Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Ecovacs  (1)

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς να επιλέξετε μια μπαταρία για μια ηλεκτρική σκούπα;

Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της αρχικής μπαταρίας στη μηχανή αναζήτησής μας. Είναι πολύ σημαντικό να συγκρίνετε την τάση της νέας μπαταρίας με την αρχική μπαταρία - εάν αυτές οι παράμετροι ταιριάζουν, μπορείτε να αγοράσετε μια μπαταρία.


Μπορείτε να βρείτε τη σωστή μπαταρία εισάγοντας το μοντέλο της ηλεκτρικής σκούπας ή το όνομα της...

Πώς να ελέγξετε τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε μια ηλεκτρική σκούπα;

Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι εύκολο να βρεθούν - βρίσκονται στην ίδια την μπαταρία καθώς και στις προδιαγραφές της συσκευής. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή μπαταρία - αν θέλετε η ηλεκτρική σας σκούπα να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε μια συσκευή με μεγαλύτερη χωρητικότητα!


Η χωρητικότητα της μπαταρίας δίνεται σε μιλιαμπέρ ώρες (MaH). Οι πληροφορίες για τη χωρητικότητα...

Μπορεί η χωρητικότητα της μπαταρίας (mAh) να είναι μεγαλύτερη;

Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού μοντέλου. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις εάν η νέα μπαταρία είναι μεγαλύτερη από την εργοστασιακή μπαταρία. Όσο μεγαλύτερη είναι η μπαταρία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος λειτουργίας μιας συσκευής.


Όταν επιλέγετε μια νέα μπαταρία, δεν χρειάζεται να λάβετε υπόψη τη χωρητικότητα του αρχικού...

Αντικατάσταση μπαταρίας στην ηλεκτρική σκούπα

Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά μοντέλα ηλεκτρικής σκούπας. Για να αντικαταστήσετε την μπαταρία χωρίς προβλήματα, σας συνιστούμε να απευθυνθείτε σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις. Κατά την αντικατάσταση μιας μπαταρίας, οι οδηγίες λειτουργίας που περιλαμβάνονται σε κάθε ηλεκτρική σκούπα μπορούν επίσης να βοηθήσουν - χάρη σε αυτό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αντικατάσταση μόνοι σας.


Η θέση και η εγκατάσταση των μπαταριών μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές για τα διαφορετικά...
Akku Green Cell ® für Ecovacs D66 D68 D73 D76 D650 D660 D680 D710 D720 D730 D760 6V 4.5Ah
χωρητικότητα: 2Ah
Eνταση: 6V
Κωδικός προϊόντος: PT278
26,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Μπαταρίες ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs

Το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Με το ρομπότ της ηλεκτρικής σκούπας, θα ξεχάσετε τι σημαίνει να κουράζεστε όταν καθαρίζετε. Φυσικά, με την προϋπόθεση ότι η συσκευή θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της 100%. Η νέα μπαταρία Ecovacs για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs είναι μια αξιόπιστη μέθοδος για ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.

Μπαταρία ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs - ελέγξτε τι προσφέρουμε

Μια αποδοτική μπαταρία είναι η απόλυτη βάση όταν πρόκειται για αποτελεσματική λειτουργία της συσκευής. Δεν είναι μυστικό ότι οι μπαταρίες της ηλεκτρικής σκούπας φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Σε αυτήν την περίπτωση, η ηλεκτρική σκούπα μπορεί να καθαρίσει μια μικρότερη περιοχή με έναν κύκλο φόρτισης. Τι μπορείτε να κάνετε σε αυτή την κατάσταση; Εάν δεν θέλετε να φορτίζετε συνεχώς τη συσκευή (πράγμα που τελικά παρατείνει τη διαδικασία καθαρισμού), η νέα μπαταρία ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs θα είναι η καλύτερη λύση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ανταλλακτικές μπαταρίες που είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα ρομπότ καθαρισμού Ecovacs. Όταν ψάχνετε για μπαταρία για τη συσκευή σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βολικά φίλτρα. Στο κάτω μέρος κάθε κατηγορίας μπορείτε να βρείτε τη δυνατότητα φιλτραρίσματος των αποτελεσμάτων στο αριστερό μέρος της οθόνης.

Επιλέξτε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει - προσδιορίστε τον κατασκευαστή, τη χωρητικότητα και την τάση της μπαταρίας. Βάλτε την μπαταρία στο καλάθι αγορών και μέσα σε λίγες μέρες θα λάβετε παράδοση με τη νέα μπαταρία για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs στη διεύθυνση που ορίσατε!

Παραγγείλετε την μπαταρία σήμερα! Η μπαταρία ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs είναι μια μέθοδος για την επαναφορά του ρομπότ σε πλήρη απόδοση.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια μπαταρία για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs;

Όταν επιλέγετε μια μπαταρία για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs , θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η τάση της αρχικής μπαταρίας. Η σύνδεση μπαταριών με λάθος τάση μπορεί να βλάψει το ρομπότ καθαρισμού. Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας - όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο περισσότερο θα μπορεί να λειτουργεί η συσκευή σε έναν κύκλο φόρτισης.

Το πιο σημαντικό, η μπαταρία για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs θα πρέπει να είναι πλήρως συμβατή με τη συσκευή. Εάν πρόκειται να παραγγείλετε μια νέα μπαταρία για το ρομπότ καθαρισμού, φροντίστε να ελέγξετε τις παραμέτρους της αρχικής μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι πιο εύκολο για εσάς να βρείτε μια μπαταρία που να ταιριάζει στη συσκευή σας.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα που αντικαθιστά μια συγκεκριμένη μπαταρία ηλεκτρικής σκούπας Ecovacs και σε ποια ρομπότ καθαρισμού ταιριάζει, ανατρέξτε στην κάρτα προϊόντος για κάθε προϊόν. Για παράδειγμα, η μπαταρία Green Cell RB001 LP43SC3300P5 (4,5Ah 6V) αντικαθιστά τα μοντέλα LP43SC3300P5 και RB001.

Είναι επίσης πλήρως συμβατή με τις ακόλουθες ηλεκτρικές σκούπες Ecovacs Deebot: D66 D68 D73 D76 D650 D660 D680 D710 D720 D730 D760.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε μια νέα μπαταρία για την ηλεκτρική σκούπα Ecovacs;

Αναρωτιέστε γιατί χρειάζεστε μια νέα μπαταρία για την ηλεκτρική σας σκούπα Ecovacs όταν η παλιά εξακολουθεί να λειτουργεί; Να θυμάστε ότι η μπαταρία χάνει τις ιδιότητές της με κάθε επιπλέον φόρτιση. Δεν έχετε καμία βεβαιότητα για το πόσο καιρό η τρέχουσα μπαταρία θα διατηρήσει την αποδεκτή απόδοση της συσκευής.