών τηλεφώνων που παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στα αντίστοιχα μοντέλα smartphone ως προς τις παραμέτρους και τις διαστάσεις. Έχουν την κατάλληλη τάση, χάρη σε αυτό που είναι ασφαλή στη χρήση. Η υψηλότερη χωρητικότητα σας εξασφαλίζει έναν εντυπωσιακά μεγάλο χρόνο λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση.

Πώς επιλέγετε τη σωστή μπαταρία για το τηλέφωνό σας; Είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε Battery Empire Αρκεί να χρησιμοποιήσουμε την εξαιρετικά διαισθητική και βολική μηχανή αναζήτησης. Απλώς επιλέξτε τον τύπο συσκευής, τη μάρκα και το μοντέλο και τα φίλτρα μας θα σας δείξουν συμβατά προϊόντα και αξεσουάρ.

Θα βρείτε επίσης μια λίστα με τις κατάλληλες συσκευές στην περιγραφή κάθε προϊόντος. Παραγγείλετε σήμερα μια ειδική μπαταρία smartphone από τη διάσημη Green Cell και ενταχθείτε στον κύκλο των ικανοποιημένων πελατών!

Πώς φροντίζετε σωστά τις μπαταρίες κινητών τηλεφώνων;

Ακόμα και οι καλύτερες μπαταρίες τηλεφώνου θα φθαρούν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, υπάρχουν απλές μέθοδοι για να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής και την αποδοτικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Ακολουθήστε μερικούς κανόνες και τα κελιά στο Nokia ή Samsung χάρη με μεγάλο χρόνο λειτουργίας με μία φόρτιση.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και συνήθως δεν συλλέγει αυτόματες πληροφορίες, με εξαίρεση τα δεδομένα πρόσβασης σε αυτά τα αρχεία (τα λεγόμενα "cookies").
OK