Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Nikon (1)

Φορτιστής Nikon

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
χωρητικότητα: 1000 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB06+ADCB03
32,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Οι φορτιστές κάμερας είναι απαραίτητοι για κάθε ταξίδι. Διατηρήστε τα εργαλεία της κάμεράς σας σε ασφαλές επίπεδο και βεβαιωθείτε ότι μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα. Μια Nikon μηχανή Nikon είναι αποτελεσματική , αλλά μέσω εντατικής χρήσης μπορεί να διεισδύσει γρήγορα στη διαθέσιμη ενέργεια. Με τον φορτιστή της κάμερας, μπορείτε να ευθυγραμμίσετε γρήγορα τον εξοπλισμό σας στη σωστή ενεργειακή κάθετη θέση και να καταγράψετε τις σημαντικές σας στιγμές σε υψηλή ανάλυση. Οι κάμερες εξακολουθούν να είναι ένα από τα πιο σημαντικά αποσκευές για ένα ταξίδι. Φαίνεται ότι τα smartphone με ενσωματωμένες κάμερες θα αντικαταστήσουν γρήγορα τις παραδοσιακές SLR και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ωστόσο, με τη Nikon , μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες σε επίπεδο που δεν είναι διαθέσιμο ούτε για το καλύτερο κινητό τηλέφωνο της αγοράς. Επειδή μια φωτογραφία υποτίθεται ότι αποτυπώνει μια φευγαλέα, σημαντική στιγμή και η υψηλής ποιότητας φωτογραφία δίνει σε αυτήν τη στιγμή μια ιδιαίτερη πινελιά. Το Battery Empire προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για Nikon που ικανοποιούν γρήγορα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων πελατών.

Φορτιστές Nikon

έχουν εγγύηση 12 μηνών που δίνει στους αγοραστές εμπιστοσύνη ότι λαμβάνουν τις καλύτερες λύσεις ποιότητας που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Φορτιστής κάμερας στα χέρια σας

Παραδόξως, ενώ οι φορτιστές της κάμερας είναι απαραίτητοι, τις περισσότερες φορές ξεχνιούνται όταν ετοιμάζουμε αποσκευές. Στη συνέχεια ξεκινούν μεγάλα προβλήματα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όλα μπορούν να εγγραφούν στο τηλέφωνο, αλλά η ποιότητα συχνά αφήνει πολλά για να είναι επιθυμητή και το να τραβάς ένα κινητό τηλέφωνο παντού διαχέει την εμπειρία. Nikon είναι μια μάρκα που σας παρέχει άφθονο περιθώριο για τα προϊόντα σας. Με τις Nikon μπορείτε να καταγράψετε το καθημερινό τοπίο με εκπληκτικούς τρόπους και να απολαύσετε το αποτέλεσμα για χρόνια - αρκεί να έχετε αρκετή ενέργεια. Ο φορτιστής της κάμερας πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και όχι πολύ μακριά από τη φωτογραφική μηχανή.

Ποικιλία φορτιστών κάμερας

Στο Battery Empire θα βρείτε μια ποικιλία φορτιστών που ανταποκρίνονται γρήγορα στις ανάγκες των συσκευών σας και του ιδιοκτήτη. Είναι μια εξατομικευμένη αγορά που θα επαινεθεί γρήγορα από κάθε αγοραστή με σύγχρονη σκέψη που αναζητά έναν συνδυασμό ποιότητας, απόδοσης και αξίας για τα χρήματα. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα κάτι για τον εαυτό σας.