Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Milwaukee (1)

Μπαταρίες για κατσαβίδια ασύρματου Milwaukee

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά...

Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;

Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.


Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία....

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.


Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται»...
Green Cell ® Akku M4 B2 48-11-0490 48-11-2001 für Milwaukee M4 D-202B M4C M4 2101-20 M4 2101-22 0490-20 0490-22
χωρητικότητα: 2Ah
Eνταση: 4V
Κωδικός προϊόντος: PT213
13,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Για ένα στερεό εργαλείο απαιτείται μια συμπαγής μπαταρία

Milwaukee είναι ένα εμπορικό σήμα που είναι δημοφιλές στους λάτρεις της οικιακής βελτίωσης. Χάρη στον εξοπλισμό υψηλής ποιότητας που επιτρέπει αποτελεσματικές εργασίες ανακαίνισης. Σε συσκευές από μάρκες όπως το Milwaukee , η μπαταρία εκτίθεται σε ακραίες συνθήκες χρήσης. Εάν η Milwaukee σταματήσει να συμβαδίζει με τον ρυθμό σας, είναι πιθανότατα θύμα φθοράς. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αργά ή γρήγορα επηρεάζει όλες τις μπαταρίες των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό να εξετάσετε δύο λύσεις. Αγορά ενός νέου ηλεκτρικού εργαλείου, το οποίο συνοδεύεται από μια σχετικά ακριβή επιλογή, ή αγορά μιας μπαταρίας αντικατάστασης. Δεδομένου ότι βρίσκεστε εδώ, πιθανότατα θέλετε να ελέγξετε αν αξίζει να Milwaukee μπαταρίες προϊόντων Milwaukee με νέες. Η απάντηση είναι απλή: όχι μόνο αξίζει τον κόπο, αλλά αγοράζοντας μια νέα μπαταρία Milwaukee βοηθάτε επίσης στη μείωση της ρύπανσης του πλανήτη.

Οφέλη από την επιλογή μπαταρίας Green Cell

Οι Green Cell που θα βρείτε στη γκάμα μας είναι στερεές μπαταρίες αντικατάστασης για τις αρχικές μπαταρίες. Green Cell είναι η εγγύηση ότι το ηλεκτρικό σας εργαλείο θα αποκτήσει απόδοση για τα επόμενα χρόνια εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πείτε αντίο στο αγαπημένο σας κατσαβίδι χωρίς καλώδιο. Οι μπαταρίες υψηλής ποιότητας εγγυώνται ότι το εργαλείο μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Milwaukee Green Cell έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να λειτουργούν τέλεια με τα εργαλεία. Green Cell εγγυάται απρόσκοπτη χρήση έως και 1000 κύκλους φόρτισης, η οποία αντιστοιχεί σε μια ονομαστική λειτουργία της συσκευής για έως και 3 χρόνια. Τα υψηλής ποιότητας κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία εγγυώνται μακρά, σταθερή και ασφαλή χρήση χωρίς διακοπές. Επιπλέον, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα φαινόμενο μνήμης στις σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Αυτό είναι ένα φαινόμενο που προκάλεσε την ταχεία και συνεχή φθορά της μπαταρίας.

Ασφαλής χρήση του εργαλείου ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες

Milwaukee Green Cell έχει σχεδιαστεί με προηγμένα ηλεκτρονικά που προστατεύουν τόσο τα εργαλεία σας όσο και εσάς. Τα συστήματα ασφαλείας διασφαλίζουν τον ενεργό έλεγχο της θερμοκρασίας της κυψέλης, ο οποίος εξασφαλίζει τη λειτουργία σε σταθερό εύρος. Μια άλλη σημαντική λειτουργία είναι η προστασία από υπερφόρτιση και τη λεγόμενη βαθιά εκφόρτιση, η οποία συχνά οδηγεί σε βλάβη της μπαταρίας. Το σύστημα προστασίας από βραχυκύκλωμα ανιχνεύει αυτόματα απειλές που προκύπτουν από διακυμάνσεις τάσης. Η μπαταρία απενεργοποιεί τις κυψέλες και τα ηλεκτρονικά την κατάλληλη στιγμή. Το περίβλημα της μπαταρίας αντικατάστασης από το Green Cell είναι κατασκευασμένο από συμπαγές πλαστικό ABS. Το ακριβώς τοποθετημένο κάλυμμα μπαταρίας δεν είναι μόνο εξαιρετικά σκληρό, αλλά και ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Μια άλλη σημαντική λειτουργία αυτού του πλαστικού είναι η υψηλή αντοχή του σε ισχυρές χημικές ουσίες.

Πώς επιλέγεται η μπαταρία για το κατσαβίδι χωρίς καλώδιο;

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε μια μπαταρία Milwaukee για το εργαλείο σας, είναι σημαντικό να θυμάστε να συγκρίνετε τον κωδικό της παλιάς μπαταρίας σας με τον κωδικό του εργαλείου ή του φορτιστή σας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι κάνετε τη σωστή αγορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στα αριστερά, χάρη στα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε την απαιτούμενη τάση και χωρητικότητα, για παράδειγμα: Μπαταρία Milwaukee 12V χωρητικότητας 2 Ah. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για την επιλογή της κατάλληλης μπαταρίας. Μετά την αγορά της μπαταρίας, λαμβάνετε 12 μήνες εγγύηση και 30 ημέρες για επιστροφή.