Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Makita (1)

Μπαταρίες για κατσαβίδια ασύρματης Makita

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά...

Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;

Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.


Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία....

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.


Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται»...
Batterie Green Cell (2Ah 9.6V) PA09 192019-4 9120 9122 9133 9134 9135 für Makita 6222D 6226D 6260D 6226DW 6226DWBE 6261D 6222DE
χωρητικότητα: 2Ah
Eνταση: 9.6V
Κωδικός προϊόντος: PT271
25,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα Makita διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η γκάμα μας εξασφαλίζει ότι οι συσκευές σας θα είναι πλήρως λειτουργικές και αξιόπιστες!

Χάρη στα ασύρματα ηλεκτρικά εργαλεία , είστε πολύ πιο ευέλικτοι και ανεξάρτητοι από ό, τι στην περίπτωση των κλασικών ηλεκτρικών εργαλείων που τροφοδοτούνται από την πρίζα. Η ποιότητα και το υλικό από το οποίο Makita είναι εξαιρετικά σημαντικά. Μεταξύ άλλων, υψηλές απαιτήσεις τίθενται στο περίβλημα της μπαταρίας. Τα προϊόντα που Battery Empire διαθέτουν περιβλήματα από ανθεκτικό πλαστικό ABS, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή αντοχή σε οποιαδήποτε ζημιά και σταθερότητα.

Makita είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τα εξαιρετικά ηλεκτρικά και ασύρματα εργαλεία της. Η γκάμα της εταιρείας είναι εξαιρετικά εκτεταμένη, από κατσαβίδια χωρίς καλώδιο έως τρυπάνια και γωνιακά λειαντικά μέχρι ασύρματα ηλεκτρικά εργαλεία για τον κήπο. Αξιόπιστες και εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρίες για το Makita απαιτούνται για συσκευές υψηλής απόδοσης. Εκτός από τη φροντίδα των λεπτομερειών, η μάρκα αποδίδει μεγάλη σημασία στον συνεχή έλεγχο των επιμέρους εξαρτημάτων. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα Makita εργαλεία Makita είναι τόσο δημοφιλή τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιοκτήτες.

Η Makita έχει μια περήφανη ιστορία. Η ετικέτα ιδρύθηκε το 1915. Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ασύρματων ηλεκτρικών εργαλείων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε 10 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Makita είναι κάπως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εργαλείων ασύρματης σύνδεσης. Οι νέες καινοτομίες που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία, καθώς και οι εξαιρετικά αποδοτικές μπαταρίες Makita , είναι ο λόγος για την τεράστια δημοτικότητα και ικανοποίηση από τη χρήση των συσκευών. Η ισχυρή τεχνολογία της μπαταρίας Makita 12V ή της ανταλλακτικής μπαταρίας Makita 18V επιλέγεται συχνά από επαγγελματίες.

Ποια μπαταρία πρέπει να επιλεγεί;

Τα ασύρματα εργαλεία είναι όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία που είναι ανεξάρτητα από μια εξωτερική πηγή ενέργειας. Το βασικό πλεονέκτημα είναι η ασύρματη και συνεπώς πιο ευέλικτη εργασία. Οι συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες αποτελούν σήμερα μεγάλο μέρος των πωλήσεων. Η βελτίωση της καινοτόμου Makita αυξάνει την απόδοση, την απροβλημάτιστη δυσκολία και τη διαθεσιμότητα των συσκευών. Μπορεί να επιτευχθεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εργαλείου επιλέγοντας μια Makita 18 volt με μεγαλύτερο αριθμό ενισχυτών.

