Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

ερωτήσεις και απαντήσεις

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Συχνότερα ρωτημένο Συχνότερα ρωτημένο
Συχνότερα ρωτημένο Συχνότερα ρωτημένο
Πού μπορώ να βρω τον αριθμό παρακολούθησης ή τον σύνδεσμο παρακολούθησης;
Ο αριθμός παρακολούθησης θα σταλεί email στη διεύθυνση που παρέχεται στην παραγγελία.
Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος;
Ως BatteryEmpire, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να επιστρέψουν ή να ανταλλάξουν αγαθά έως και 30 ημέρες μετά την αγορά. Εάν είχατε πρόβλημα με ένα προϊόν που αγοράσατε ή εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email.
Πόσο διαρκεί μια μπαταρία ηλεκτρονικού ποδηλάτου;
Μια τυπική μπαταρία Green Cell μπορεί να διαρκέσει περίπου 500 πλήρεις κύκλους - πλήρης αποφόρτιση και επαναφόρτιση. Εάν υποθέσουμε έναν κύκλο την εβδομάδα και υπάρχει φυσική κατανάλωση των κυψελών με την πάροδο του χρόνου, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να φτάσει τα 10 χρόνια με οικονομική οδήγηση.
Αντικατάσταση μπαταρίας σε ηλεκτρικό ποδήλατο;
Η αντικατάσταση μιας μπαταρίας ebike φαίνεται περίπλοκη, αλλά στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση μιας νέας μπαταρίας είναι εύκολο να γίνει μόνος σας. Κάθε μπαταρία Green Cell είναι εξοπλισμένη με μια ράγα στήριξης που διευκολύνει την τοποθέτηση της μπαταρίας στο ποδήλατο. Οι μπαταρίες διαθέτουν επίσης βύσματα εξόδου 4 ακίδων - για να συνδέσετε σωστά την μπαταρία χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τους δύο θετικούς (+) και αρνητικούς (-) πόλους. Επιπλέον, κάθε συσκευή συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες - ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα.
Μπαταρία για ηλεκτρικό ποδήλατο σε σχάρα αποσκευών;
Η μπαταρία μεταφοράς αποσκευών Green Cell είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, ακριβώς πίσω από τη σέλα. Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται συνήθως σε ποδήλατα πόλης. Λόγω της θέσης τους έχουν χαρακτηριστικό ανακλαστήρα.
Πώς ελέγχετε μια μπαταρία σε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο;
Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία: η τάση της αρχικής μπαταρίας, η ισχύς του κινητήρα και ο τύπος του βύσματος που συνδέει τη μπαταρία με το ποδήλατο. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για νέα μπαταρία. Αφού ελεγχθούν αυτά τα στοιχεία, το μόνο που μένει είναι να ελέγξετε τις διαστάσεις της νέας μπαταρίας. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, θα πρέπει να δείτε και τις φωτογραφίες της μπαταρίας. Οι μπαταρίες ηλεκτρονικών ποδηλάτων Green Cell έχουν λεπτομερείς φωτογραφίες που δείχνουν καθαρά τα επιμέρους εξαρτήματα. Έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα τη σωστή λύση για το ποδήλατό σας!
Πώς υπολογίζετε την αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου;
Η χωρητικότητα των μπαταριών Green Cell έχει άμεση επίδραση στην απόσταση που διανύεται με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Στο Batteryempire όλες οι μπαταρίες δίνονται με εύρος που αντιστοιχεί στην απόσταση που διανύθηκε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο, με την προϋπόθεση ότι ο κινητήρας έχει την τυπική ισχύ 250 W και ο κύκλος είναι μικτός (50% χρόνος εργασίας ποδιού/ρολού, 50% χρόνος εργασίας του ηλεκτρικού μοτέρ).
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για ένα κινητό τηλέφωνο;
Η επιλογή μιας μπαταρίας για ένα κινητό τηλέφωνο είναι ένα απλό και διαισθητικό πράγμα. Αυτό μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δύο μεθόδους:
1. Προδιαγραφή του μοντέλου τηλεφώνου Το μοντέλο τηλεφώνου βρίσκεται συνήθως στη συσκευή. Αφού διαβάσετε και εισάγετε το μοντέλο στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, θα εμφανιστεί η σωστή μπαταρία. π.χ. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Κωδικός μπαταρίας Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια μπαταρία εισάγοντας τον κωδικό της - αυτός βρίσκεται στο εσωτερικό της μπαταρίας. Απλώς εισάγετε τον κατάλληλο κωδικό και η μηχανή αναζήτησής μας θα σας δείξει τα σχετικά προϊόντα! π.χ. BM39 / BS-01/ A1457 Σας συνιστούμε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό στο blog μας: Πώς να επιλέξετε μπαταρία κινητού τηλεφώνου;
Πώς να ελέγξετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι εύκολο να βρεθούν - βρίσκονται στην ίδια την μπαταρία καθώς και στις προδιαγραφές της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία - αν θέλετε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε μια συσκευή με μεγαλύτερη χωρητικότητα!
Πόσο διαρκεί μια μπαταρία σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας ηλεκτρικής σκούπας. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος λειτουργίας της ηλεκτρικής σκούπας. Για παράδειγμα, οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες σε λειτουργία turbo συνήθως διαρκούν μόνο λίγα λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας σκούπας, αξίζει να επιλέξετε μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα καθαρίσει το σπίτι σας πιο σχολαστικά.
Τι σημαίνει η τάση της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να καθοδηγηθείτε από την τάση της αρχικής μπαταρίας. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχει την ίδια τάση με την μπαταρία που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως. Αυτό διασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής και προάγει την ομαλή λειτουργία της.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για ένα drone;
Η επιλογή μιας μπαταρίας drone είναι μια απλή πράξη που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Για να γίνει αυτό, αρκεί απλώς να εισαγάγετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησης - έτσι το κατάστημά μας θα εμφανίσει το σωστό προϊόν. Πριν αγοράσετε, πρέπει επίσης να θυμάστε να ελέγξετε την τάση της μπαταρίας που βρέθηκε και της αρχικής μπαταρίας. Αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει ακριβώς. Εάν το μοντέλο της μπαταρίας και η τάση ταιριάζουν, μη διστάσετε να προχωρήσετε στην αγορά.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να διαφέρει από την αρχική - εφόσον οι διαστάσεις της μπαταρίας ταιριάζουν, δεν υπάρχει τίποτα κακό στη χρήση ενός μοντέλου με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενός drone.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;
Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.
Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα
Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.
Πώς να επιλέξετε και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά μια μπαταρία AGM;
Πριν επιλέξετε μια κατάλληλη μπαταρία, ελέγξτε τις παραμέτρους της μπαταρίας που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα.
Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα:
Τάση (V), Χωρητικότητα (Ah).
Συγκρίνετε επίσης τις διαστάσεις της μπαταρίας με τις προηγούμενες συσκευές σας για να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει εύκολα στον παρεχόμενο χώρο. Συγκρίνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να κάνετε την αγορά με ηρεμία.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για εφεδρική ισχύ;
Μια σωστά επιλεγμένη εφεδρική μπαταρία διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός που είναι συνδεδεμένος σε αυτήν θα λειτουργεί σωστά. Για να επιλέξετε τη σωστή εφεδρική μπαταρία (UPS), πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του UPS για ποιες μπαταρίες (τάση (V), αριθμός (τμχ) και χωρητικότητας (Ah)) έχουν εγκατασταθεί και σε αυτή τη βάση επιλέξτε μπαταρίες με τη σωστή τάση και χωρητικότητα.
Μια μπαταρία για γιοτ ή σκάφος - πώς να την επιλέξετε;
Κάθε ιδιοκτήτης γιοτ ή σκάφους γνωρίζει τη σημασία της επιλογής της σωστής μπαταρίας. Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία, θα πρέπει να προσέχετε τον τύπο του κινητήρα, τις διαστάσεις και το βάρος του. Οι μπαταρίες AGM για σκάφη και γιοτ είναι πολύ δημοφιλείς εδώ και πολύ καιρό Στην προσφορά μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες AGM VRLA Green Cell που είναι ιδανικές για γιοτ και σκάφη!
Ποια μπαταρία για ένα αυτοκίνητο παιχνίδι;
Οι μπαταρίες gel AGM χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αυτοκίνητα παιχνιδιών. Η πλειοψηφία τους έχει διαστάσεις 151 x 65 x 95 mm και η τάση τους είναι 12 V. Στη γκάμα μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες Green Cell AGM VRLA που πληρούν αυτά τα κριτήρια. Γι' αυτό μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κατάλληλα gadget που μπορούν να παρατείνουν τον χρόνο παιχνιδιού του παιδιού σας!
Τι είναι μια μπαταρία AGM;
Οι μπαταρίες μας είναι μπαταρίες AGM VRLA. Τι σημαίνει αυτό? Ο ηλεκτρολύτης είναι εγκλωβισμένος σε διαχωριστές ινών γυαλιού και δεν πηκτωματοποιείται.
Ποια μπαταρία για τροχόσπιτο;
Οι μπαταρίες για ένα τροχόσπιτο πρέπει να έχουν υψηλή χωρητικότητα. Στην προσφορά μας θα βρείτε μπαταρίες AGM χωρητικότητας έως 200Ah, που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Πώς επιλέγετε τις μπαταρίες για το ηχείο;
Είναι καλύτερο να επιλέξετε τις μπαταρίες για το μεγάφωνό σας με βάση το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο είδος των συνδέσμων που χρησιμοποιούνται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση - μπορεί να υπάρχουν πολλές σειρές του ίδιου μοντέλου που έχουν διαφορετικούς συνδέσμους. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι το νέο προϊόν έχει τον ίδιο τύπο υποδοχής με την αρχική.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αποτελεί πρόβλημα. Όσο περισσότερες ώρες (mAh) έχει μια μπαταρία, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει ένα ηχείο.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία LiFePO4 και πώς να τη χρησιμοποιήσετε σωστά;
Οι μπαταρίες LiFePO4 είναι συσκευές που είναι πολύ κατάλληλες ως μπαταρίες για σκάφη, γιοτ ή φωτοβολταϊκά συστήματα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία:
- Η μπαταρία LiFePO4 έχει τάση 12,8 V,
- Δεν πρέπει να συνδέεται σε σειρά ή παράλληλα με άλλες μπαταρίες λόγω του ενσωματωμένου BMS (Battery Management System)
Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας LiFePO4 μπορεί να επιτευχθεί διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σε θερμοκρασία που είναι κατάλληλη για αυτήν, μεταξύ -10 και +45 βαθμών Κελσίου.
Μια μπαταρία για γιοτ, ιστιοφόρο ή σκάφος - πώς να επιλέξετε;
Οι μπαταρίες LiFePO4 είναι συσκευές που είναι πολύ κατάλληλες ως μπαταρίες για σκάφη, γιοτ ή φωτοβολταϊκά συστήματα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία:
- Η μπαταρία LiFePO4 έχει τάση 12,8 V,
- Δεν πρέπει να συνδέεται σε σειρά ή παράλληλα με άλλες μπαταρίες λόγω του ενσωματωμένου BMS (Battery Management System).
Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας LiFePO4 μπορεί να επιτευχθεί διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σε θερμοκρασία κατάλληλη για αυτήν.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μπαταριών AGM και LiFePO4;
Η κύρια διαφορά μεταξύ μιας μπαταρίας AGM και μιας μπαταρίας LiFePO4 είναι ότι η AGM - είναι η ομάδα μπαταριών gel και οι μπαταρίες με τεχνολογία AGM (Absorbent Glass Mat) ονομάζεται VRLA (Valve Regulated Lead). Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες, οι AGM έχουν έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αριθμό κύκλων. Αυτό οφείλεται στη χρήση του προαναφερθέντος υλικού fiberglass στην παραγωγή αυτών των προϊόντων. Μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (γνωστός και ως LiFePO4). Η δομή του αποτελείται από τέσσερα κελιά συνδεδεμένα σε σειρά. Κάθε στοιχείο λειτουργεί στα 3,2V, δίνοντας συνολική τάση 12,8V. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτού του τύπου μπαταρίας είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης (BMS).
