Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές QI (επαγωγικοί) (1)

Επαγωγικός φορτιστής

Ταξινόμηση κατά:
26,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Η τεχνολογία επαγωγής γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Οι ασύρματοι φορτιστές QI αυξάνονται σε δημοτικότητα και ο τρόπος φόρτισης γίνεται στάνταρ στα νεότερα μοντέλα smartphone. Η επαγωγική φόρτιση του τηλεφώνου / άλλων συσκευών είναι πρωτίστως μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινή ζωή και η αποσύνδεση των καλωδίων. Όταν τοποθετείτε το τηλέφωνο στο φορτιστή, μπορείτε να το φορτίσετε ή να το επαναφορτίσετε γρήγορα, χωρίς να αναζητήσετε αντάπτορα ρεύματος, καλώδιο και προσαρμογέα με άκρη micro -USB - ο φορτιστής φροντίζει για όλα. Οι επαγωγικοί φορτιστές είναι επίσης κομψά αξεσουάρ για μοντέρνους χώρους που σας επιτρέπουν να εκφράσετε περισσότερες από τις μοναδικές προτιμήσεις των κατοίκων και να κάνετε σαφή τον προσανατολισμό τους προς τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και του σχεδιασμού.

Ασύρματοι φορτιστές

Στο Battery World Shop προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για ασύρματους φορτιστές με τεχνολογία QI (επαγωγική), οι οποίες αυξάνουν την καθημερινή ευκολία κατά τη φόρτιση του τηλεφώνου σας. Χάρη σε αυτούς τους φορτιστές, η καθημερινή χρήση του smartphone σας θα είναι ακόμα πιο βολική. Οι φορτιστές που παρουσιάζονται σε αυτήν την κατηγορία είναι συμβατοί με κάθε smartphone που υποστηρίζει τεχνολογία QI (επαγωγική φόρτιση). Ο επαγωγικός ασύρματος φορτιστής δεν είναι τεράστιο κόστος, σας δίνει περισσότερο χώρο wiggle κάθε μέρα, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε ή να φορτίζετε βολικά το τηλέφωνό σας όποτε το χρειάζεστε.

Ο σωστός επαγωγικός φορτιστής

Ο ασύρματος φορτιστής μπορεί να αλλάξει τον τρόπο φόρτισης του τηλεφώνου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε δεμένοι σε πρίζα. Το τηλέφωνο μπορεί να αφαιρεθεί και να τεθεί σε λειτουργία ανά πάσα στιγμή χωρίς να αναζητήσετε το τροφοδοτικό ή το καλώδιο. Ένας στρατηγικά τοποθετημένος φορτιστής με λειτουργία QI στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας μπορεί να έχει θετική επίδραση στην καθημερινή σας άνεση και να αυξήσει την απόδοση του τηλεφώνου σας. Με το QI, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλα διαλείμματα όταν χρησιμοποιείτε το smartphone σας ή άλλες επαγωγικές συσκευές - επειδή δεν χρειάζεται να συνδέσετε τις συσκευές με καλώδιο. Οι ασύρματοι φορτιστές είναι αξεσουάρ που έχουν γρήγορα θετική επίδραση στο σπίτι ή το διαμέρισμά σας και σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρόνο και, για παράδειγμα, να αποσπάσετε την προσοχή σας ενώ βρίσκεστε στη δουλειά, συνδέοντας το τηλέφωνό σας, βρίσκοντας καλώδιο και απελευθερώνοντας χώρο στην πρίζα.

Υψηλής ποιότητας επαγωγικοί φορτιστές

Το Battery World Shop προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αποκλειστικούς και καθολικούς φορτιστές με λειτουργία QI, οι οποίοι σας βοηθούν να διατηρήσετε τις συσκευές σας ενεργειακά αποδοτικές και άνετες. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας. Η ασύρματη φόρτιση είναι πιο βολική στην καθημερινή ζωή, καθώς φορτίζετε το τηλέφωνό σας γρήγορα και δεν χρειάζεται πλέον να συνδέετε καλώδια - ειδικά εάν το τηλέφωνό σας πρόκειται να συνδεθεί σε ένα φραγμένο πολύπριζο. Είναι ένα νέο πρότυπο που σίγουρα θα προσελκύσει γρήγορα τους χρήστες που αναζητούν έναν συνδυασμό νεωτερικότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα μια παραλλαγή που ικανοποιεί τις ατομικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Διαβάστε περισσότερα