Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές EV  (4)

Ταξινόμηση κατά:
549,95 €
429,95 €
199,95 €
Eνταση: 400 V~, 3P
Κωδικός προϊόντος: EVGC01
599,00 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Οι υψηλότερης ποιότητας φορτιστές EV στην καλύτερη τιμή. Τροφοδοτήστε το ηλεκτρικό σας όχημα. Επαγγελματικές συμβουλές, γρήγορη αποστολή και επιστροφές.

Φορτιστές EV για ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτή είναι μια πολύ πιο οικολογική, κερδοφόρα και εργονομική λύση από τα παραδοσιακά βενζινοκίνητα αυτοκίνητα. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα πρέπει να σημειώσουν ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορούν να τροφοδοτούν το όχημα ανά πάσα στιγμή. Πώς μπορεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι ένας φορτιστής EV .

Ηλεκτρικοί φορτιστές αυτοκινήτων - γιατί αξίζει τον κόπο; Ηλεκτροκίνηση σε κοντινή απόσταση.

Σήμερα, χάρη στη δυναμική ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών, η τροφοδοσία ηλεκτρικών αυτοκινήτων είναι δυνατή με διάφορους τρόπους, όπως:

● Σταθερά σημεία φόρτισης, τα οποία είναι ισοδύναμα με τα συμβατικά πρατήρια καυσίμων,

Φορτιστές κινητών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα .

Τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι η δεύτερη λύση, δηλαδή ο φορτιστής ηλεκτρικού αυτοκινήτου, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τι τα κάνει να κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη αναγνώριση μεταξύ των καταναλωτών;

Πάνω απ 'όλα, οι ηλεκτρικοί φορτιστές είναι άνετοι, ασφαλείς και εύκολοι στη μεταφορά. Σήμερα, οι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων εξακολουθούν να είναι σπάνιοι. Αν και όλο και περισσότερα από αυτά εμφανίζονται κάθε χρόνο, οι χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ζουν σε μικρότερες πόλεις μπορεί να έχουν προβλήματα πρόσβασης σε αυτά. Συχνά βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι ή τη δουλειά!

Ο φορτιστής κινητού για ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πλέον μια λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πραγματικά οπουδήποτε (π.χ. στο σπίτι σε ένα γκαράζ ή σε ένα πάρκινγκ). Αυτή είναι μια ευκολία που σας δίνει ανεξαρτησία. Δεν θα χρειαστεί να αναζητήσετε τον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης, ο οποίος πιθανότατα θα καταλαμβάνεται από άλλους χρήστες EV.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά ενός φορτιστή EV;

Η αγορά μιας κινητής συσκευής που τροφοδοτεί ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι μια δαπάνη περίπου πολλών εκατοντάδων, μερικές φορές ακόμη και πολλών χιλιάδων ευρώ. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε έναν φορτιστή EV που θα σας εξυπηρετεί για χρόνια.

Ποια κριτήρια πρέπει να λάβετε υπόψη όταν κάνετε την επιλογή σας; Κατά την ανάλυση των προσφορών μεμονωμένων συσκευών ισχύος, ο αγοραστής θα πρέπει να λάβει υπόψη τις ακόλουθες πτυχές, μεταξύ άλλων:

● Συμβατότητα με τις πιο δημοφιλείς σειρές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Αυτά είναι, για παράδειγμα, η Tesla, η Audi E-Tron, η Nissan Leaf, η Hyundai Kona ή η Renault ZOE. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε εάν το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με βύσμα τύπου 2. Αυτή είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο δημοφιλείς συνδέσμους στην Ευρώπη.

● Στεγανότητα και ανθεκτικότητα της θήκης - αυτές οι ιδιότητες σημαίνουν ότι η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες χωρίς κίνδυνο ζημιάς. Τα μοντέλα με σώμα από αλουμίνιο είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε μηχανικές βλάβες. Επιπλέον, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αδιάβροχο. Ελέγξτε τη συμμόρφωση ενός συγκεκριμένου μοντέλου με το πρότυπο IP66, το οποίο πιστοποιεί τη στεγανότητά του.

● Η απόδοση του φορτιστή . Αυτή η λύση θα σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο. Τα μοντέλα με ισχύ 20 kW μπορούν ακόμη και να φορτίσουν το αυτοκίνητο αρκετές ώρες πιο γρήγορα! Εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο συχνά και η φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας στο γκαράζ δεν συζητείται, αυτή είναι μια βασική παράμετρος για εσάς.

● Ευκολία στη χρήση και απλή λειτουργία. αυτή ολοένα και περισσότερο εξοπλίζονται με οθόνη LCD. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε παραμέτρους όπως η πρόοδος φόρτισης, η θερμοκρασία λειτουργίας, η διάρκεια περιόδου λειτουργίας και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

● Ευκολία χρήσης. Για να χρησιμοποιήσετε τα πλεονεκτήματα του φορτιστή κινητού με άνετο τρόπο, θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο με μακρύ καλώδιο. Σήμερα στην αγορά υπάρχουν συσκευές με καλώδιο 6 μέτρων.

● Κομψή σχεδίαση. Αν και αυτή είναι μια δευτερεύουσα πτυχή και οι τεχνικές παράμετροι παραμένουν οι πιο σημαντικές, μην πάτε για το πιο χοντρό μοντέλο.