Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Panasonic (1)

Φορτιστής Panasonic

Ταξινόμηση κατά:
Green Cell ® 2x Akku DMW-BMB9 (Half-Decoded) und Ladegerät DE-A83, DE-A84 für Panasonic DMC-FZ70, DMC-FZ60, DMC-FZ100
χωρητικότητα: 750 mAh
Eνταση: 7.4V
Κωδικός προϊόντος: CB55+CB55+ADCB12
50,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Ο φορτιστής της κάμερας είναι το βασικό στοιχείο του εξοπλισμού ταξιδιού σας. Χωρίς αυτά είναι αδύνατο να διατηρηθούν οι συσκευές σε σωστή ενεργειακή κατάσταση. Οι φορτιστές φωτογραφικής μηχανής είναι ένα αξεσουάρ που θα σας προκαλέσει πολλά προβλήματα αν τα ξεχάσετε. Η SLR ή οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Διαπερνά την αποτελεσματικότητα των φωτογραφικών μηχανών που είναι ενσωματωμένα σε smartphone, τα οποία επιτρέπουν καλύτερη ποιότητα εικόνας και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στην περιοχή εγγραφής. Οι φωτογραφίες που λαμβάνονται με μια κάμερα είναι πάντα πιο πολύτιμες - είναι πιο λεπτομερείς, πιο σαφείς και απαιτούν περισσότερη προσπάθεια από τον χειριστή. Αυτό αυξάνει την αξία τους και μαζί τη σημασία της εμπειρίας που αποτυπώνει η φωτογραφία. Panasonic κάμερες Panasonic χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους ποιότητα και το ευρύ φάσμα επιλογών για τη δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών. Όπως συμβαίνει με όλες τις συσκευές, ωστόσο, τα ενεργειακά τους αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα. Οι φορτιστές κάμερας είναι αντικείμενα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε ζημιές - κυρίως λόγω του κακού χειρισμού των συσκευών. Η αλλαγή του φορτωτή κάμερας κάθε τόσο είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι ο εξοπλισμός σας λειτουργεί τέλεια, τόσο όταν ταξιδεύετε όσο και στην καθημερινή ζωή. Το Battery Empire προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία

Φορτιστές για κάμερες Panasonic

που ανταποκρίνονται γρήγορα στις ανάγκες των σύγχρονων πελατών. Ισχύει περίοδος εγγύησης 12 μηνών για κάθε φορτιστή που διατίθεται στη γκάμα μας. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες μας μπορούν να είναι σίγουροι ότι αγοράζουν λύσεις υψηλής ποιότητας που θα λειτουργούν αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προσαρμογή των φορτιστών στην κάμερα

Panasonic είναι μια μάρκα που εμπιστεύεται ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Παρά την ποιότητα, οι Panasonic δεν είναι άφθαρτες. Οι φορτιστές της κάμερας είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς σε ζημιές και αν αποτύχουν, η κάμερα δεν θα είναι πολύ πίσω. Η αλλαγή του φορτιστή περιστασιακά μπορεί να κρατήσει τον εξοπλισμό σας ενεργό και να διασφαλίσει ότι έχετε την ευκαιρία να καταγράψετε σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Οι αποκλειστικοί Panasonic διασφαλίζουν ότι πληρούνται όλες οι τεχνικές απαιτήσεις σας.

Υψηλής ποιότητας φορτιστές κάμερας

Το Battery Empire προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας που προσαρμόζονται γρήγορα στις ατομικές ανάγκες του ιδιοκτήτη και των συσκευών. Οι Panasonic ολοκληρώνουν γρήγορα τον εξοπλισμό σας και διασφαλίζουν ότι λειτουργεί αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα κάτι για τον εαυτό σας.