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (Ah) να είναι μεγαλύτερη;
Είναι απολύτως δυνατή η χρήση μπαταριών με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε αμπέρ ώρες (Ah). Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή χωρητικότητας, π.χ. B. 80 Ah, τόσο περισσότερο μπορείτε να εργάζεστε με μία φόρτιση μπαταρίας, γεγονός που αυξάνει την κινητικότητα και την ανεξαρτησία σας.
Ποια μπαταρία θα πρέπει να επιλέξετε για το ποντονάκι μου;
Όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία για το πλωτήρα σας, θα πρέπει να προσέχετε τις διαστάσεις και το βάρος. Ένα πλωτήριο είναι συνήθως πολύ ελαφρύτερο από ένα κανονικό σκάφος, επομένως μια μπαταρία που είναι πολύ βαριά μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τις λειτουργίες. Η λύση είναι να επιλέξετε μια μπαταρία LIFEPO4, η οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της είναι σημαντικά ελαφρύτερη από τις συμβατικές μπαταρίες gel και επομένως ακόμα πιο εύκολη στη μεταφορά. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία του LIFEPO4 τα καθιστούν τις τέλειες μπαταρίες για πόντους και πολλά άλλα οχήματα, όχι μόνο για σκάφη.
Ποια μπαταρία για το camper μου;
Οι μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (επίσης γνωστές ως LiFePO4) χαρακτηρίζονται από υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και χαμηλή αυτοεκφόρτιση και ως εκ τούτου είναι πολύ δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες RV. Τα πλεονεκτήματά τους είναι: χαμηλός ρυθμός εκφόρτισης, υψηλή χωρητικότητα, χωρίς αποτέλεσμα μνήμης, μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα εργασίας σε ακραίες θερμοκρασίες (από -10 έως +45 βαθμούς Κελσίου).
Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή - τι τάση;
Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση του φορτιστή - αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει με την αρχική σας συσκευή.
Επιτρέπεται η σύνδεση τροφοδοτικού με υψηλότερη ένταση ρεύματος;
Σίγουρα ναι. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η τάση εξόδου [V] πρέπει να είναι η ίδια όπως στο αρχικό τροφοδοτικό.
Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης πιο αδύναμου τροφοδοτικού στο laptop;
Η χρήση μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος με χαμηλότερη ένταση ρεύματος από το αρχικό μπορεί να προκαλέσει ορισμένες δυσμενείς αλλαγές στη λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, ένα τροφοδοτικό που είναι πολύ αδύναμο μπορεί να υπερθερμανθεί επειδή τα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή δεν τροφοδοτούνται με επαρκή ισχύ. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε φορτιστές με την ίδια ή υψηλότερη ένταση ρεύματος.
Προσαρμογέας ηλεκτρικού εργαλείου - τι τάση;
Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό, προσέξτε την τάση του πρωτοτύπου. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες στο αρχικό τροφοδοτικό - ώστε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που επιλέξατε θα κάνει τη δουλειά του σωστά.
Πώς να επιλέξετε έναν φορτιστή για ένα κατσαβίδι;
Η επιλογή του σωστού φορτιστή είναι πολύ εύκολη - απλώς εισάγετε ένα ακριβές μοντέλο τρυπανιού στη μηχανή αναζήτησής μας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες σας έχουν τις κυψέλες που υποστηρίζονται από τον φορτιστή. Πολλά παλαιότερα ηλεκτρικά εργαλεία διαθέτουν μπαταρία με στοιχεία νικελίου-καδμίου (NI-Cd). Σήμερα, οι μπαταρίες νικελίου-υδριδίου μετάλλου (NI-MH) χρησιμοποιούνται πιο συχνά και οι φορτιστές που είναι συμβατοί με αυτές τις μπαταρίες μπορούν να λειτουργήσουν σωστά παλαιότερες συσκευές. Προσφέρουμε επίσης φορτιστές κυψελών ιόντων λιθίου (LI-ON) - αυτοί είναι κατάλληλοι μόνο για αυτόν τον τύπο κυψελών και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση μπαταριών NI-MH ή NI-CD.
Φορτιστής ηλεκτρικού ποδηλάτου - τι τάση;
Όσον αφορά την επιλογή φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα πράγματα είναι απλά. Επιλέγουμε φορτιστή με αυτήν την τάση:
ένας φορτιστής 29,4V για μπαταρίες 24V
ένας φορτιστής 42V για μπαταρίες 36V
Φορτιστής 54,6V για μπαταρίες 48V
Πώς να επιλέξετε έναν φορτιστή ηλεκτρικού ποδηλάτου;
Όταν επιλέγετε φορτιστή για το ηλεκτρικό σας ποδήλατο, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καθορισμένη τάση σε βολτ και τον σύνδεσμο για την μπαταρία. Το ρεύμα, που δίνεται σε αμπέρ, είναι η παράμετρος που επηρεάζει την ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας μας.
Ποιο UPS να επιλέξω για τον υπολογιστή;
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός UPS είναι η αξιολόγηση της ισχύος του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές καταναλώνουν μεταξύ 100 και 150 W και οι συσκευές παιχνιδιών μεταξύ 250 και 350 W. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποιο UPS είναι κατάλληλο για εσάς. Ευτυχώς, στο κατάστημά μας θα βρείτε το UPS Green Cell, το οποίο είναι τέλειο για να διατηρεί τον υπολογιστή σας κανονικά σε λειτουργία. Αν αναρωτιέστε πόσο καιρό θα κρατήσει τη συσκευή σας σε λειτουργία ο εξοπλισμός που έχετε επιλέξει, χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή στον ιστότοπό μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε οποιοδήποτε UPS, να επιλέξετε το πλαίσιο "Επιλογή UPS", να εισαγάγετε την ισχύ των συσκευών και τελειώσατε - ξέρετε ήδη τι να περιμένετε από τις συσκευές μας!
Ποιο UPS να επιλέξετε για σόμπα;
Η επιλογή ενός μετατροπέα για μια σόμπα αερίου ή ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να είναι προβληματική. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά, θυμηθείτε να επιλέξετε μονάδες καθαρού ημιτονοειδούς κύματος όταν επιλέγετε ένα UPS. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το UPS έχει επαρκή ισχύ - σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή με ονομαστική ισχύ μεγαλύτερη από 500 W. Προσφέρουμε πολλά UPS Green Cell που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια. Εγγυόμαστε ότι θα βρείτε το κατάλληλο UPS μαζί μας!
Ποιο UPS να επιλέξω για διακομιστή;
Οι διακομιστές υπολογιστών είναι συσκευές υψηλής αποστράγγισης, γι' αυτό χρειάζονται κατάλληλα επιλεγμένα UPS. Η καλύτερη λύση για τα δωμάτια διακομιστών είναι να χρησιμοποιήσετε το Green Cell UPS για ντουλάπια διακομιστών. Έχουν σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ από τα συμβατικά UPS και επομένως είναι ιδανικά για την εφεδρική τροφοδοσία διακομιστών υπολογιστών.
Ποιο UPS να επιλέξω για το σύστημα επιτήρησης;
Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα UPS για το σύστημα επιτήρησής σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τροφοδοτικά ισχύος άνω των 100 W. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε αποτελεσματική υποστήριξη για το σύστημα επιτήρησής σας. Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι συσκευές δεν είναι ίδιες και ανάλογα με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Επομένως, πριν αγοράσετε ένα UPS, είναι απαραίτητο να εκτιμήσετε την κατά προσέγγιση κατανάλωση ρεύματος. Εάν το κάνετε, θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ελέγξετε πόσο καιρό μπορεί να υποστηρίξει τη συσκευή σας ένα δεδομένο τροφοδοτικό. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο - απλώς επιλέξτε τη συσκευή από την προσφορά μας, επιλέξτε το πεδίο "Επιλογή UPS". Εισαγάγετε την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών και γνωρίζετε ήδη πόσο καιρό το UPS μας θα διατηρεί το σύστημα επιτήρησής σας σε λειτουργία!
Πώς λειτουργεί το σύστημα UPS;
Τα UPS λειτουργούν ως τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης - κατά τη διάρκεια διαφόρων δυσλειτουργιών και διακοπών ρεύματος, μπορούν να αυξήσουν τον χρόνο λειτουργίας των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτά. Αυτό σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια τις ευαίσθητες συσκευές ή να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα προηγούμενης εργασίας.
Πόσο διαρκεί το σύστημα UPS;
Η διάρκεια της λειτουργίας του UPS εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιλέξετε ένα UPS με τη σωστή ισχύ και να υπολογίσετε την κατανάλωση ενέργειας του συνδεδεμένου εξοπλισμού, αλλά δεν απαιτείται περίπλοκος τύπος για τον προσδιορισμό του χρόνου λειτουργίας - στον ιστότοπό μας θα βρείτε μια αριθμομηχανή που υπολογίζει τη διάρκεια του επιλεγμένου UPS ανάλογα με τις συνδεδεμένες συσκευές. Δεν είστε σίγουροι για την απόδοση του υπολογιστή σας; Μην ανησυχείτε, αυτή η αριθμομηχανή περιλαμβάνει μια καρτέλα που δείχνει την κατανάλωση ενέργειας των πιο δημοφιλών συσκευών.
Ποιον φορτιστή ρεύματος πρέπει να αγοράσετε για smartphone;
Πριν αγοράσετε φορτιστή δικτύου, ελέγξτε τη μέγιστη ισχύ φόρτισης του κινητού σας τηλεφώνου (αυτή η παράμετρος δίνεται σε watt). Προσέξτε επίσης τον αριθμό των υποδοχών στο φορτιστή - με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε μια συσκευή που είναι βολική στη χρήση. Μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον παρακάτω σύνδεσμο: Πώς να επιλέξετε τον σωστό φορτιστή τηλεφώνου;
Πώς να επιλέξετε φορτιστή για smartphone, tablet ή e-book reader;
Όταν επιλέγετε το φορτιστή για το tablet ή τη συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του αρχικού φορτιστή. Για smartphone, θα πρέπει να επιλέξετε φορτιστή και κατάλληλο καλώδιο (Micro-USB, Lightning ή USB-C).
Έχει ο φορτιστής λειτουργία γρήγορης φόρτισης;
Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε εάν ο φορτιστής διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης - αυτό συμβαίνει εάν η συσκευή διαθέτει πράσινη υποδοχή USB. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο φορτιστής φορτίζει το τηλέφωνό σας γρήγορα.
Έχει ο φορτιστής λειτουργία γρήγορης φόρτισης;
Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε εάν ο φορτιστής διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης - αυτό συμβαίνει εάν η συσκευή διαθέτει πράσινη υποδοχή USB. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο φορτιστής φορτίζει το τηλέφωνό σας γρήγορα.
Παράμετροι φορτιστή - τι πρέπει να προσέξετε;
Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε φορτιστές. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι: η ισχύς του φορτιστή, ο τύπος εισόδου και οι τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης που χρησιμοποιούνται.
Φορτιστής με τεχνολογία Power Delivery, τι σημαίνει PD;
Το Power Delivery είναι μια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Με απλά λόγια, οι φορτιστές που υποστηρίζουν αυτήν την παραλλαγή επιλέγουν αυτόματα τη σωστή φόρτιση για τη συνδεδεμένη συσκευή, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση.
