Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Μπαταρία R14  (1)

Ταξινόμηση κατά:
Batterie 4x C R14 HR14 Ni-MH 1,2 V 4000 mAh Green Cell
χωρητικότητα: 4000 mAh
Eνταση: 1.2V
Κωδικός προϊόντος: GR14
23,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρίες R14

Άχνετε για εξαιρετικά αποδοτικές, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες R14; Τότε είσαι εδώ! Στο Battery Empire θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα επαναφορτιζόμενων μπαταριών, χάρη στις οποίες δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε προμήθειες μπαταριών μιας χρήσης και θα φροντίσετε επίσης για το φυσικό περιβάλλον. Οι μπαταρίες R14 της Green Cell εγγυώνται απροβλημάτιστη χρήση σε βαριά φορτία για έως και 3 χρόνια! Είναι η καλύτερη επένδυση που επιστρέφει γρήγορα.

Οι μπαταρίες R14 είναι εξαιρετικές στην περίπτωση ηλεκτρονικών συσκευών που χρειάζονται ενέργεια. Η υψηλή πραγματική χωρητικότητα των Green Cell εγγυάται εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Μια επαναχρησιμοποιήσιμη μπαταρία R14 μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και 1000 συμβατικές κυψέλες. Η επιλογή των μπαταριών υποστηρίζει αποτελεσματικά την οικολογία και μειώνει τη ρύπανση του πλανήτη μας. Επενδύστε στην μπαταρία υψηλής ποιότητας και χρησιμοποιήστε τη βολική λειτουργικότητα.

Green Cell - ένα πάθος για την ελευθερία του κινητού!

Η Green Cell ιδρύθηκε το 2013 και έγινε γρήγορα ηγέτης στην αγορά για καινοτόμες λύσεις. Η πολυετής εμπειρία σημαίνει ότι τα προϊόντα GC επιλέγονται συχνά από χρήστες ασύρματων συσκευών. Η μάρκα βασίζεται στη συνεχή περαιτέρω ανάπτυξη, γι 'αυτό η Green Cell επεκτείνεται συνεχώς για να περιλαμβάνει επιπλέον προϊόντα. Οι μπαταρίες R14 αυξάνουν αποτελεσματικά την ευκολία χρήσης ασύρματων συσκευών.

Η μπαταρία R14 της μάρκας Green Cell είναι συμβατή με όλους τους φορτιστές που έχουν σχεδιαστεί για φόρτιση αυτού του τύπου μπαταρίας. Η υψηλή πραγματική χωρητικότητα εγγυάται έναν μοναδικά μεγάλο χρόνο λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση για να σας εγγυηθεί τη μέγιστη ικανοποίηση και ελευθερία κινητής τηλεφωνίας. Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη σύγχρονων λύσεων που ικανοποιούν τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Ελέγξτε τη μοναδική προσφορά μας και ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Green Cell !

Οι κύριες παράμετροι

Green Cell μπαταρία υδριδίου νικελίου-μετάλλου R16 με επωνυμία Green Cell είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση στην αγορά. Χάρη στη χρήση σύγχρονων υλικών και προηγμένης τεχνολογίας, οι μπαταρίες R16 εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία κάτω από βαριά φορτία για ακόμη και 3 χρόνια. Είναι απολύτως ασφαλή για εσάς και τις συσκευές σας επίσης.

Κάθε Green Cell χάνει μόνο το 15% της ενέργειας της μετά από 12 μήνες αποθήκευσης. Η χαμηλή αυτοεκφόρτιση οφείλεται στα υψηλής ποιότητας κύτταρα. Η υψηλή απόδοση και η μεγάλη αντοχή εγγυώνται στις ασύρματες συσκευές μεγάλη διάρκεια ζωής.

Οι εξαιρετικά αποδοτικές μπαταρίες R16 GC μπορούν να αντέξουν έως και 500 κύκλους φόρτισης! Εγγυώνται αποτελεσματική λειτουργία σε ακραίες θερμοκρασίες. Το ευρύ φάσμα είναι από -20 έως και 60 βαθμούς Κελσίου. Η υψηλή πραγματική χωρητικότητα εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση. Αγοράστε μπαταρίες R16 υψηλής ποιότητας σε ελκυστική τιμή και δείτε την εκπληκτική αντοχή και διάρκεια ζωής τους!

Οι μπαταρίες R16 που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδονται πλήρως φορτισμένες, πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμες για άμεση χρήση!