Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Προστατευτικό γυαλί  (28)

Ταξινόμηση κατά:
10,95 €
10,95 €
10,95 €
17,95 €
23,95 €
10,95 €
8,95 €
10,95 €
10,95 €
10,95 €
11,95 €
13,95 €
20,95 €
12,95 €
10,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία
Ένα γυαλί ασφαλείας για το τηλέφωνο είναι ένα αξεσουάρ που δεν μπορείτε πλέον να το κάνετε χωρίς σήμερα. Η έλλειψη προστασίας οθόνης εκθέτει το τηλέφωνό σας σε περιττές ζημιές, γεγονός που το καθιστά συχνά άχρηστο. Τα σύγχρονα smartphones γίνονται όλο και πιο ευάλωτα παρά τις βελτιωμένες επιδόσεις και τις τεχνικές δυνατότητες. Εάν πέσετε σε σκληρή επιφάνεια, η καρδιά του χρήστη πεθαίνει. Στην καλύτερη περίπτωση, μετά την ανύψωση, μας υποδέχεται μια ρωγμή, στη χειρότερη μια ρωγμή (και συχνά αρκετά μεγάλη). Το γυαλί για το τηλέφωνο είναι απαραίτητο για όσους χρησιμοποιούν εκτενώς τις συσκευές τους. Αυτό σας επιτρέπει να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από ζημιές χωρίς να χάσετε τη λειτουργικότητα και την ευκολία χρήσης του. Η καθημερινή δυναμική ζωή μπορεί γρήγορα να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην εμφάνιση και τη λειτουργία του τηλεφώνου. Το προστατευτικό γυαλί δίνει στις συσκευές την ευκαιρία να διατηρήσουν την πλήρη λειτουργικότητα και την αισθητική τους εμφάνιση.

Μετριασμένο γυαλί για το τηλέφωνο

Το κατάστημά μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυαλιών που ταιριάζουν σε κάθε τύπο οθόνης. Η τεχνολογία 3D και 2.5 D επιτρέπει την τέλεια κατανομή του γυαλιού ακόμη και σε επισημασμένες οθόνες . Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη προστατεύεται 100% από ζημιές που προκαλούνται από πτώση, σωματίδια σκόνης ή βρωμιάς που μπαίνουν κάτω από το γυαλί και γρατζουνιές που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση. Χάρη στο σκληρυμένο γυαλί για το τηλέφωνο, δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε μια τσέπη στο παντελόνι, το πορτοφόλι ή το σακίδιο για να αποφύγετε τον κίνδυνο γρατζουνιών. Ο υψηλότερος βαθμός σκληρότητας σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα κλειδιά και τα νομίσματά σας με το τηλέφωνο χωρίς να ανησυχείτε και να μην τρέμει πλέον κάθε φορά που αφαιρείται το τηλέφωνο.

Το νέο πρότυπο που χρειάζεστε

Το γυαλί ήταν απλώς μια επιλογή για το τηλέφωνο, τώρα είναι μια απαίτηση. Η προσφορά μας έχει επιλεγεί ειδικά για να παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε προηγμένες λύσεις προστασίας που συμπληρώνουν τις ανάγκες του τηλεφώνου. Το Phone Glass θα είναι ένα φθηνό αξεσουάρ, τα θετικά αποτελέσματα του οποίου θα γίνουν γρήγορα αισθητά. Μεταξύ άλλων, είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνό σας είναι ασφαλές, πράγμα που μεταφράζεται στην ευκολία της καθημερινής χρήσης. Όλα τα γυαλιά ασφαλείας του τηλεφώνου που διατίθενται στη Battery Empire καλύπτονται από την περίοδο εγγύησης και πληρούν τα υψηλότερα αποδεκτά πρότυπα. Αυτό διασφαλίζει ότι οι χρήστες είναι σίγουροι ότι αγοράζουν αποδεδειγμένες και πραγματικά υψηλής ποιότητας λύσεις που θα δώσουν στο smartphone τους καλύτερη λειτουργικότητα.