Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Μπαταρίες για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές (5)

Μπαταρία κάμερας

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;

Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.


Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής...

Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα

Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.


Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.


Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε...
Green Cell ® Akku LP-E8 und Ladegerät LC-E6 für Canon PowerShot G15 G16 G1X G3X SX40 HS SX40HS SX50 HS SX60 HS 7.4V 800mAh
Green Cell ® 2x Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
Green Cell ® Akku AHDBT-501 AABAT-001 für GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Black 3.85V 1220mAh
Akkugriff Green Cell BG-E16H+ 6x AA Batterie 2600mAh 1.2V für Canon EOS 7D Mark II
Grip Green Cell BG-E18 für Canon EOS 750D T6i 760D T6s
χωρητικότητα: 1100 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB42+ADCB34
30,95 €
χωρητικότητα: 750 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB55+CB55+ADCB12
50,95 €
χωρητικότητα: 6000 mAh
Eνταση: 7.2V
Κωδικός προϊόντος: CB75
29,95 €
χωρητικότητα: 2600 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GRIP09+GR01+GR05
70,95 €
Κωδικός προϊόντος: GRIP02
46,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Ολοκληρώστε τον φωτογραφικό σας εξοπλισμό με την ισχυρή κάμερα μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας. Επαγγελματικές συμβουλές, γρήγορη αποστολή και επιστροφές.

Κάμερα μπαταρίας για την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Στο παρελθόν, το φωτογραφικό φιλμ περιόριζε τον αριθμό των φωτογραφιών σε αναλογικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Οι παλιές κάμερες Zenit ή Łomo δεν απαιτούσαν πρόσθετη τάση για τη λήψη φωτογραφιών - όλα έγιναν χάρη στην κατασκευή της συσκευής. Θα μπορούσατε να γυρίσετε αρκεί να είχατε ρολά φιλμ.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει φέρει νέες λύσεις στον τομέα της φωτογραφίας. Σχεδόν κανείς δεν φωτογραφίζει φιλμ με κάμερα αυτές τις μέρες – τα πάντα επεξεργάζονται κυρίως ψηφιακά. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε κάρτα μνήμης ή μεταφέρονται απευθείας στο cloud. Υπάρχουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση εστίασης, η συνεχής λήψη και πολλές άλλες που κάνουν την εργασία με τον φωτογραφικό εξοπλισμό πολύ πιο εύκολη.

Όλα αυτά απαιτούν ενέργεια και ηλεκτρισμό, γι' αυτό και οι τρέχουσες συσκευές είναι εξοπλισμένες με μπαταρίες κάμερας . Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολλά διαφορετικά μοντέλα μπαταριών κάμερας που μπορούν να προσαρμοστούν στον φωτογραφικό σας εξοπλισμό. Αυτό σας επιτρέπει να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε το καλύτερο υλικό από πολλά.

Γιατί είναι τόσο σημαντική η επιλογή της σωστής μπαταρίας για την κάμερά σας;

Στις μέρες μας, οι μπαταρίες της κάμερας επιτρέπουν οποιαδήποτε εργασία με τις συσκευές. Η ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση των εξαρτημάτων όταν πατηθεί το κουμπί κλείστρου. Παρέχει επίσης την απαραίτητη ισχύ για τη ρύθμιση των κατάλληλων παραμέτρων φωτογραφίας και την επεξεργασία της φωτογραφίας σε ψηφιακά στοιχεία. Για το λόγο αυτό, μια μπαταρία κάμερας υψηλής χωρητικότητας είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα για τα οποία η φωτογραφία είναι επάγγελμα. Οι φωτογράφοι γάμου που χρειάζονται να τραβήξουν χιλιάδες φωτογραφίες για ώρες χρειάζονται ανθεκτικό και αποτελεσματικό εξοπλισμό φωτογραφίας χωρίς να χρειάζεται να φορτίσουν μπαταρίες. Για αυτούς κάθε αντικατάσταση της μπαταρίας της κάμερας είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου και μοναδικές εγγραφές.

Εάν χρησιμοποιείτε φωτογραφικό εξοπλισμό στη δουλειά, ξέρετε ότι χρειάζεστε αποδοτικές, μακροχρόνιες και υψηλής χωρητικότητας μπαταρίες για κάμερες. Ελέγξτε την προσφορά μας τώρα!

Γνήσιες μπαταρίες ή μπαταρίες αντικατάστασης - ποιες μπαταρίες πρέπει να επιλέγονται για φωτογραφικές μηχανές;

Καθώς οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές SLR έγιναν πιο δημοφιλείς, η προέλευση της μπαταρίας της φωτογραφικής μηχανής ήταν σχετικά μεγάλης σημασίας για γενική χρήση. Οι μπαταρίες αντικατάστασης ήταν συχνά κατώτερης ποιότητας, είχαν πολύ μικρότερη χωρητικότητα και δεν λειτουργούσαν με το λογισμικό της κάμερας.

Σήμερα, τέτοια προϊόντα αντικατάστασης όπως οι μπαταρίες κάμερας Green Cell συνεργάζονται ιδανικά με φωτογραφικό εξοπλισμό από κατασκευαστές παγκόσμιων εμπορικών σημάτων. Οι τρέχουσες μπαταρίες είναι προσαρμοσμένες στην εργασία των συγκεκριμένων μοντέλων καμερών και είναι συμβατές με τα περισσότερα υλικολογισμικά των συσκευών.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι η κάμερά σας θα λειτουργήσει "κακώς" με μια μη γνήσια μπαταρία - ψάξτε τώρα και επιλέξτε από τα προϊόντα Green Cell που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Τι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά μπαταριών για φωτογραφικές μηχανές;

Δεν υπάρχει μπαταρία γενικής χρήσης κάμερας που να λειτουργεί με κάθε τύπο φωτογραφικού εξοπλισμού. Για το λόγο αυτό, πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο μοντέλο μπαταρίας για την κάμερά σας. Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μπαταρία κάμερας;

● Χωρητικότητα και τάση – η διάρκεια της εργασίας με τη συσκευή σας εξαρτάται από αυτά.

● Μοντέλο κάμερας - κάθε συσκευή έχει μια συγκεκριμένη βάση για την μπαταρία της κάμερας . Θυμηθείτε να επιλέξετε μια μπαταρία που ταιριάζει ακριβώς με τον τύπο της κάμεράς σας. Κατά την αναζήτηση του κατάλληλου κελιού, εισαγάγετε και τη μάρκα και το μοντέλο.

● Πρόσθετες λειτουργίες που μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας – προστασία υπερφόρτισης και υπερφόρτισης, παρακολούθηση τάσης και ρεύματος, αντίσταση θερμοκρασίας.

Απολαύστε το πάθος σας και τραβήξτε πολλές όμορφες λήψεις. Χάρη στις μπαταρίες κάμερας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery-Empire, αυτό είναι πλέον δυνατό.

Διαβάστε περισσότερα