Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές AGM (5)

Φορτιστές μπαταρίας 6V και 12V

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell Intelligente Batterieladegeräte tester für Auto Motorrad AGM 6/12V
Ladegerät für LiFePO4 Akkus 14.6V 10A
Ladegerät für LiFePO4 Akku 14.6V 4A
44,95 €
26,95 €
Κωδικός προϊόντος: ADCAV02
99,95 €
Κωδικός προϊόντος: ADCAV01
69,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Ο φορτιστής Agm για την μπαταρία του αυτοκινήτου σας. Η εκκίνηση του αυτοκινήτου δεν θα είναι λόγος ανησυχίας. Επαγγελματικές συμβουλές, γρήγορη αποστολή και επιστροφές.

Συμβαίνει ότι μια νεκρή μπαταρία καθιστά αδύνατη την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Ο πιο συνηθισμένος λόγος είναι τα φώτα που μένουν αναμμένα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συμβαίνει επίσης ότι η πολύ χαμηλή θερμοκρασία είναι ο ένοχος. Σε αυτή την περίπτωση, ο φορτιστής Agm αποδεικνύεται πολύτιμη βοήθεια.

Οι φορτιστές μπαταριών δεν είναι επί του παρόντος απλώς ένας γρήγορος τρόπος για την αποκατάσταση της απόδοσης της μπαταρίας. Οι σύγχρονες συσκευές είναι εξοπλισμένες με μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες. Αυτό κάνει τη χρήση του φορτιστή πολύ πιο εύκολη και ασφαλή.

Σε αυτή την κατηγορία έχουμε συγκεντρώσει για εσάς φορτιστές υψηλής ποιότητας, χάρη στους οποίους θα μπορείτε να φορτίζετε γρήγορα την μπαταρία σας. Να τα έχετε πάντα κοντά σας και θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις κατά την εκκίνηση του οχήματος!

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός φορτιστή μπαταρίας;

Στην προσφορά μας θα βρείτε πολλές συσκευές. Πώς βρίσκετε αυτό που ταιριάζει στην μπαταρία σας; Πρώτα απ 'όλα, δώστε προσοχή στις παραμέτρους του.

Πριν αγοράσετε, ελέγξτε το ενεργό ρεύμα φόρτισης - η τιμή του πρέπει να είναι περίπου το 1/10 της χωρητικότητας της μπαταρίας.

Η επόμενη πτυχή είναι η τάση εξόδου σε βολτ (V). Πρέπει να έχει την ίδια τιμή με την τάση της μπαταρίας.

Η τελευταία παράμετρος είναι η τάση τροφοδοσίας, η οποία στη χώρα μας θα πρέπει να είναι 230V.

Κατά την επιλογή προσέξτε και τον τύπο των μπαταριών που μπορούν να συνδεθούν στον συγκεκριμένο φορτιστή Agm . Ορισμένες από τις συσκευές χωρούν μόνο μπαταρίες gel ή μολύβδου-οξέος. Μπορείτε επίσης να βρείτε εύκολα μοντέλα γενικής χρήσης στην αγορά που είναι κατάλληλα και για τους δύο τύπους μπαταριών.

Φορτιστές μπαταριών Green Cell - υψηλής ποιότητας και πρόσθετες λειτουργίες

Αν ψάχνετε για συσκευές που θα σας εξυπηρετούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιλέξτε φορτιστές μπαταριών Green Cell . Απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών μας λόγω της υψηλής απόδοσης και της ελκυστικής αναλογίας τιμής-απόδοσης.

 

Οι φορτιστές μπαταριών που διατίθενται στην προσφορά μας επιτρέπουν τη φόρτιση έως και 4 φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με τις παραδοσιακές συσκευές. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με βασικές δικλείδες ασφαλείας – κατά της υπερφόρτισης της μπαταρίας και της εσφαλμένης σύνδεσης των σφιγκτήρων.

Οι συσκευές Green Cell διακρίνονται όχι μόνο από υψηλή λειτουργική απόδοση, αλλά και από εξαιρετική λειτουργικότητα - η διαγνωστική λειτουργία σάς επιτρέπει να αναλύσετε την τεχνική κατάσταση της μπαταρίας και την αναγέννησή της. Αυτό διευκολύνει επίσης τη χρήση της συσκευής - ο φορτιστής επιλέγει μόνος του τις κατάλληλες παραμέτρους, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο σφαλμάτων και αστοχιών της συσκευής.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των συσκευών είναι επίσης η καθολικότητά τους. Με τη χρήση τους, μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία όχι μόνο στο αυτοκίνητο, αλλά και σε σκούτερ, τετράτροχο ή φορτηγό. Αυτό τους καθιστά απαραίτητο εξοπλισμό όταν ταξιδεύετε με οποιοδήποτε όχημα.

Η υψηλή ποιότητα επεξεργασίας αξίζει επίσης προσοχή. Η συσκευή συνοδεύεται από ανθεκτικά καλώδια και εύχρηστα στηρίγματα. Το στιβαρό περίβλημα με την κατηγορία στεγανότητας IP65 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το πιτσίλισμα του νερού. Εξαιτίας αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς ανησυχίες ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες.

Ελέγξτε την εκτεταμένη προσφορά μας και επιλέξτε μια συσκευή που θα σας σώσει σε πολλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης!