Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές για tablet (1)

Φορτιστής για tablet

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AD63P
14,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Ο φορτιστής tablet είναι ένα στοιχείο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε μηχανικές βλάβες. Τα περισσότερα από αυτά προκαλούνται από ακατάλληλο χειρισμό. Ο φορτιστής είναι κάτι που είναι ακριβώς εκεί και όσο λειτουργεί δεν υπάρχουν προβλήματα. Ωστόσο, εάν ο φορτιστής αποτύχει, για παράδειγμα φορτίζει μόνο σε "ειδική" θέση, είναι καιρός να τον αντικαταστήσετε. Το tablet είναι μια κινητή συσκευή που χρησιμοποιείται τόσο για ψυχαγωγία όσο και για εργασία. Είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα για ταξίδια όλο και πιο κοντά, ώστε να μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας και να εστιάσετε σε κάτι άλλο από τα χιλιόμετρα που αναβοσβήνουν έξω από το παράθυρο. Παρά τη φροντίδα του ίδιου του tablet, τα δευτερεύοντα αξεσουάρ συχνά ξεχνιούνται, με αποτέλεσμα να υποφέρει ο φορτιστής του tablet. Η αγορά ενός νέου φορτιστή tablet δεν είναι μια τεράστια επένδυση . Σας επιτρέπει να διατηρείτε τη συσκευή σε σωστή ενεργειακή κατάσταση χωρίς περιττούς ελιγμούς καλωδίων και συνεχείς ματιές στο tablet για να βεβαιωθείτε ότι φορτίζεται. Το πιο σημαντικό πράγμα κατά την επιλογή ενός φορτιστή tablet είναι η επιλογή μιας μονάδας τροφοδοσίας με κατάλληλες παραμέτρους τάσης και ρεύματος. Μόνο ένας πλήρως συμβατός φορτιστής παρέχει στη συσκευή ένα σταθερό τροφοδοτικό και έχει καλή επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. επί

όλους τους φορτιστές tablet

Προσφέρουμε 24 μήνες εγγύηση στην προσφορά μας. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν λύσεις υψηλής ποιότητας που θα τους εξυπηρετούν αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να βρείτε μια κατάλληλη παραλλαγή φορτιστή, απλά εισαγάγετε το μοντέλο της συσκευής σας στη μηχανή αναζήτησης στο επάνω μέρος της σελίδας ή επιλέξτε από τα διαθέσιμα μοντέλα παρακάτω.

Προσαρμογή των φορτιστών στο tablet σας

Η αγορά ενός νέου φορτιστή tablet είναι μια επένδυση που αποδίδει γρήγορα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ένα κατάλληλο τροφοδοτικό tablet μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να καθυστερήσει την αντικατάσταση άλλων εξαρτημάτων στο υλικό σας. Παρακάτω παρουσιάζουμε μια μεγάλη γκάμα φορτιστών tablet που ανταποκρίνονται γρήγορα στις ατομικές ανάγκες των χρηστών και των συσκευών. Η αδυναμία φόρτισης της συσκευής την καθιστά άχρηστη. Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να φανταστούν την καθημερινότητα χωρίς tablet. Η απενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας οδηγεί σε αποδιοργάνωση της ημέρας και επηρεάζει την καθημερινή άνεση. Ο νέος φορτιστής tablet δεν θα είναι πολύ ακριβός, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας αποτελεσματικά και χωρίς παρενέργειες. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα κάτι για τον εαυτό σας.