Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις Batteryempire.gr
(Έκδοση 06 Μαΐου 2016)


1.Συμβασιούχος εταίρος
Η σύμβαση πώλησής σας έχει συναφθεί με την CSG S.A., Rauschwalder Str.41, 02826 Görlitz.
Είδος επιχείρησης: Εταιρεία (συμπεριλαμβανομένης της ατομικής επιχείρησης), Νομικό πρόσωπο: Ιδιωτική, Είδος επιχείρησης: Μονοπρόσωπη επιχείρηση, Εκπρόσωπος εταιρείας: Pawel Ochynski, Αριθμός εγγραφής εταιρείας: PL6793163992, Ημερομηνία σύστασης εταιρείας ή εγγραφής επιχείρησης: 02/01/2008 , Τηλέφωνο: +49 3581 728 3007 Επωνυμία εταιρείας πωλητή: CSG SA, Διεύθυνση έδρας: Kalwaryjska 33, 30-509 Κρακοβία, ΑΦΜ: PL6793163992,

E-Mail: [email protected]

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

BatteryEmpire.de c/o Eurohermes

Rauschwalderstr. 41

02826 Γκέρλιτζ

Γερμανία

[email protected]

+49 3581 728 3007

2. Πεδίο εφαρμογής
Για όλες τις αμοιβαίες αξιώσεις που προκύπτουν από και σε σχέση με τη σύναψη σύμβασης για την παράδοση αγαθών μεταξύ του πελάτη και της CSG SA μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος batteryempire.de, αυτοί οι Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν πάντα στην έκδοση που ισχύει τη στιγμή της αντίστοιχης συνήφθη σύμβαση.


Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος batteryempire.de παραδίδονται σε ιδιώτες πελάτες ή επιχειρηματίες (εφεξής «πελάτης») με έδρα τη Γερμανία.

3. Σύναψη σύμβασης
3.1 Η παρουσίαση των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν αποτελεί νομικά δεσμευτική προσφορά, αλλά μη δεσμευτικό διαδικτυακό κατάλογο, κάνοντας κλικ στο κουμπί παραγγελίας, υποβάλλετε μια δεσμευτική παραγγελία για τα αγαθά που περιέχονται στο καλάθι αγορών. Η επιβεβαίωση παραλαβής της παραγγελίας σας θα σταλεί με e-mail αμέσως μετά την παραλαβή της. Η επιβεβαίωση παραλαβής δεν συνιστά αποδοχή της σύμβασης.
3.2 Μπορούμε να αποδεχθούμε την παραγγελία σας στέλνοντας δήλωση αποδοχής σε ξεχωριστό email ή παραδίδοντας τα εμπορεύματα εντός 2 εργάσιμων ημερών, οπότε η παραλαβή από τον πελάτη είναι καθοριστική. Εάν οι εργάσιμες ημέρες καθορίζονται ως προθεσμίες, αυτό περιλαμβάνει όλες τις καθημερινές με εξαίρεση τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες στα κεντρικά μας γραφεία στην Κρακοβία/Κρακοβία (Πολωνία).

4. Αποθήκευση κειμένου και γλώσσα σύμβασης

4.1 Αποθηκεύουμε το κείμενο της σύμβασης και σας στέλνουμε τα δεδομένα της παραγγελίας μέσω email. Μπορείτε να δείτε τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση www.batteryempire.gr. Μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες παραγγελίες σας στην περιοχή "Οι παραγγελίες μου", εάν έχετε εγγραφεί ως πελάτης και έχετε συνδεθεί μέσω του ιστότοπου με τα δεδομένα πρόσβασής σας.
4.2 Η γλώσσα της σύμβασης είναι η γερμανική.

5. Πολιτική ακύρωσης
Οι καταναλωτές έχουν το εξής δικαίωμα υπαναχώρησης:
δικαίωμα υπαναχώρησης

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερών χωρίς να αναφέρει κανέναν λόγο.

Η περίοδος ακύρωσης είναι 14 ημέρες από την ημέρα κατά την οποία εσείς ή ένα τρίτο πρόσωπο που ονομάζετε εσείς και δεν είναι ο μεταφορέας κατείχατε τα τελευταία αγαθά.

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει να μας στείλετε (BatteryEmpire.de c/o Eurohermes, Rauschwalderstr. 41, 02826 Görlitz, Germany - email: [email protected]) μια σαφή δήλωση (π.χ. μια επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή e-mail) σχετικά με την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από αυτήν τη σύμβαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο δείγμα φόρμας ανάκλησης για αυτό, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει (να εισαγάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και, εάν υπάρχει, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail.) μέσω μιας σαφούς δήλωσης (π.χ. επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) την απόφασή σας να ανακαλέσετε αυτήν τη σύμβαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο δείγμα φόρμας ανάκλησης για αυτό, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης

Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης.