Υπερφόρτιση
Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης είναι το Ultra Charge. Οι θύρες φόρτισης που υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο φορτίζουν τη συνδεδεμένη συσκευή έως και 3,5 φορές πιο γρήγορα από τα τυπικά τρέχοντα μοντέλα.
Μπορεί ο φορτιστής με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης να φορτίσει ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο;
Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλαιότερο κινητό τηλέφωνο που δεν διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, δεν χρειάζεται να πάτε χωρίς να αγοράσετε έναν ειδικό φορτιστή. Το τηλέφωνό σας θα φορτίζει σωστά και οι σύγχρονοι φορτιστές έχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε περίπτωση.
Τι χωρητικότητα φόρτισης πρέπει να έχει ο φορτιστής κινητού τηλεφώνου;
Πριν αγοράσετε φορτιστή δικτύου, ελέγξτε τη μέγιστη ισχύ φόρτισης του κινητού σας τηλεφώνου (αυτή η παράμετρος δίνεται σε watt). Προσέξτε επίσης τον αριθμό των υποδοχών στο φορτιστή - με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε μια συσκευή που είναι βολική στη χρήση. Μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον παρακάτω σύνδεσμο: Πώς να επιλέξετε τον σωστό φορτιστή τηλεφώνου;
Ποιος μετατροπέας είναι κατάλληλος για ηλιακές μονάδες;
Η καλύτερη λύση εδώ είναι να επιλέξετε έναν ηλιακό μετατροπέα ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό. Το μοντέλο που δίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο έχει συνδέσεις για Φ/Β μονάδες, μπαταρίες και συσκευές προς λειτουργία. ηλιακός μετατροπέας
Ποιος μετατροπέας για ηλεκτρικά εργαλεία;
Η πιο σημαντική πτυχή κατά την επιλογή του μετατροπέα είναι ο προσδιορισμός της μέγιστης ισχύος της συνδεδεμένης συσκευής. Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε μόνιμα τον μετατροπέα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το πολύ το 90% της συνεχούς ισχύος του. Ας χρησιμοποιήσουμε ένα απλό παράδειγμα για να το δείξουμε αυτό: Εάν χρησιμοποιείτε μετατροπέα ισχύος 1000 W, η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας της συνδεδεμένης συσκευής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 900 W.
Ποιος μετατροπέας για αυτοκίνητο;
Σε ένα αυτοκίνητο θα βρεις πρίζα αναπτήρα 12 volt και τέτοιοι μετατροπείς είναι οι καλύτεροι για αγορά.
Πώς λειτουργεί ένας μετατροπέας;
Ο μετατροπέας είναι μια αυτόνομη συσκευή που συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα ή απευθείας στην μπαταρία. Το καθήκον του είναι να μετατρέψει την τάση 12V/24V από το σύστημα DC του αυτοκινήτου σε 230V AC. Για το λόγο αυτό, πολύ συχνά θα βρείτε την ακόλουθη συντομογραφία δίπλα στο όνομα του μετατροπέα: DC/AC.
Τι τύποι μετατροπέων υπάρχουν;
Όσον αφορά τους μετατροπείς αυτοκινήτων, μπορούμε να διακρίνουμε δύο βασικούς τύπους: μετατροπείς καθαρού και τροποποιημένου ημιτονοειδούς κύματος. Το πρώτο προορίζεται για συσκευές που απαιτούν συνεχή παροχή ρεύματος. Αυτός ο τύπος μετατροπέα πρέπει να επιλέγεται για συσκευές όπως αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικές κουζίνες ή ηλεκτρονικοί βραστήρες. Το κατάστημά μας προσφέρει επίσης τροποποιημένους μετατροπείς ημιτονοειδούς κύματος. Αυτός ο τύπος μετατροπέα είναι κατάλληλος για συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές, τροφοδοτικά ή φωτιστικά.
Ποια πρίζα για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
Στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, υπάρχουν 4 τύποι πριζών για αυτοκίνητα: Type 1/CCS Combo1; Τύπος 2/CCS Combo 2; τύπος 3; Τύπος 4/CHAdeMO
Φορητός φορτιστής για ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Οι φορητοί φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα τροφοδοτούνται από μια κανονική οικιακή πρίζα. Μια τέτοια εφαρμογή δεν απαιτεί περίπλοκη σύνδεση ή πρόσθετη συναρμολόγηση του εξαρτήματος.
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Ο χρόνος φόρτισης του αυτοκινήτου εξαρτάται από τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης του οχήματος.
Υπάρχει δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι;
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για οικολογικούς λόγους. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η χρήση ηλεκτρικού οχήματος υποστηρίζεται και από την απλή φόρτιση, η οποία μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι. Οι φορητοί φορτιστές που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας επιτρέπουν στο όχημα να φορτίζεται οπουδήποτε με πρόσβαση σε πρίζα. Σε αυτή την περίπτωση, η ισχύς φόρτισης θα είναι 3,6 kW. Είναι επίσης δυνατό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα με πρίζα, το οποίο θα επέτρεπε την εγκατάσταση του wallbox - αυτό θα φορτίζει ένα αυτοκίνητο με ισχύ έως 22 kW.
Ποιο είναι το κόστος φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
Η τιμή φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Όταν χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, οι τιμές κυμαίνονται από 1,1 έως 3,5 PLN ανά 1 kW. Η εγκατάσταση μιας εγκατάστασης στο σπίτι μπορεί να μειώσει σημαντικά αυτά τα κόστη. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη την τιμή ηλεκτρικής ενέργειας του φορέα εκμετάλλευσης του οποίου τις υπηρεσίες χρησιμοποιείτε.
Δωρεάν σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Οι δωρεάν σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σε όλη την Ευρώπη. Αυτά χρηματοδοτούνται από διαφημιστές, επομένως οι άμεσοι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρώσουν τέλη.
Σε τι χρησιμεύει η αποθήκευση ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας είναι σαν μια γιγάντια μπαταρία ολόκληρου του σπιτιού που αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν υπάρχει πάρα πολύ και την απελευθερώνει όταν τη χρειαζόμαστε.
Σε τι χρησιμεύει η αποθήκευση ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας είναι σαν μια γιγάντια μπαταρία ολόκληρου του σπιτιού που αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν υπάρχει πάρα πολύ και την απελευθερώνει όταν τη χρειαζόμαστε.
Τι είναι η αποθήκευση ενέργειας και σε τι χρησιμεύει;
Η αποθήκευση ενέργειας μπορεί να συγκριθεί με μια ισχυρή μπαταρία για όλο το σπίτι, η οποία αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν είναι πάρα πολύ και την επιστρέφει όταν τη χρειαστούμε.
Σε τι χρησιμεύει η αποθήκευση ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας είναι σαν μια γιγάντια μπαταρία ολόκληρου του σπιτιού που αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν υπάρχει πάρα πολύ και την απελευθερώνει όταν τη χρειαζόμαστε.
Ποιες επιλογές αποθήκευσης ενέργειας υπάρχουν;
Υπάρχουν σήμερα πέντε τρόποι αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας:
μηχανική (με δεξαμενή πεπιεσμένου αέρα)
ηλεκτρομηχανολογικές (μπαταρίες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες)
χημική (παραγωγή υδρογόνου ή μεθανίου)
ηλεκτρικοί (υπερπυκνωτές)
θερμική (συσσώρευση αισθητής ή λανθάνουσας θερμότητας)
Η πιο διάσημη μορφή αποθήκευσης ενέργειας είναι οι ηλεκτρομηχανικές λύσεις όπως οι μπαταρίες/συσσωρευτές. Το GC PowerNest είναι ακριβώς μια τέτοια λύση. Στην καρδιά της συσκευής βρίσκονται κυψέλες LiFePO4 (φωσφορικό σίδηρο λιθίου ή LFP), οι οποίες έχουν πάνω από δέκα φορές τη διάρκεια ζωής και το διπλάσιο βάθος εκφόρτισης (100% - 0%) από τις παραδοσιακές μπαταρίες οξέος, ενώ είναι πολύ πιο ασφαλείς και πιο ανθεκτικές από τυπικά κύτταρα ιόντων λιθίου.
Χάρη στη σταθερότητα και την ασφάλεια χρήσης του αποθηκευτικού χώρου αποθήκευσης ενέργειας GC PowerNest, η εγγύηση είναι έως και 10 χρόνια ή 15.000.000 Wh ενεργειακής απόδοσης.
Πώς λειτουργεί η αποθήκευση ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας λειτουργεί με την αρχή της αποθήκευσης ενέργειας όταν υπάρχει υπερβολική ποσότητα και της απελευθέρωσης της όταν χρειάζεται. Αυτό είναι παρόμοιο με την μπαταρία σε power bank ή smartphone, μόνο μεγαλύτερη και πιο περίπλοκη για να είναι ασφαλής για χρήση στο σπίτι.
Η αποθήκευση μπαταριών συνήθως λειτουργεί μαζί με ένα φωτοβολταϊκό σύστημα μέσω ενός μετατροπέα, ο οποίος ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία εξαγωγής ενέργειας από το φωτοβολταϊκό σύστημα, αποθήκευση και επιστροφή.
Το GC PowerNest είναι μια μονοφασική συσκευή αποθήκευσης ενέργειας 48 volt με χωρητικότητα 5 kWh και απόδοση άνω του 98%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 μονάδες ενέργειας που πηγαίνουν στην μπαταρία, μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε 98 μονάδες. Με τόσο υψηλό επίπεδο απόδοσης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αποθήκευση ενέργειας είναι πολύ πιο συμφέρουσα από την απευθείας τροφοδοσία ενέργειας στο δίκτυο, η οποία συχνά συνεπάγεται απώλεια άνω του 20% σε σχέση με την παραγόμενη ενέργεια ή μη ελκυστικά τιμολόγια για την πώληση ενέργειας σε ώρες αιχμής της καθημερινής παραγωγής.
Τι ευκαιρίες προσφέρει η αποθήκευση ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας είναι ουσιαστικά η ικανότητα αποθήκευσης της πλεονάζουσας ενέργειας που παράγεται χωρίς να χρειάζεται να μεταπωληθεί σε δυσμενή τιμή. Αυτό δεν είναι μόνο οικονομικό και κερδοφόρο, αλλά και καλό για το περιβάλλον, καθώς αποθηκεύουμε την ενέργεια από τα φωτοβολταϊκά πάνελ με φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο, ώστε να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε επιτόπου όταν χρειάζεται.
Είναι κερδοφόρα η αποθήκευση ενέργειας;
Σίγουρα ναι! Ένα φωτοβολταϊκό σύστημα σε συνδυασμό με μια συσκευή αποθήκευσης ενέργειας επιτρέπει την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης και σας καθιστά σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητους από τις αλλαγές στις τιμές του ρεύματος, κάτι που αντανακλάται σε χαμηλότερους και σταθερούς μηνιαίους λογαριασμούς ρεύματος.
Είναι σημαντικό η παραγωγή του συστήματος να επιλέγεται με τέτοιο τρόπο ώστε η ιδιοκατανάλωση (χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται στον τόπο παραγωγής) να μεγιστοποιείται χωρίς να προκύπτουν σημαντικά πλεονάσματα. Η αποθήκευση ενέργειας σε μια τέτοια εγκατάσταση χρησιμεύει ως ενεργειακό ρυθμιστικό που μεταφέρει την ενέργεια από τις αιχμές παραγωγής (γύρω στο μεσημέρι) και αργότερα όταν ο ήλιος κλίνει προς τη δύση ή δύει τελείως.
Πόσο καιρό μπορώ να τροφοδοτήσω τις συσκευές μου χάρη στην αποθήκευση ενέργειας;
Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες ισχύος των συσκευών και τη χωρητικότητα της ίδιας της αποθήκευσης ενέργειας.