Οι Makita εμπνέουν με την υψηλή απόδοση, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη γρήγορη φόρτιση. Αλλά ακόμη και τα καλύτερα εξαρτήματα φθείρονται ή απαιτούν συντήρηση με την πάροδο του χρόνου. Αν ψάχνετε για μια επιπλέον μπαταρία ή μια ανταλλακτική Makita , μπορείτε να επιλέξετε από τη γκάμα των προϊόντων μας που ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το ευρύ φάσμα περιλαμβάνει Makita μπαταρία 12V κύτταρα, Makita μπαταρία 18V 3aH, Makita μπαταρία 18V 4Ah, Makita 3αΗ μπαταρία, Makita 4Ah μπαταρία, Makita μπαταρία 3αΗ καθώς Makita μπαταρία 4Ah, Makita προσαρμογέα μπαταρίας 18V σε 12V και πολλά άλλα. Τα προϊόντα μας υπόσχονται την υψηλότερη ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε χωρίς προβλήματα.

Οι ιδιαίτερα ανθεκτικές και υψηλής ποιότητας ανταλλακτικές μπαταρίες Makita Green Cell που προσφέρουμε έρχονται σε διαφορετική χωρητικότητα. Η κατηγορία Ah επηρεάζει τόσο το χρόνο φόρτισης όσο και τον χρόνο λειτουργίας. Ένας μεγαλύτερος αριθμός ωρών αμπέρ επιτρέπει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι τιμές για τις παρουσιαζόμενες Makita 18 V κυμαίνονται από 2 Ah έως ακόμη και 7,5 Ah. Εάν η διάρκεια και η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι σημαντικά για εσάς, τότε οι Makita είναι η σωστή επιλογή για εσάς!

Οι Makita PA18, που είναι συμπαγείς και ανθεκτικές σε κραδασμούς και ζημιές, εξασφαλίζουν την απαιτούμενη απόδοση και απόδοση για τα ηλεκτρικά εργαλεία ασύρματης σύνδεσης. Η αποδοτική λειτουργία επιτυγχάνεται με εξαιρετικά σύντομους χρόνους φόρτισης. Οι Makita 18 V 3 Ah λειτουργούν πάνω από 230 μηχανές. Η καινοτόμα ανεπτυγμένη τεχνολογία παρακολουθεί συνεχώς τα κύτταρα κατά τη λειτουργία και τη φόρτιση, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, η βαθιά εκφόρτιση, η υπερφόρτωση ή η υπερφόρτιση.

Ποια μπαταρία πρέπει να επιλεγεί; Η απάντηση στο ερώτημα είναι περίπλοκη. Φυσικά, οι αρχικές Makita 2 Ah και περισσότερες ώρες αμπέρ εκτιμούνται πολύ από τους χρήστες. Η εταιρεία φροντίζει για την υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία. Makita θέτει πολύ υψηλά πρότυπα όσον αφορά την ακρίβεια της εκτέλεσης και τη φροντίδα για την παραμικρή λεπτομέρεια. Τα κελιά αντέχουν σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες στα εργοτάξια και τις καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, το μειονέκτημά τους είναι η τιμή. Οι ανταλλακτικές μπαταρίες της Green Cell είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση.

Αξιόπιστη ποιότητα μπαταριών Green Cell

Οι ανταλλακτικές μπαταρίες που είναι διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ηλεκτρικά εργαλεία χωρίς καμία ανησυχία. Είναι πλήρως συμβατά και προέρχονται από διάσημους κατασκευαστές όπως η Green Cell ή η RDY. Πληρούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας και έχουν σημαντικές εγγυήσεις.

Η υψηλή πραγματική χωρητικότητα εγγυάται μέγιστη απόδοση και απόδοση. Makita μπαταρίες Makita 12 V της Green Cell εγγυώνται εντελώς απροβλημάτιστη χρήση. Όλα τα κύτταρα μπορούν να φορτιστούν με ενέργεια Makita Οι μπαταρίες 18 V της Green Cell είναι εξαιρετικά ανθεκτικές.

Green Cell παρέμεινε πιστή στο μέγεθος και τις αρχικές παραμέτρους στην κατασκευή Makita , γι 'αυτό και η κατασκευασμένη με ακρίβεια κατασκευή ταιριάζει ιδανικά σε ηλεκτρικά εργαλεία και φορτιστές.

Διαβάστε περισσότερα