Συνέπειες ανάκλησης
Εάν ανακαλέσετε αυτήν τη σύμβαση, σας έχουμε πληρώσει όλες τις πληρωμές που έχουμε λάβει από εσάς, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εκτός από τα πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν από το γεγονός ότι έχετε επιλέξει διαφορετικό τύπο παράδοσης από τη φθηνότερη τυπική παράδοση που προσφέρουμε έχουν), αμέσως και το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα κατά την οποία λάβαμε την ειδοποίηση για την ακύρωση της παρούσας σύμβασης. Για αυτήν την εξόφληση, χρησιμοποιούμε τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε στην αρχική συναλλαγή, εκτός εάν συμφωνήθηκε ρητά κάτι άλλο μαζί σας. σε καμία περίπτωση δεν θα χρεωθείτε με τέλη για αυτήν την εξόφληση. Ενδέχεται να αρνηθούμε την επιστροφή έως ότου λάβουμε τα αγαθά πίσω ή έως ότου προσκομίσετε απόδειξη ότι έχετε επιστρέψει τα αγαθά, όποιο από τα δύο είναι νωρίτερα. Πρέπει να επιστρέψετε ή να μας παραδώσετε τα εμπορεύματα αμέσως και σε κάθε περίπτωση το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα μας ενημερώσετε για την ακύρωση της παρούσας σύμβασης. Η προθεσμία τηρείται εάν στείλετε πίσω τα εμπορεύματα πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Είστε υπεύθυνοι μόνο για τυχόν μειωμένη αξία των αγαθών που προκύπτουν από το χειρισμό, εκτός από αυτό που είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Εσείς επιβαρύνεστε με τα άμεσα έξοδα επιστροφής των αγαθών

Η διεύθυνση επιστροφής είναι:

Rauschwalderstr. 41

02826 Γκέρλιτζ

Γερμανία

[email protected]

+49 3581 728 3007

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις ακόλουθες συμβάσεις:
- Συμβάσεις για την παράδοση αγαθών που δεν είναι προκατασκευασμένα και για την κατασκευή των οποίων η ατομική επιλογή ή προσδιορισμός του καταναλωτή είναι καθοριστική ή τα οποία είναι σαφώς προσαρμοσμένα στις προσωπικές ανάγκες του καταναλωτή.
- Συμβάσεις για την προμήθεια αγαθών που μπορεί να χαλάσουν γρήγορα ή των οποίων η ημερομηνία λήξης θα λήξει γρήγορα.
- Συμβάσεις παράδοσης σφραγισμένων εμπορευμάτων τα οποία, για λόγους προστασίας της υγείας ή υγιεινής, δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή εάν έχει αφαιρεθεί η σφραγίδα τους μετά την παράδοση.
- Συμβάσεις παράδοσης αγαθών εάν αυτά αναμείχθηκαν άρρηκτα με άλλα αγαθά μετά την παράδοση λόγω της φύσης τους.
- Συμβάσεις για την προμήθεια εγγραφών ήχου ή βίντεο ή λογισμικού υπολογιστή σε σφραγισμένη συσκευασία, εάν η σφραγίδα έχει σπάσει μετά την παράδοση.
- Συμβάσεις παράδοσης εφημερίδων, περιοδικών ή περιοδικών με εξαίρεση τις συμβάσεις συνδρομής.

Δείγμα φόρμας απόσυρσης

Εάν θέλετε να ανακαλέσετε τη σύμβαση, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα και στείλτε την πίσω στη διεύθυνση:

BatteryEmpire.de c/o Eurohermes

Rauschwalderstr. 41

02826 Γκέρλιτζ

Γερμανία

[email protected]

+49 3581 728 3007

Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, πρέπει (να εισαγάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας και, εάν υπάρχει, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση e-mail.) μέσω μιας σαφούς δήλωσης (π.χ. επιστολή που αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) την απόφασή σας να ανακαλέσετε αυτήν τη σύμβαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνημμένο δείγμα φόρμας ανάκλησης για αυτό, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό. Για να τηρήσετε την προθεσμία ακύρωσης, αρκεί να στείλετε την επικοινωνία σχετικά με την άσκηση του δικαιώματος ακύρωσης πριν από τη λήξη της περιόδου ακύρωσης.

έντυπο υπαναχώρησης

6. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Πριν επιστρέψετε συσκευές με μέσα αποθήκευσης (π.χ. μικροϋπολογιστής MINIX, USB sticks, κινητά τηλέφωνα κ.λπ.), σημειώστε τα εξής:
Κατ' αρχήν, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων.