Η μέση κατανάλωση ενέργειας ενός νοικοκυριού τριών ατόμων στην Πολωνία είναι 5,47 kWh, επομένως μπορεί να υποτεθεί ότι μια μπαταρία που συμπληρώνει το φωτοβολταϊκό σύστημα με χωρητικότητα 4,5 έως 6 kWh είναι η βέλτιστη λύση για τους περισσότερους χρήστες.
Πρέπει να έχω φωτοβολταϊκό σύστημα για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την αποθήκευση ενέργειας;
Αν και ένα φωτοβολταϊκό σύστημα είναι συχνά αναπόσπαστο μέρος μιας ενεργειακής τράπεζας, δεν είναι απαραίτητο για τη χρήση του. Ένα τέτοιο power bank, με κατάλληλο μετατροπέα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπαταρία που αποθηκεύει ενέργεια, επιτρέποντας στο σπίτι ή τη μικρή σας επιχείρηση να λειτουργεί αδιάκοπα κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος.
Είναι η αποθήκευση ενέργειας κατάλληλη για το φωτοβολταϊκό μου σύστημα;
Το GC PowerNest είναι μια μονοφασική συσκευή αποθήκευσης ενέργειας με χωρητικότητα 5 kW και 5 kWh. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα κάτω των 3,68 kW είναι επί του παρόντος μονοφασικά (εκτός εάν ο πελάτης ζητήσει διαφορετικά). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία σε λιγότερο από 2 ώρες μια ηλιόλουστη μέρα.
Μπορώ να συνδέσω τον μετατροπέα μου στο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας;
Το GC PowerNest διαθέτει μια εκτενή λίστα συμβατών μετατροπέων (inverters) με τους οποίους επικοινωνεί η συσκευή. Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τις συμβατές συσκευές εδώ:
https://greencell.global/img/cms/ESGC01/GreenCell%20PowerNest%20_%20ESGC01%20-%20compatibility%20list%20-%20ESGC01.pdf
Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τη συμβατότητα του GC PowerNest με νέες συσκευές. Επομένως, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βρείτε τον τρέχοντα μετατροπέα σας, δεν σημαίνει ότι μια τέτοια δυνατότητα δεν θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον.
Χρειάζομαι ειδικό δωμάτιο για την αποθήκευση ενέργειας;
Με τιποτα! Η αποθήκευση ενέργειας GC PowerNest μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σπίτι σας. Η ολομεταλλική θήκη με το καθολικό της σχέδιο μπορεί να γίνει ένα ενδιαφέρον διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού ή του γραφείου σας.
Η μόνη προϋπόθεση είναι η εγκατάσταση να γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου χρήσης και τα καλώδια να δρομολογηθούν σωστά από εξουσιοδοτημένο άτομο.
Είναι περίπλοκη η συναρμολόγηση;
Η συναρμολόγηση είναι γρήγορη και εύκολη. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τη διαδικασία εγκατάστασης:
https://www.youtube.com/watch?v=acx-NAFGHKA&feature=youtu.be
Να θυμάστε ότι το GC PowerNest είναι μια συσκευή αποθήκευσης ισχύος 5 kW και η εγκατάσταση της συσκευής θα πρέπει να γίνει από εξουσιοδοτημένο άτομο.
Είναι η αποθήκευση ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον;
Σίγουρα ναι! Η παραγωγή και κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο σημείο παραγωγής είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των ελάχιστων ενεργειακών απωλειών.
Το power bank GC PowerNest είναι μια συσκευή με περίοδο εγγύησης έως και 10 χρόνια και ωφέλιμη διάρκεια ζωής που εκτείνεται πολύ πέρα από αυτό, επομένως τα περιβαλλοντικά οφέλη ξεπερνούν την απλή κατασκευή του power bank.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο χαρακτηριστικών μπορεί να κάνει το σπίτι σας να εμφανίζεται ως ένα πράσινο σημείο στον χάρτη και έτσι να συμβάλει στην πιο βιώσιμη ανάπτυξη.
Πόσο διαρκεί η διάρκεια ζωής της αποθήκευσης ενέργειας;
Η αποθήκευση ενέργειας GC PowerNest συνοδεύεται από μακροχρόνια 10ετή εγγύηση (συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών, οι οποίες θα εξακολουθούν να έχουν περισσότερο από το 60% της χωρητικότητάς τους μετά από 15.000.000 Wh).
Αποθήκευση ενέργειας για οικογενειακό σπίτι;
Η χρήση αποθήκευσης ενέργειας σε συνδυασμό με φωτοβολταϊκό σύστημα σε μονοκατοικία φέρνει μια σειρά από άμεσα πλεονεκτήματα, αλλά και αυτά που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον λόγω των ραγδαία αυξανόμενων τιμών του ρεύματος.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ - Σημαντική μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος (σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στο 0) χάρη σε ένα αποδοτικό μοντέλο παραγωγής και χρήσης ενέργειας.
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ατρωσία σε υπερφόρτωση δικτύου, δυνατότητα παροχής ενέργειας στο δίκτυο εκτός αιχμής σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ - η μπαταρία αποτελείται από ανθεκτικές και ασφαλείς κυψέλες LiFePO4 με συστήματα που παρακολουθούν συνεχώς τη λειτουργία της συσκευής, γεγονός που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη λειτουργία του φωτοβολταϊκού σας συστήματος.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - Το PowerNest είναι πάνω από 98% αποδοτικό, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε σχεδόν όλη την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πάνελ σε μεταγενέστερη ημερομηνία, επιτρέποντας μια μικρότερη περίοδο απόσβεσης.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ - η νησιωτική κατανάλωση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από ένα φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τις εκπομπές CO2 σας και έτσι να συμβάλετε σε μια πιο βιώσιμη ανάπτυξη του νοικοκυριού σας.
ΕΥΚΟΛΙΑ - χάρη στη χρήση κατάλληλου μετατροπέα ή εξωτερικής συσκευής, είναι δυνατό να προστατεύσετε το σπίτι σας από συσκότιση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας ανενόχλητοι - είτε ακούτε μουσική, διαβάζετε ένα βιβλίο ή συνομιλείτε με φίλους.
ΕΠΕΚΤΑΣΗ - Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επένδυσή σας με μια αποθήκευση ενέργειας PowerNest και εάν αποφασίσετε ότι χρειάζεστε μια μεγαλύτερη τράπεζα ενέργειας, μπορείτε απλά να αποκτήσετε ένα άλλο PowerNest. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε έως και 8 συσκευές και να επιτύχετε χωρητικότητα έως και 40 kWh.
Αποθήκευση ενέργειας για τον αγρότη
Με την ενεργειακή ανεξαρτησία που προέρχεται από το συνδυασμό αποθήκευσης ενέργειας και φωτοβολταϊκών συστημάτων, οι αγρότες μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των ζώων τους ή τη σωστή αποθήκευση των καλλιεργειών τους. Αυτό αξίζει να εξεταστεί, ειδικά επειδή τα αγροκτήματα είναι συνήθως πιο μακριά από σημαντικές υποδομές και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να χρειαστούν αρκετές ώρες έως ημέρες για την αποκατάσταση της ζημιάς που προκλήθηκε.
Επιπλέον, μια σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση που θέλει να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα είναι μια μελλοντική τάση που εκτιμάται όλο και περισσότερο από τους καταναλωτές.
Είναι η συσκευή ασφαλής;
Το GC PowerNest διαθέτει τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις για τη χρήση του και προχωρά ένα βήμα παραπέρα με συστήματα αυτοδιάγνωσης που παρακολουθούν τη συνεχή υγεία του οργάνου. Χάρη στις πρόσθετες εσωτερικές δοκιμές από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Green Cell, γνωρίζουμε ότι η συσκευή είναι έτοιμη για μακροχρόνια, αδιάλειπτη λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της.
Προϊόντα Προϊόντα
Προϊόντα Προϊόντα
Πώς επιλέγω τη σωστή μπαταρία για τη συσκευή μου;
Πώς να επιλέξετε το σωστό μοντέλο.
Δύο εύκολοι τρόποι για να βρείτε τη σωστή μπαταρία για το laptop σας.
 1. μοντέλο εξοπλισμού
  Το μοντέλο του φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής, το διαβάζει και το εισάγει στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος.
  π.χ. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. κωδικός μπαταρίας
  Ο κωδικός μπαταρίας βρίσκεται στο εσωτερικό κάθε μπαταρίας στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Διαβάστε τον κωδικό και πληκτρολογήστε τον στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος.
  π.χ. AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
Η σύνδεση δεν φορτώνεται, τι πρέπει να κάνω;
Ένα πρόβλημα με τη φόρτιση μιας νέας μπαταρίας είναι σπάνιο με τα μοντέλα Green Cell. Ωστόσο, εάν συμβαίνει αυτό, ο παρακάτω σύνδεσμος παρέχει οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Πώς μπορώ να επεκτείνω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του φορητού υπολογιστή μου;
Απλώς ακολουθήστε αυτά τα 5 βήματα:
 1. Αποφύγετε τους σύντομους χρόνους φόρτισης καθώς η μπαταρία στη συσκευή μας έχει τον αριθμό των χρόνων φόρτισης που καθορίζει ο κατασκευαστής.
 2. Χρησιμοποιήστε μπαταρίες. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μας έχει σχεδιαστεί για χρήση. Η συνεχής αφαίρεση της μπαταρίας από τη συσκευή δεν έχει θετική επίδραση στην κατάστασή της.
 3. Μην αφήνετε την πλήρη αποφόρτιση. Οι σημερινές μπαταρίες ιόντων λιθίου και λιθίου-πολυμερούς είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στη βαθιά εκφόρτιση. Η επανειλημμένη επανάληψη μιας τέτοιας κατάστασης μπορεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμη βλάβη στην μπαταρία.
 4. Δώστε προσοχή στη θερμοκρασία λειτουργίας. Η θερμοκρασία είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας. Για να εξασφαλίσετε βέλτιστες θερμοκρασίες, θα πρέπει να καθαρίζετε τακτικά το σύστημα απαγωγής θερμότητας του φορητού υπολογιστή σας (με πεπιεσμένο αέρα ή συμπιεστή) και να αποφεύγετε τη χρήση των συσκευών σε μαλακές επιφάνειες (που μπορεί να εμποδίσουν τους αεραγωγούς ψύξης).
 5. Αφήστε την μπαταρία να ξεκουραστεί. Εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα μεγάλο διάλειμμα από τη χρήση του φορητού υπολογιστή σας, αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε την σε στεγνό, δροσερό μέρος. Αξίζει να το φορτώσετε στο 50% περίπου για να αποφύγετε την πλήρη αποφόρτιση.
Είναι κατάλληλη μια μπαταρία 11,1 V αν η προηγούμενη μπαταρία είναι 14,4 V;
Η μπαταρία 11,1 V δεν χρησιμοποιείται εναλλακτικά με 14,4 V και αντίστροφα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στον φορητό υπολογιστή σας. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία για το φορητό υπολογιστή σας, δώστε προσοχή στην τάση στην οποία ήταν η εργοστασιακή μπαταρία. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στην μπαταρία.
Γιατί οι μπαταρίες είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις, 10,8V και 11,1V, είναι σωστό;
Είναι απολύτως σωστό. Οι διαφορές τάσης προκύπτουν από διαφορετικές μετρήσεις και τις κυψέλες που χρησιμοποιούνται. Να σημειωθεί ότι τέτοιες μικρές διαφορές τάσης δεν γίνονται αντιληπτές από το laptop μας και δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τη λειτουργία του.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Είναι δυνατή η χρήση μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η χωρητικότητα της μπαταρίας εκφράζεται σε milliampere ώρες (mAh), όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή χωρητικότητας, π.χ. 6800 mAh, τόσο μεγαλύτερος χρόνος εργασίας μπορεί να επιτευχθεί με μία φόρτιση μπαταρίας, γεγονός που αυξάνει την κινητικότητα και την ανεξαρτησία μας.