7. Κράτηση αυτοπρομήθειας
Εάν το batteryempire.de δεν παρέχεται χωρίς δική του υπαιτιότητα, αν και έχει υποβάλει αντίστοιχες παραγγελίες με αξιόπιστους προμηθευτές, το batteryempire.de απαλλάσσεται από την υποχρέωσή του να εκτελέσει και μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Το Batteryempire.de θα ενημερώσει αμέσως τον πελάτη για τη μη διαθεσιμότητα και θα αποζημιώσει αμέσως τον πελάτη για πληρωμές που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σε περίπτωση υπαναχώρησης.

8. Έξοδα Παράδοσης/Αποστολής
8.1 Εκτός από τις αναγραφόμενες τιμές προϊόντων, τυχόν έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ύψος των εξόδων αποστολής στις προσφορές.
8.2 Με την επιφύλαξη αυτοπρομήθειας, το batteryempire.de θα εξασφαλίσει γρήγορη παράδοση. Εάν ένα μέρος της παραγγελίας δεν μπορεί να παραδοθεί αμέσως επειδή το batteryempire.de δεν παραδόθηκε εγκαίρως χωρίς δική του υπαιτιότητα, παρόλο που έχει υποβάλει παραγγελίες με αξιόπιστους προμηθευτές, τα υπόλοιπα αγαθά θα παραδοθούν αργότερα χωρίς επανυπολογισμό της κατ' αποκοπή τιμής μεταφοράς. στο βαθμό που αυτό είναι λογικό για τον πελάτη.

9. Τιμή, Όροι Πληρωμής
9.1 Οι πληροφορίες τιμών στο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους καταναλωτές είναι συνολικές τιμές και περιλαμβάνουν τον νόμιμο φόρο επί των πωλήσεων, εκτός εάν ο πελάτης έχει συνδεθεί ως επαγγελματίας πελάτης. Τυχόν επιπλέον έξοδα αποστολής θα καθοριστούν ξεχωριστά για τα αντίστοιχα προϊόντα.

9.2 Εάν συμφωνήσετε να πληρώσετε μέσω PayPal, θα προωθηθείτε αυτόματα στην ασφαλή φόρμα πληρωμής του PayPal μετά την υποβολή της παραγγελίας σας. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal, απλώς συνδεθείτε. Διαφορετικά, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία λογαριασμού και ακολουθήστε τις οδηγίες. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα λάβουμε την πληρωμή σας και τα αγαθά σας μπορούν να σταλούν αμέσως εάν είναι διαθέσιμα.
9.3 Εξαιρούνται οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα ή με αντικαταβολή.

10. Διατήρηση τίτλου
Η CSG S.A - Batteryempire.de διατηρεί την κυριότητα όλων των αγαθών που παραδίδονται από αυτήν σε έναν πελάτη μέχρι την πλήρη εξόφληση των παραδοθέντων αγαθών.

11. Εγγύηση
11.1 Το νόμιμο δικαίωμα ευθύνης για ελαττώματα ισχύει για όλα τα αγαθά. Λεπτομερείς πληροφορίες για τυχόν πρόσθετες εγγυήσεις που ενδέχεται να ισχύουν και τους ακριβείς όρους τους μπορείτε να βρείτε με το προϊόν και σε ειδικές σελίδες πληροφοριών στο ηλεκτρονικό κατάστημα.
11.2 Εάν τα παραδοθέντα αγαθά παρουσιάζουν εμφανείς ζημιές κατά τη μεταφορά, ο πελάτης καλείται να παραπονεθεί για τέτοια σφάλματα στο Batteryempire.de το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, η αποτυχία να το αναφέρετε δεν έχει συνέπειες για τις νομικές αξιώσεις σας και την επιβολή τους, ιδίως τα δικαιώματα εγγύησης. Ωστόσο, μας βοηθούν να μπορούμε να διεκδικήσουμε τις δικές μας αξιώσεις έναντι του μεταφορέα ή της ασφάλισης μεταφοράς. Εάν ο πελάτης ενεργεί ως έμπορος κατά την έννοια της Ενότητας 1 του Γερμανικού Εμπορικού Κώδικα (HGB), υπόκειται στην εμπορική υποχρέωση να εξετάσει και να ενημερώσει για ελαττώματα σύμφωνα με την Ενότητα 377 του Γερμανικού Εμπορικού Κώδικα.
11.3 Η εγγύηση για μεταχειρισμένα προϊόντα που επισημαίνονται ως ανακαινισμένα ή/και επίδειξη αγαθών στις αντίστοιχες προσφορές είναι 12 μήνες. Η αντίστοιχη περίοδος εγγύησης ξεκινά με την παράδοση των εμπορευμάτων στον πελάτη. Οι παραπάνω περιορισμοί δεν ισχύουν σε περίπτωση εκ προθέσεως ή βαριάς αμέλειας παραβίασης της σύμβασης ή δόλιας πρόθεσης, σε περίπτωση που έχει προκληθεί υπαίτια βλάβη στη ζωή, την υγεία ή το σώμα στο πλαίσιο εγγύησης ποιότητας ή/και ανθεκτικότητας, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν δώσει τέτοια εγγύηση για τα παραδοθέντα αγαθά ή εφόσον είναι ανοιχτή η περιοχή εφαρμογής του νόμου περί ευθύνης προϊόντων.