Πώς επιλέγω τη σωστή μπαταρία για τη συσκευή μου;
Ακολουθούν δύο τρόποι για να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία για τη συσκευή σας.
 1. μοντέλο συσκευής
  Το μοντέλο εργαλείου βρίσκεται συνήθως στη λαβή ή στο σώμα δίπλα στον κινητήρα της συσκευής.
 2. μοντέλο μπαταρίας
  Ο κωδικός της μπαταρίας βρίσκεται στο κάτω μέρος της μπαταρίας, συχνά είναι ψηφιακός κωδικός, π.χ. 194309-1, ή αναμεμειγμένος με γράμματα, π.χ. BL1830.
Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.
Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;
Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Είναι δυνατή η χρήση μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας. Η χωρητικότητα της μπαταρίας εκφράζεται σε μίλια αμπέρ ωρών (mAh), όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή της χωρητικότητας, π.χ. 3000 mAh, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος εργασίας με μία φόρτιση μπαταρίας, γεγονός που αυξάνει την κινητικότητα και την απόδοσή μας.
Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό τροφοδοτικό για τη συσκευή μου;
μοντέλο συσκευής
Το μοντέλο φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής. Διαβάστε το και εισάγετέ το στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος.
π.χ. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 τιμή INPUT / OUTPUT
Στην πινακίδα του τροφοδοτικού, οι τιμές τάσης και ρεύματος σημειώνονται ως OUTPUT και στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή οι ίδιες παράμετροι επισημαίνονται ως INPUT. Διαβάστε μερικά από αυτά και εισάγετέ τα στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, προσθέτοντας σε αυτά τη μάρκα της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα του μετασχηματιστή που βρέθηκε είναι σωστό.
π.χ. Asus 19V 4,74A / Dell 19,5V 4,62A / Lenovo 20V 3,25A.
Έχω τροφοδοτικό 65W ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τροφοδοτικό 90W;
Με τόσο μικρές διαφορές, είναι αποδεκτό. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε τροφοδοτικά με υψηλότερη, όχι λιγότερη ισχύ, γιατί σε χαμηλότερη ισχύ ο φορητός υπολογιστής μπορεί να μην λειτουργεί.
Είναι αυτό το τροφοδοτικό κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μου;
Θα είναι κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μας εάν η διάμετρος του βύσματος πληροί τις προδιαγραφές της εξωτερικής διαμέτρου, π.χ. 5,5 mm, και οι παράμετροι εξόδου είναι συμβατές. Τι είναι οι παράμετροι εξόδου; Είναι η τιμή της τάσης[V] και του ρεύματος[A] που δίνεται από το τροφοδοτικό ενός φορητού υπολογιστή, π.χ. 19V 4,74A.
Είναι αυτό το πληκτρολόγιο κατάλληλο για τον φορητό υπολογιστή μου;
Όταν συγκρίνουμε το πληκτρολόγιό σας με τις εικόνες που παρουσιάζονται στην προσφορά μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος και το πλάτος του πληκτρολογίου, τη θέση των στηριγμάτων στερέωσης ή των οπών των βιδών και τη θέση και το μήκος της ράβδου σήματος.
Είναι δυνατόν να αλλάξετε το πληκτρολόγιο μαζί σας;
Δεν προσφέρουμε αντικαταστάσεις πληκτρολογίου. Ευτυχώς, σε πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών αυτή η δραστηριότητα είναι πολύ απλή. Επιπλέον, στον οδηγό Διαδικτύου μπορούμε να βρούμε έναν οδηγό που θα σας δείξει βήμα προς βήμα πώς να το κάνετε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε αντικατάσταση σε οποιαδήποτε υπηρεσία υπολογιστή.
Το laptop μου δεν έχει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Μπορώ να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό από εσάς;
Ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου απαιτεί συνήθως μια ξεχωριστή ταινία σήματος που συνδέεται στον φορητό υπολογιστή. Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό από το εργοστάσιο, το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό δεν θα λειτουργεί μαζί του.
Πώς να επιλέξετε power bank;
 1. Χωρητικότητα μπαταρίας στο τηλέφωνο Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας στα τηλέφωνά μας και μπορεί να κυμαίνεται από λίγο πάνω από 1000 mAh έως και 4000 mAh. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει αναπόφευκτη απώλεια ενέργειας κατά τη διαδικασία φόρτισης, η οποία μπορεί να μειώσει την πραγματική απόδοση του power bank έως και 75%. Αυτό είναι ένα απολύτως φυσικό φαινόμενο και πρέπει να ληφθεί υπόψη.
 2. Power bank για smartphone - ποιες παράμετροι πρέπει να ληφθούν υπόψη; Εάν έχετε τηλέφωνο που επιτρέπει γρήγορη φόρτιση, αξίζει να επιλέξετε έναν μετασχηματιστή που υποστηρίζει φόρτιση 2.1A ή QC 3.0, επιτρέποντάς σας να φορτίζετε έως και δύο φορές πιο γρήγορα σε σύγκριση με άλλα μοντέλα. Ωστόσο, σημειώστε ότι εάν το τηλέφωνο δεν είναι συμβατό με αυτό, η επιλογή γρήγορης φόρτισης δεν θα μας κάνει καλό.
Τι είναι το Ultra Charge;
Η γρήγορη φόρτιση Ultra Charge βασίζεται σε τρία προφίλ φόρτισης - 5/9/9/12V. Ανάλογα με τη συσκευή που συνδέετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχει επιλεγεί η σωστή τάση φόρτισης και ότι η ένταση είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Η τεχνολογία εγγυάται ασφαλή και γρήγορη φόρτιση ανεξάρτητα από τη συνδεδεμένη συσκευή. Με το Ultra Charge μπορούμε να φορτίσουμε τα περισσότερα smartphone από 0 έως 100% σε 1-1,5 ώρα.
Είναι συνδεδεμένο καλώδιο στο power bank;
Κάθε τροφοδοτικό συνοδεύεται από καλώδιο USB-Micro-USB ή USB-C (δείτε τις προδιαγραφές) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του μετασχηματιστή ρεύματος και εάν το τηλέφωνο διαθέτει κατάλληλη πρίζα μπορεί επίσης να φορτιστεί μέσω αυτού του καλωδίου.
Θα είναι αυτό το power bank κατάλληλο για το μοντέλο του τηλεφώνου μου;
Στην πραγματικότητα, οποιοδήποτε power bank θα είναι κατάλληλο για το τηλέφωνό μας αρκεί να είναι smartphone. Όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις μας και τον σκοπό μας. Εάν χρειάζεστε μια εύχρηστη συσκευή που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και μπορεί να μεταφερθεί στην τσέπη σας, προτείνουμε power banks έως 10.000 mAh. Ωστόσο, εάν θέλουμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο power bank για την παροχή ενέργειας σε άλλες συσκευές, προτείνουμε ένα μοντέλο διπλό 20 000 mAh.
Αντικατάσταση μπαταρίας σε ηλεκτρικό ποδήλατο;
Η αντικατάσταση μιας μπαταρίας ebike φαίνεται περίπλοκη, αλλά στην πραγματικότητα, η εγκατάσταση μιας νέας μπαταρίας είναι εύκολο να γίνει μόνος σας. Κάθε μπαταρία Green Cell είναι εξοπλισμένη με μια ράγα στήριξης που διευκολύνει την τοποθέτηση της μπαταρίας στο ποδήλατο. Οι μπαταρίες διαθέτουν επίσης βύσματα εξόδου 4 ακίδων - για να συνδέσετε σωστά την μπαταρία χρειάζεται μόνο να συνδέσετε τους δύο θετικούς (+) και αρνητικούς (-) πόλους. Επιπλέον, κάθε συσκευή συνοδεύεται από λεπτομερείς οδηγίες - ώστε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα.
Μπαταρία για ηλεκτρικό ποδήλατο σε σχάρα αποσκευών;
Η μπαταρία μεταφοράς αποσκευών Green Cell είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος του ποδηλάτου, ακριβώς πίσω από τη σέλα. Αυτός ο τύπος χρησιμοποιείται συνήθως σε ποδήλατα πόλης. Λόγω της θέσης τους έχουν χαρακτηριστικό ανακλαστήρα.
Πώς ελέγχετε μια μπαταρία σε ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο;
Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε είναι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία: η τάση της αρχικής μπαταρίας, η ισχύς του κινητήρα και ο τύπος του βύσματος που συνδέει τη μπαταρία με το ποδήλατο. Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να αρχίσετε να ψάχνετε για νέα μπαταρία. Αφού ελεγχθούν αυτά τα στοιχεία, το μόνο που μένει είναι να ελέγξετε τις διαστάσεις της νέας μπαταρίας. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, θα πρέπει να δείτε και τις φωτογραφίες της μπαταρίας. Οι μπαταρίες ηλεκτρονικών ποδηλάτων Green Cell έχουν λεπτομερείς φωτογραφίες που δείχνουν καθαρά τα επιμέρους εξαρτήματα. Έτσι μπορείτε να βρείτε εύκολα τη σωστή λύση για το ποδήλατό σας!
Πώς υπολογίζετε την αυτονομία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου;
Η χωρητικότητα των μπαταριών Green Cell έχει άμεση επίδραση στην απόσταση που διανύεται με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Στο Batteryempire όλες οι μπαταρίες δίνονται με εύρος που αντιστοιχεί στην απόσταση που διανύθηκε με ένα συγκεκριμένο μοντέλο, με την προϋπόθεση ότι ο κινητήρας έχει την τυπική ισχύ 250 W και ο κύκλος είναι μικτός (50% χρόνος εργασίας ποδιού/ρολού, 50% χρόνος εργασίας του ηλεκτρικού μοτέρ).
Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;
Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για ένα κινητό τηλέφωνο;
Η επιλογή μιας μπαταρίας για ένα κινητό τηλέφωνο είναι ένα απλό και διαισθητικό πράγμα. Αυτό μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες δύο μεθόδους:
1. Προδιαγραφή του μοντέλου τηλεφώνου Το μοντέλο τηλεφώνου βρίσκεται συνήθως στη συσκευή. Αφού διαβάσετε και εισάγετε το μοντέλο στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, θα εμφανιστεί η σωστή μπαταρία. π.χ. iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Κωδικός μπαταρίας Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε μια μπαταρία εισάγοντας τον κωδικό της - αυτός βρίσκεται στο εσωτερικό της μπαταρίας. Απλώς εισάγετε τον κατάλληλο κωδικό και η μηχανή αναζήτησής μας θα σας δείξει τα σχετικά προϊόντα! π.χ. BM39 / BS-01/ A1457 Σας συνιστούμε επίσης να διαβάσετε τον οδηγό στο blog μας: Πώς να επιλέξετε μπαταρία κινητού τηλεφώνου;
Πώς ελέγχετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε ένα κινητό τηλέφωνο;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας υποδεικνύεται απευθείας πάνω στην μπαταρία. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες εφαρμογές που παρακολουθούν την κατάσταση της μπαταρίας. Ένα παράδειγμα τέτοιου προγράμματος είναι το Battery Info, που αναπτύχθηκε για smartphone Android. Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση, επομένως μπορεί κανείς να ελέγξει εύκολα τις πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας που καθορίζεται σε μιλιαμπέρ ώρες (mAh) μπορεί να διαφέρει από την εργοστασιακή μπαταρία. Εάν επιλέξετε μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα, η συσκευή σας θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη κινητικότητα και άνεση στη χρήση!
Πώς να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου;
Υπάρχουν μερικές απλές μέθοδοι που είναι αποτελεσματικές για την παράταση της διάρκειας ζωής μιας μπαταρίας: 1. Μην αποφορτίζετε την μπαταρία σας στο 0!
Η μπαταρία του τηλεφώνου μας, γνωστή ως μπαταρία, δεν αρέσει αυτό. Μην περιμένετε λοιπόν να εμφανιστεί η προειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας. Όταν η στάθμη της μπαταρίας πέσει κάτω από το 40%, συνιστάται να συνδέσετε το τηλέφωνο σε φορτιστή.
2. Συνδέετε συχνά το κινητό σε φορτιστή.
Οι σύγχρονες μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν έχουν αποτέλεσμα μνήμης. Επομένως, η συχνή φόρτιση έχει θετική επίδραση στην απόδοσή τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι καλύτερο να φτάσετε στο 80-90% κατάσταση φόρτισης.
3. Αποφύγετε τις ακραίες θερμοκρασίες
Οι μπαταρίες των κινητών τηλεφώνων μοιάζουν λίγο με τους χρήστες τους - αισθάνονται καλύτερα σε μέτριες θερμοκρασίες. Το να αφήνετε το τηλέφωνό σας σε άμεσο ηλιακό φως ή σε ζεστό αυτοκίνητο μπορεί να μειώσει δραματικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Είναι επίσης καλή ιδέα να προστατεύετε το τηλέφωνό σας από το κρύο.
Πώς να αντικαταστήσετε μια μπαταρία κινητού τηλεφώνου;
Πριν από την αντικατάσταση, ελέγξτε τι είδους, μοντέλο και τύπο μπαταρίας θέλετε να αγοράσετε. Στο παρελθόν, το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να ανοίξετε το πτερύγιο και η μπαταρία ήταν προσβάσιμη. Αυτή τη στιγμή η αφαίρεση είναι λίγο πιο δύσκολη. Αλλά όχι φόβος! Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε μόνοι σας και μπορείτε να βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες σε tutorials στο Youtube. Ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων υλικών διευκολύνει την εκμάθηση πώς να αφαιρείτε την μπαταρία σχεδόν σε οποιοδήποτε μοντέλο κινητού τηλεφώνου.
Τι πρέπει να κάνετε μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας στο κινητό σας;
Αφού τοποθετήσετε την μπαταρία Green Cell, αποφορτίστε το τηλέφωνο στο 10% και, στη συνέχεια, συνδέστε το στον φορτιστή. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο - οι μπαταρίες δεν χρειάζεται να διαμορφωθούν αυτή τη στιγμή.
Επανεκκίνηση του τηλεφώνου μετά την αντικατάσταση της μπαταρίας;
Η αντικατάσταση μιας μπαταρίας με ένα προϊόν Green Cell δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία του συστήματος ενός κινητού τηλεφώνου. Δεν θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό τηλέφωνο, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για απώλεια δεδομένων.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα;
Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησής μας. Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνετε την τάση της νέας μπαταρίας με την αρχική μπαταρία - εάν αυτές οι παράμετροι ταιριάζουν, μπορείτε να αγοράσετε μια μπαταρία.
Πώς να ελέγξετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι εύκολο να βρεθούν - βρίσκονται στην ίδια την μπαταρία καθώς και στις προδιαγραφές της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία - αν θέλετε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε μια συσκευή με μεγαλύτερη χωρητικότητα!
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού μοντέλου. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις εάν η νέα μπαταρία είναι μεγαλύτερη από την εργοστασιακή μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος λειτουργίας μιας συσκευής.
Αντικατάσταση μπαταρίας στην ηλεκτρική σκούπα
Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικής σκούπας. Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Κατά την αντικατάσταση μιας μπαταρίας, οι οδηγίες λειτουργίας που περιλαμβάνονται σε κάθε ηλεκτρική σκούπα μπορούν επίσης να βοηθήσουν - χάρη σε αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αντικατάσταση μόνοι σας.
Πόσο διαρκεί μια μπαταρία σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας ηλεκτρικής σκούπας. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος λειτουργίας της ηλεκτρικής σκούπας. Για παράδειγμα, οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες σε λειτουργία turbo συνήθως διαρκούν μόνο λίγα λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σας σκούπας, αξίζει να επιλέξετε μια μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η συσκευή σας θα καθαρίσει το σπίτι σας πιο σχολαστικά.
Τι σημαίνει η τάση της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;
Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα, πρέπει να καθοδηγηθείτε από την τάση της αρχικής μπαταρίας. Να θυμάστε ότι πρέπει να έχει την ίδια τάση με την μπαταρία που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως. Αυτό διασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής και προάγει την ομαλή λειτουργία της.
Πόσο συχνά πρέπει να φορτίζετε μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα;
Η μπαταρία Green Cell θα πρέπει να φορτίζεται μετά από κάθε διαδικασία καθαρισμού - με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την απόδοση της μπαταρίας.
Τι σημαίνει AAA/AA στις μπαταρίες;
Το σύμβολο AAA(R03) και AA(R6) υποδηλώνει το μέγεθος της μπαταρίας.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αλκαλικών, λιθίου και άλλων μπαταριών;
Οι αλκαλικές μπαταρίες είναι μιας χρήσης - αφού εξαντληθούν, δεν μπορούν να επαναφορτιστούν. Οι μπαταρίες λιθίου, από την άλλη πλευρά, είναι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Με απλά λόγια, όταν αποφορτιστούν, μπορούν να επαναφορτιστούν. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια!
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για ένα drone;
Η επιλογή μιας μπαταρίας drone είναι μια απλή πράξη που μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά. Για να γίνει αυτό, αρκεί απλώς να εισαγάγετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησης - έτσι το κατάστημά μας θα εμφανίσει το σωστό προϊόν. Πριν αγοράσετε, πρέπει επίσης να θυμάστε να ελέγξετε την τάση της μπαταρίας που βρέθηκε και της αρχικής μπαταρίας. Αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει ακριβώς. Εάν το μοντέλο της μπαταρίας και η τάση ταιριάζουν, μη διστάσετε να προχωρήσετε στην αγορά.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να διαφέρει από την αρχική - εφόσον οι διαστάσεις της μπαταρίας ταιριάζουν, δεν υπάρχει τίποτα κακό στη χρήση ενός μοντέλου με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Αυτό εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενός drone.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια κάμερα;
Για να επιλέξετε μια συμβατή μπαταρία για μια κάμερα, πρέπει να ελέγξετε το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Πού μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες; Στην πινακίδα, φυσικά, που βρίσκεται ακριβώς πάνω στο προϊόν.
Αντικατάσταση μπαταρίας σε κάμερα
Αφού αγοράσετε μια νέα μπαταρία, το μόνο που μένει είναι να αρχίσετε να τη χρησιμοποιείτε. Η αντικατάσταση της μπαταρίας δεν είναι δύσκολη και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας - αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μπορείτε πάντα να ανατρέξετε στους οδηγούς του youtube.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αρχική μπαταρία. Λάβετε υπόψη ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της συσκευής σας.
Πώς να επιλέξετε και πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά μια μπαταρία AGM;
Πριν επιλέξετε μια κατάλληλη μπαταρία, ελέγξτε τις παραμέτρους της μπαταρίας που χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα.
Παρακαλούμε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα:
Τάση (V), Χωρητικότητα (Ah).
Συγκρίνετε επίσης τις διαστάσεις της μπαταρίας με τις προηγούμενες συσκευές σας για να βεβαιωθείτε ότι θα χωρέσει εύκολα στον παρεχόμενο χώρο. Συγκρίνοντας όλα αυτά τα στοιχεία, μπορείτε να κάνετε την αγορά με ηρεμία.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για εφεδρική ισχύ;
Μια σωστά επιλεγμένη εφεδρική μπαταρία διασφαλίζει ότι ο εξοπλισμός που είναι συνδεδεμένος σε αυτήν θα λειτουργεί σωστά. Για να επιλέξετε τη σωστή εφεδρική μπαταρία (UPS), πρέπει να ελέγξετε τις προδιαγραφές του UPS για ποιες μπαταρίες (τάση (V), αριθμός (τμχ) και χωρητικότητας (Ah)) έχουν εγκατασταθεί και σε αυτή τη βάση επιλέξτε μπαταρίες με τη σωστή τάση και χωρητικότητα.
Μια μπαταρία για γιοτ ή σκάφος - πώς να την επιλέξετε;
Κάθε ιδιοκτήτης γιοτ ή σκάφους γνωρίζει τη σημασία της επιλογής της σωστής μπαταρίας. Όταν αγοράζετε μια νέα μπαταρία, θα πρέπει να προσέχετε τον τύπο του κινητήρα, τις διαστάσεις και το βάρος του. Οι μπαταρίες AGM για σκάφη και γιοτ είναι πολύ δημοφιλείς εδώ και πολύ καιρό Στην προσφορά μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες AGM VRLA Green Cell που είναι ιδανικές για γιοτ και σκάφη!
Ποια μπαταρία για ένα αυτοκίνητο παιχνίδι;
Οι μπαταρίες gel AGM χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αυτοκίνητα παιχνιδιών. Η πλειοψηφία τους έχει διαστάσεις 151 x 65 x 95 mm και η τάση τους είναι 12 V. Στη γκάμα μας θα βρείτε πολλές μπαταρίες Green Cell AGM VRLA που πληρούν αυτά τα κριτήρια. Γι' αυτό μπορείτε εύκολα να βρείτε τα κατάλληλα gadget που μπορούν να παρατείνουν τον χρόνο παιχνιδιού του παιδιού σας!
Τι είναι μια μπαταρία AGM;
Οι μπαταρίες μας είναι μπαταρίες AGM VRLA. Τι σημαίνει αυτό? Ο ηλεκτρολύτης είναι εγκλωβισμένος σε διαχωριστές ινών γυαλιού και δεν πηκτωματοποιείται.
Ποια μπαταρία για τροχόσπιτο;
Οι μπαταρίες για ένα τροχόσπιτο πρέπει να έχουν υψηλή χωρητικότητα. Στην προσφορά μας θα βρείτε μπαταρίες AGM χωρητικότητας έως 200Ah, που εξασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργία ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
Πώς επιλέγετε τις μπαταρίες για το ηχείο;
Είναι καλύτερο να επιλέξετε τις μπαταρίες για το μεγάφωνό σας με βάση το μοντέλο της αρχικής μπαταρίας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο είδος των συνδέσμων που χρησιμοποιούνται σε μια συγκεκριμένη περίπτωση - μπορεί να υπάρχουν πολλές σειρές του ίδιου μοντέλου που έχουν διαφορετικούς συνδέσμους. Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, βεβαιωθείτε ότι το νέο προϊόν έχει τον ίδιο τύπο υποδοχής με την αρχική.
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;
Η μεγαλύτερη χωρητικότητα της μπαταρίας δεν αποτελεί πρόβλημα. Όσο περισσότερες ώρες (mAh) έχει μια μπαταρία, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει ένα ηχείο.
Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία LiFePO4 και πώς να τη χρησιμοποιήσετε σωστά;
Οι μπαταρίες LiFePO4 είναι συσκευές που είναι πολύ κατάλληλες ως μπαταρίες για σκάφη, γιοτ ή φωτοβολταϊκά συστήματα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία:
- Η μπαταρία LiFePO4 έχει τάση 12,8 V,
- Δεν πρέπει να συνδέεται σε σειρά ή παράλληλα με άλλες μπαταρίες λόγω του ενσωματωμένου BMS (Battery Management System)
Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας LiFePO4 μπορεί να επιτευχθεί διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σε θερμοκρασία που είναι κατάλληλη για αυτήν, μεταξύ -10 και +45 βαθμών Κελσίου.
Μια μπαταρία για γιοτ, ιστιοφόρο ή σκάφος - πώς να επιλέξετε;
Οι μπαταρίες LiFePO4 είναι συσκευές που είναι πολύ κατάλληλες ως μπαταρίες για σκάφη, γιοτ ή φωτοβολταϊκά συστήματα.
Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία:
- Η μπαταρία LiFePO4 έχει τάση 12,8 V,
- Δεν πρέπει να συνδέεται σε σειρά ή παράλληλα με άλλες μπαταρίες λόγω του ενσωματωμένου BMS (Battery Management System).
Η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μιας μπαταρίας LiFePO4 μπορεί να επιτευχθεί διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί σε θερμοκρασία κατάλληλη για αυτήν.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των μπαταριών AGM και LiFePO4;
Η κύρια διαφορά μεταξύ μιας μπαταρίας AGM και μιας μπαταρίας LiFePO4 είναι ότι η AGM - είναι η ομάδα μπαταριών gel και οι μπαταρίες με τεχνολογία AGM (Absorbent Glass Mat) ονομάζεται VRLA (Valve Regulated Lead). Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μπαταρίες, οι AGM έχουν έως και τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αριθμό κύκλων. Αυτό οφείλεται στη χρήση του προαναφερθέντος υλικού fiberglass στην παραγωγή αυτών των προϊόντων. Μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (γνωστός και ως LiFePO4). Η δομή του αποτελείται από τέσσερα κελιά συνδεδεμένα σε σειρά. Κάθε στοιχείο λειτουργεί στα 3,2V, δίνοντας συνολική τάση 12,8V. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία αυτού του τύπου μπαταρίας είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης (BMS).
Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (Ah) να είναι μεγαλύτερη;
Είναι απολύτως δυνατή η χρήση μπαταριών με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε αμπέρ ώρες (Ah). Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή χωρητικότητας, π.χ. B. 80 Ah, τόσο περισσότερο μπορείτε να εργάζεστε με μία φόρτιση μπαταρίας, γεγονός που αυξάνει την κινητικότητα και την ανεξαρτησία σας.
Ποια μπαταρία θα πρέπει να επιλέξετε για το ποντονάκι μου;
Όταν επιλέγετε τη σωστή μπαταρία για το πλωτήρα σας, θα πρέπει να προσέχετε τις διαστάσεις και το βάρος. Ένα πλωτήριο είναι συνήθως πολύ ελαφρύτερο από ένα κανονικό σκάφος, επομένως μια μπαταρία που είναι πολύ βαριά μπορεί να επιβραδύνει σημαντικά τις λειτουργίες. Η λύση είναι να επιλέξετε μια μπαταρία LIFEPO4, η οποία χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό της είναι σημαντικά ελαφρύτερη από τις συμβατικές μπαταρίες gel και επομένως ακόμα πιο εύκολη στη μεταφορά. Η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία του LIFEPO4 τα καθιστούν τις τέλειες μπαταρίες για πόντους και πολλά άλλα οχήματα, όχι μόνο για σκάφη.
Ποια μπαταρία για το camper μου;
Οι μπαταρίες φωσφορικού σιδήρου λιθίου (επίσης γνωστές ως LiFePO4) χαρακτηρίζονται από υψηλή ενεργειακή πυκνότητα και χαμηλή αυτοεκφόρτιση και ως εκ τούτου είναι πολύ δημοφιλείς στους ιδιοκτήτες RV. Τα πλεονεκτήματά τους είναι: χαμηλός ρυθμός εκφόρτισης, υψηλή χωρητικότητα, χωρίς αποτέλεσμα μνήμης, μεγάλη διάρκεια ζωής και δυνατότητα εργασίας σε ακραίες θερμοκρασίες (από -10 έως +45 βαθμούς Κελσίου).
Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή - τι τάση;
Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση του φορτιστή - αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει με την αρχική σας συσκευή.
Επιτρέπεται η σύνδεση τροφοδοτικού με υψηλότερη ένταση ρεύματος;
Σίγουρα ναι. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι η τάση εξόδου [V] πρέπει να είναι η ίδια όπως στο αρχικό τροφοδοτικό.
Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης πιο αδύναμου τροφοδοτικού στο laptop;
Η χρήση μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος με χαμηλότερη ένταση ρεύματος από το αρχικό μπορεί να προκαλέσει ορισμένες δυσμενείς αλλαγές στη λειτουργία του φορητού υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, ένα τροφοδοτικό που είναι πολύ αδύναμο μπορεί να υπερθερμανθεί επειδή τα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή δεν τροφοδοτούνται με επαρκή ισχύ. Επομένως, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε φορτιστές με την ίδια ή υψηλότερη ένταση ρεύματος.
Προσαρμογέας ηλεκτρικού εργαλείου - τι τάση;
Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό, προσέξτε την τάση του πρωτοτύπου. Μπορείτε να διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες στο αρχικό τροφοδοτικό - ώστε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που επιλέξατε θα κάνει τη δουλειά του σωστά.
Πώς να επιλέξετε έναν φορτιστή για ένα κατσαβίδι;
Η επιλογή του σωστού φορτιστή είναι πολύ εύκολη - απλώς εισάγετε ένα ακριβές μοντέλο τρυπανιού στη μηχανή αναζήτησής μας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες σας έχουν τις κυψέλες που υποστηρίζονται από τον φορτιστή. Πολλά παλαιότερα ηλεκτρικά εργαλεία διαθέτουν μπαταρία με στοιχεία νικελίου-καδμίου (NI-Cd). Σήμερα, οι μπαταρίες νικελίου-υδριδίου μετάλλου (NI-MH) χρησιμοποιούνται πιο συχνά και οι φορτιστές που είναι συμβατοί με αυτές τις μπαταρίες μπορούν να λειτουργήσουν σωστά παλαιότερες συσκευές. Προσφέρουμε επίσης φορτιστές κυψελών ιόντων λιθίου (LI-ON) - αυτοί είναι κατάλληλοι μόνο για αυτόν τον τύπο κυψελών και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση μπαταριών NI-MH ή NI-CD.
Φορτιστής ηλεκτρικού ποδηλάτου - τι τάση;
Όσον αφορά την επιλογή φορτιστών ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα πράγματα είναι απλά. Επιλέγουμε φορτιστή με αυτήν την τάση:
ένας φορτιστής 29,4V για μπαταρίες 24V
ένας φορτιστής 42V για μπαταρίες 36V
Φορτιστής 54,6V για μπαταρίες 48V
Πώς να επιλέξετε έναν φορτιστή ηλεκτρικού ποδηλάτου;
Όταν επιλέγετε φορτιστή για το ηλεκτρικό σας ποδήλατο, είναι σημαντικό να ελέγξετε την καθορισμένη τάση σε βολτ και τον σύνδεσμο για την μπαταρία. Το ρεύμα, που δίνεται σε αμπέρ, είναι η παράμετρος που επηρεάζει την ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας μας.
Ποιο UPS να επιλέξω για τον υπολογιστή;
Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός UPS είναι η αξιολόγηση της ισχύος του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιτραπέζιοι υπολογιστές καταναλώνουν μεταξύ 100 και 150 W και οι συσκευές παιχνιδιών μεταξύ 250 και 350 W. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε ποιο UPS είναι κατάλληλο για εσάς. Ευτυχώς, στο κατάστημά μας θα βρείτε το UPS Green Cell, το οποίο είναι τέλειο για να διατηρεί τον υπολογιστή σας κανονικά σε λειτουργία. Αν αναρωτιέστε πόσο καιρό θα κρατήσει τη συσκευή σας σε λειτουργία ο εξοπλισμός που έχετε επιλέξει, χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή στον ιστότοπό μας! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε οποιοδήποτε UPS, να επιλέξετε το πλαίσιο "Επιλογή UPS", να εισαγάγετε την ισχύ των συσκευών και τελειώσατε - ξέρετε ήδη τι να περιμένετε από τις συσκευές μας!
Ποιο UPS να επιλέξετε για σόμπα;
Η επιλογή ενός μετατροπέα για μια σόμπα αερίου ή ηλεκτρικής κουζίνας μπορεί να είναι προβληματική. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου. Αρχικά, θυμηθείτε να επιλέξετε μονάδες καθαρού ημιτονοειδούς κύματος όταν επιλέγετε ένα UPS. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το UPS έχει επαρκή ισχύ - σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξετε μια συσκευή με ονομαστική ισχύ μεγαλύτερη από 500 W. Προσφέρουμε πολλά UPS Green Cell που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια. Εγγυόμαστε ότι θα βρείτε το κατάλληλο UPS μαζί μας!
Ποιο UPS να επιλέξω για διακομιστή;
Οι διακομιστές υπολογιστών είναι συσκευές υψηλής αποστράγγισης, γι' αυτό χρειάζονται κατάλληλα επιλεγμένα UPS. Η καλύτερη λύση για τα δωμάτια διακομιστών είναι να χρησιμοποιήσετε το Green Cell UPS για ντουλάπια διακομιστών. Έχουν σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ από τα συμβατικά UPS και επομένως είναι ιδανικά για την εφεδρική τροφοδοσία διακομιστών υπολογιστών.
Ποιο UPS να επιλέξω για το σύστημα επιτήρησης;
Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα UPS για το σύστημα επιτήρησής σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τροφοδοτικά ισχύος άνω των 100 W. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε αποτελεσματική υποστήριξη για το σύστημα επιτήρησής σας. Ωστόσο, αξίζει να θυμόμαστε ότι οι συσκευές δεν είναι ίδιες και ανάλογα με τις κάμερες που χρησιμοποιούνται, η κατανάλωση ενέργειας μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Επομένως, πριν αγοράσετε ένα UPS, είναι απαραίτητο να εκτιμήσετε την κατά προσέγγιση κατανάλωση ρεύματος. Εάν το κάνετε, θα έχετε κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να ελέγξετε πόσο καιρό μπορεί να υποστηρίξει τη συσκευή σας ένα δεδομένο τροφοδοτικό. Και δεν είναι καθόλου δύσκολο - απλώς επιλέξτε τη συσκευή από την προσφορά μας, επιλέξτε το πεδίο "Επιλογή UPS". Εισαγάγετε την κατανάλωση ενέργειας των συνδεδεμένων συσκευών και γνωρίζετε ήδη πόσο καιρό το UPS μας θα διατηρεί το σύστημα επιτήρησής σας σε λειτουργία!
Πώς λειτουργεί το σύστημα UPS;
Τα UPS λειτουργούν ως τροφοδοτικό έκτακτης ανάγκης - κατά τη διάρκεια διαφόρων δυσλειτουργιών και διακοπών ρεύματος, μπορούν να αυξήσουν τον χρόνο λειτουργίας των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτά. Αυτό σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε με ασφάλεια τις ευαίσθητες συσκευές ή να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα προηγούμενης εργασίας.
Πόσο διαρκεί το σύστημα UPS;
Η διάρκεια της λειτουργίας του UPS εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να επιλέξετε ένα UPS με τη σωστή ισχύ και να υπολογίσετε την κατανάλωση ενέργειας του συνδεδεμένου εξοπλισμού, αλλά δεν απαιτείται περίπλοκος τύπος για τον προσδιορισμό του χρόνου λειτουργίας - στον ιστότοπό μας θα βρείτε μια αριθμομηχανή που υπολογίζει τη διάρκεια του επιλεγμένου UPS ανάλογα με τις συνδεδεμένες συσκευές. Δεν είστε σίγουροι για την απόδοση του υπολογιστή σας; Μην ανησυχείτε, αυτή η αριθμομηχανή περιλαμβάνει μια καρτέλα που δείχνει την κατανάλωση ενέργειας των πιο δημοφιλών συσκευών.
Ποιον φορτιστή ρεύματος πρέπει να αγοράσετε για smartphone;
Πριν αγοράσετε φορτιστή δικτύου, ελέγξτε τη μέγιστη ισχύ φόρτισης του κινητού σας τηλεφώνου (αυτή η παράμετρος δίνεται σε watt). Προσέξτε επίσης τον αριθμό των υποδοχών στο φορτιστή - με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε μια συσκευή που είναι βολική στη χρήση. Μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον παρακάτω σύνδεσμο: Πώς να επιλέξετε τον σωστό φορτιστή τηλεφώνου;
Πώς να επιλέξετε φορτιστή για smartphone, tablet ή e-book reader;
Όταν επιλέγετε το φορτιστή για το tablet ή τη συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων, θα πρέπει να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του αρχικού φορτιστή. Για smartphone, θα πρέπει να επιλέξετε φορτιστή και κατάλληλο καλώδιο (Micro-USB, Lightning ή USB-C).
Έχει ο φορτιστής λειτουργία γρήγορης φόρτισης;
Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε εάν ο φορτιστής διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης - αυτό συμβαίνει εάν η συσκευή διαθέτει πράσινη υποδοχή USB. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο φορτιστής φορτίζει το τηλέφωνό σας γρήγορα.
Έχει ο φορτιστής λειτουργία γρήγορης φόρτισης;
Είναι πολύ εύκολο να ελέγξετε εάν ο φορτιστής διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης - αυτό συμβαίνει εάν η συσκευή διαθέτει πράσινη υποδοχή USB. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι ο φορτιστής φορτίζει το τηλέφωνό σας γρήγορα.
Παράμετροι φορτιστή - τι πρέπει να προσέξετε;
Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε φορτιστές. Τα πιο σημαντικά από αυτά είναι: η ισχύς του φορτιστή, ο τύπος εισόδου και οι τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης που χρησιμοποιούνται.
Φορτιστής με τεχνολογία Power Delivery, τι σημαίνει PD;
Το Power Delivery είναι μια τεχνολογία γρήγορης φόρτισης. Με απλά λόγια, οι φορτιστές που υποστηρίζουν αυτήν την παραλλαγή επιλέγουν αυτόματα τη σωστή φόρτιση για τη συνδεδεμένη συσκευή, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση.
Υπερφόρτιση
Μία από τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης είναι το Ultra Charge. Οι θύρες φόρτισης που υποστηρίζουν αυτό το πρότυπο φορτίζουν τη συνδεδεμένη συσκευή έως και 3,5 φορές πιο γρήγορα από τα τυπικά τρέχοντα μοντέλα.
Μπορεί ο φορτιστής με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης να φορτίσει ένα κανονικό κινητό τηλέφωνο;
Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλαιότερο κινητό τηλέφωνο που δεν διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, δεν χρειάζεται να πάτε χωρίς να αγοράσετε έναν ειδικό φορτιστή. Το τηλέφωνό σας θα φορτίζει σωστά και οι σύγχρονοι φορτιστές έχουν πολλές πρόσθετες λειτουργίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε κάθε περίπτωση.
Τι χωρητικότητα φόρτισης πρέπει να έχει ο φορτιστής κινητού τηλεφώνου;
Πριν αγοράσετε φορτιστή δικτύου, ελέγξτε τη μέγιστη ισχύ φόρτισης του κινητού σας τηλεφώνου (αυτή η παράμετρος δίνεται σε watt). Προσέξτε επίσης τον αριθμό των υποδοχών στο φορτιστή - με αυτόν τον τρόπο επιλέγετε μια συσκευή που είναι βολική στη χρήση. Μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή μοντέλα στον παρακάτω σύνδεσμο: Πώς να επιλέξετε τον σωστό φορτιστή τηλεφώνου;
Ποιος μετατροπέας είναι κατάλληλος για ηλιακές μονάδες;
Η καλύτερη λύση εδώ είναι να επιλέξετε έναν ηλιακό μετατροπέα ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό. Το μοντέλο που δίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο έχει συνδέσεις για Φ/Β μονάδες, μπαταρίες και συσκευές προς λειτουργία. ηλιακός μετατροπέας
Ποιος μετατροπέας για ηλεκτρικά εργαλεία;
Η πιο σημαντική πτυχή κατά την επιλογή του μετατροπέα είναι ο προσδιορισμός της μέγιστης ισχύος της συνδεδεμένης συσκευής. Εάν θέλετε να χρησιμοποιείτε μόνιμα τον μετατροπέα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το πολύ το 90% της συνεχούς ισχύος του. Ας χρησιμοποιήσουμε ένα απλό παράδειγμα για να το δείξουμε αυτό: Εάν χρησιμοποιείτε μετατροπέα ισχύος 1000 W, η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας της συνδεδεμένης συσκευής δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 900 W.
Ποιος μετατροπέας για αυτοκίνητο;
Σε ένα αυτοκίνητο θα βρεις πρίζα αναπτήρα 12 volt και τέτοιοι μετατροπείς είναι οι καλύτεροι για αγορά.
Πώς λειτουργεί ένας μετατροπέας;
Ο μετατροπέας είναι μια αυτόνομη συσκευή που συνδέεται στην υποδοχή του αναπτήρα ή απευθείας στην μπαταρία. Το καθήκον του είναι να μετατρέψει την τάση 12V/24V από το σύστημα DC του αυτοκινήτου σε 230V AC. Για το λόγο αυτό, πολύ συχνά θα βρείτε την ακόλουθη συντομογραφία δίπλα στο όνομα του μετατροπέα: DC/AC.
Τι τύποι μετατροπέων υπάρχουν;
Όσον αφορά τους μετατροπείς αυτοκινήτων, μπορούμε να διακρίνουμε δύο βασικούς τύπους: μετατροπείς καθαρού και τροποποιημένου ημιτονοειδούς κύματος. Το πρώτο προορίζεται για συσκευές που απαιτούν συνεχή παροχή ρεύματος. Αυτός ο τύπος μετατροπέα πρέπει να επιλέγεται για συσκευές όπως αντλίες θερμότητας, ηλεκτρικές κουζίνες ή ηλεκτρονικοί βραστήρες. Το κατάστημά μας προσφέρει επίσης τροποποιημένους μετατροπείς ημιτονοειδούς κύματος. Αυτός ο τύπος μετατροπέα είναι κατάλληλος για συσκευές όπως φορητοί υπολογιστές, τροφοδοτικά ή φωτιστικά.
Ποια πρίζα για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
Στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, υπάρχουν 4 τύποι πριζών για αυτοκίνητα: Type 1/CCS Combo1; Τύπος 2/CCS Combo 2; τύπος 3; Τύπος 4/CHAdeMO
Φορητός φορτιστής για ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Οι φορητοί φορτιστές για ηλεκτρικά αυτοκίνητα τροφοδοτούνται από μια κανονική οικιακή πρίζα. Μια τέτοια εφαρμογή δεν απαιτεί περίπλοκη σύνδεση ή πρόσθετη συναρμολόγηση του εξαρτήματος.
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Ο χρόνος φόρτισης του αυτοκινήτου εξαρτάται από τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης του οχήματος.
Υπάρχει δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι;
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για οικολογικούς λόγους. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι η χρήση ηλεκτρικού οχήματος υποστηρίζεται και από την απλή φόρτιση, η οποία μπορεί να γίνει ακόμη και στο σπίτι. Οι φορητοί φορτιστές που περιλαμβάνονται στην προσφορά μας επιτρέπουν στο όχημα να φορτίζεται οπουδήποτε με πρόσβαση σε πρίζα. Σε αυτή την περίπτωση, η ισχύς φόρτισης θα είναι 3,6 kW. Είναι επίσης δυνατό να εγκαταστήσετε ένα σύστημα με πρίζα, το οποίο θα επέτρεπε την εγκατάσταση του wallbox - αυτό θα φορτίζει ένα αυτοκίνητο με ισχύ έως 22 kW.
Ποιο είναι το κόστος φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου;
Η τιμή φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Όταν χρησιμοποιείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, οι τιμές κυμαίνονται από 1,1 έως 3,5 PLN ανά 1 kW. Η εγκατάσταση μιας εγκατάστασης στο σπίτι μπορεί να μειώσει σημαντικά αυτά τα κόστη. Ωστόσο, πρέπει να λάβετε υπόψη την τιμή ηλεκτρικής ενέργειας του φορέα εκμετάλλευσης του οποίου τις υπηρεσίες χρησιμοποιείτε.
Δωρεάν σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων
Οι δωρεάν σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς σε όλη την Ευρώπη. Αυτά χρηματοδοτούνται από διαφημιστές, επομένως οι άμεσοι χρήστες δεν χρειάζεται να πληρώσουν τέλη.
Τι είναι η αποθήκευση ενέργειας και σε τι χρησιμεύει;
Η αποθήκευση ενέργειας μπορεί να συγκριθεί με μια ισχυρή μπαταρία για όλο το σπίτι, η οποία αποθηκεύει την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά όταν είναι πάρα πολύ και την επιστρέφει όταν τη χρειαστούμε.
τιμολόγια τιμολόγια
τιμολόγια τιμολόγια
Πώς μπορώ να αλλάξω τις πληροφορίες στο τιμολόγιο;
Μπορείτε να αλλάξετε τις πληροφορίες στο τιμολόγιο στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση [email protected]. Στο e-mail θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να μας δώσετε τον αριθμό παραγγελίας σας και τα σωστά στοιχεία για την έκδοση του παραστατικού. Σε απάντηση, θα σας στείλουμε ένα σωστό τιμολόγιο.
Διανομή Διανομή
Διανομή Διανομή
Μπορώ να αλλάξω τον τρόπο αποστολής μου;
Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του τρόπου παράδοσης εάν η παραγγελία σας δεν έχει αποσταλεί ακόμη. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη μορφή παράδοσης, επικοινωνήστε αμέσως με τον σύμβουλό μας στη διεύθυνση: ( https://batteryempire.de/ )
Πού μπορώ να βρω τον αριθμό παρακολούθησης ή τον σύνδεσμο παρακολούθησης;
Ο αριθμός παρακολούθησης θα σταλεί email στη διεύθυνση που παρέχεται στην παραγγελία.
Παραγγελίες Παραγγελίες
Παραγγελίες Παραγγελίες
Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;
Εάν δεν ενδιαφέρεστε για την προσφορά μας ή έχετε κάνει λανθασμένη παραγγελία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας ( https://batteryempire.de/ )
Μπορώ να κάνω μια παραγγελία μέσω email;
Κάντε την παραγγελία σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας, αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε το προϊόν που θέλετε.
Μπορώ να κάνω μια παραγγελία χωρίς εγγραφή;
Απαραίτητη η εγγραφή στο κατάστημά μας για την παραγγελία. Για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας, είναι απαραίτητο να δώσετε τη διεύθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.
Επιστροφές Επιστροφές
Επιστροφές Επιστροφές
Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής του προϊόντος;
Ως BatteryEmpire, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να επιστρέψουν ή να ανταλλάξουν αγαθά έως και 30 ημέρες μετά την αγορά. Εάν είχατε πρόβλημα με ένα προϊόν που αγοράσατε ή εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email.
Πώς να συσκευάσετε τα επιστρεφόμενα προϊόντα;
Σας συνιστούμε να προστατεύετε την αποστολή σας πριν από τη μεταφορά κατά την επιστροφή των αγαθών που αγοράσατε σε εμάς, ώστε να μην καταστραφεί το προϊόν. Αρκεί να προστατεύσετε το προϊόν, για παράδειγμα, με ένα φάκελο με περιτύλιγμα με φυσαλίδες.

κεφαλίδα-1

Δευτ - Παρ 8:00 - 16:00

Έχετε απορίες; Γράψτε μας
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και συνήθως δεν συλλέγει αυτόματες πληροφορίες, με εξαίρεση τα δεδομένα πρόσβασης σε αυτά τα αρχεία (τα λεγόμενα "cookies").
OK