12. Ευθύνη
Η CSG S.A, οι νόμιμοι εκπρόσωποί της και οι αντιπρόσωποί της ευθύνονται έναντι του πελάτη σε περιπτώσεις θετικής αθέτησης της σύμβασης, καθυστέρησης, αδυναμίας, αδικοπραξίας ή άλλου νομικού λόγου (εκτός από προσυμβατικές παραβιάσεις) ως εξής:
12.1 Η CSG S.A είναι πλήρως υπεύθυνη για οποιονδήποτε νομικό λόγο:
- σε περίπτωση εκ προθέσεως ή βαρείας αμέλειας παραβιάσεις της σύμβασης και δόλιας πρόθεσης,
- σε περίπτωση που έχει προκληθεί υπαίτια βλάβη στη ζωή, την υγεία ή το σώμα,
- ως μέρος εγγύησης ποιότητας και/ή ανθεκτικότητας, εάν έχουμε δώσει τέτοια εγγύηση για τα παραδοθέντα αγαθά,
- εφόσον ο τομέας εφαρμογής του νόμου περί ευθύνης προϊόντων είναι ανοιχτός.
12.2 Μόνο σε περίπτωση εξ αμελείας παράβασης βασικών συμβατικών υποχρεώσεων (βασικές υποχρεώσεις) η ευθύνη της CSG S.A περιορίζεται στην τυπική, προβλέψιμη ζημία. Βασικές συμβατικές υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις που η σύμβαση επιβάλλει στον πωλητή σύμφωνα με το περιεχόμενό της για την επίτευξη του σκοπού της σύμβασης, η εκπλήρωση των οποίων είναι απαραίτητη για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης και στην τήρηση των οποίων ο πελάτης μπορεί να βασίζεται τακτικά .
12.4 Οι παραπάνω διατάξεις (ενότητα 11 και ενότητες 12.1 - 12.2) αντικατοπτρίζουν το πλήρες εύρος ευθύνης της CSG S.A, των νόμιμων εκπροσώπων της και των αντιπροσώπων της.

13. Ισχύον Δίκαιο, Δικαιοδοσία

13.1. Η πολωνική νομοθεσία εφαρμόζεται στη συμβατική σχέση μεταξύ του πελάτη και του πωλητή.

13.2. Στην περίπτωση αυτή, ο πωλητής δικαιούται επίσης να ασκήσει αγωγή κατά του πελάτη στο δικαστήριο του τόπου κατοικίας του, κατά την κρίση του πωλητή. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης δεν έχει γενικό τόπο δικαιοδοσίας στη Γερμανία, μεταφέρει την κατοικία του ή τον συνήθη τόπο διαμονής του από τη Γερμανία μετά τη σύναψη της σύμβασης ή η κατοικία ή ο συνήθης τόπος διαμονής του είναι άγνωστη όταν η ενέργεια κατατίθεται.

13.3. Η σύμβαση που βασίζεται σε αυτούς τους Γενικούς Όρους και Προϋποθέσεις Επιχειρήσεων και Παράδοσης υπόκειται αποκλειστικά στην πολωνική νομοθεσία. Η εφαρμογή του νόμου των Ηνωμένων Εθνών για τις πωλήσεις αποκλείεται.

13.4. Εάν ο πελάτης είναι καταναλωτής κατά την έννοια του § 13 BGB και έχει τη συνήθη διαμονή του στο εξωτερικό, οι υποχρεωτικές διατάξεις αυτού του κράτους παραμένουν ανεπηρέαστες.

13.5 Σε περίπτωση που επιμέρους διατάξεις των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων Συναλλαγών και Παράδοσης είναι αναποτελεσματικές ή έρχονται σε αντίθεση με τις νομοθετικές διατάξεις, το υπόλοιπο της σύμβασης δεν θα επηρεαστεί από αυτό.

Από τις 15 Φεβρουαρίου 2016, η Επιτροπή της ΕΕ θα παρέχει μια πλατφόρμα για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών.
Αυτό δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να επιλύσουν αρχικά διαφορές σχετικά με την ηλεκτρονική τους παραγγελία χωρίς να προσφύγουν στο δικαστήριο.
Η πλατφόρμα επίλυσης διαφορών είναι διαθέσιμη στον εξωτερικό σύνδεσμο http://ec.europa.eu/consumers/odr/
διαθέσιμος.
Η ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected]