Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Bosch (2)

Μπαταρίες για κατσαβίδια ασύρματης Bosch

Επιλέγω χωρητικότητα:
Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Εάν έχω μπαταρία Ni-Cd (νικελίου καδμίου), μπορώ να χρησιμοποιήσω κυψέλες Ni-Mh (υδρίδιο μετάλλου νικελίου);

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά αντικαθίστανται από στοιχεία Ni-Mh που είναι λιγότερο επιβλαβή για το περιβάλλον. Αυτά τα κύτταρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά, επομένως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την μπαταρία Ni-Mh σε αντάλλαγμα για τη μπαταρία Ni-Cd.


Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πωλήσεις μπαταριών που βασίζονται σε στοιχεία Ni-Cd, αλλά...

Αν έχω παλιό φορτιστή, θα φορτίσει τον καινούργιο;

Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε μπαταρία Li-Ion (Ion Lithium) και έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν μπαταρία με Ni-Mh (Nickel Methyl Hydride) ή Ni-Cd (Nickel Cadmium), η νέα μπαταρία δεν θα είναι δική μας φορτισμένη και πρέπει να αγοράσετε έναν κατάλληλο φορτιστή.


Σε αυτή την περίπτωση, δώστε προσοχή στον τύπο των κυψελών που χρησιμοποιούνται στην μπαταρία....

Πόσο διαρκεί μια μπαταρία για ένα κατσαβίδι;

Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται» έως και 1000 κύκλους φόρτισης, γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλο χρόνο λειτουργίας της συσκευής σας.


Οι μπαταρίες Green Cell χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής - μπορούν να «διαχειρίζονται»...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
RDY Akku für Bosch O-Pack BAT043 3300K PSR 12VE-2 GSB 12 VSE-2 12V 3000mAh
χωρητικότητα: 3Ah
Eνταση: 24V
Κωδικός προϊόντος: PT42
71,95 €
χωρητικότητα: 3Ah
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: PT53RDY
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Εάν χρειάζεστε μια υψηλής ποιότητας μπαταρία αντικατάστασης Bosch Bosch μπαταρία Bosch 18V για ηλεκτρικά εργαλεία της Bosch , τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το Batteryempire προσφέρει μια μεγάλη γκάμα Bosch 12V που σας επιτρέπουν να επαναφέρετε την πλήρη ισχύ και απόδοση των εργαλείων σας. Εγγυόμαστε ελκυστικές τιμές και μεγάλη ποικιλία προϊόντων που μας επιτρέπουν να προσαρμόσουμε την προσφορά στις ανάγκες σας, τις απαιτήσεις υλικού και τον προϋπολογισμό σας.

Τα ασύρματα εργαλεία είναι πολύ δημοφιλή και επιλέγονται ευρέως από επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Πρόκειται για πρακτικές συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα από το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτή η τεχνολογία είναι γνωστή από τη δεκαετία του 1980 και συνεχώς αναπτύσσεται περαιτέρω. Στις πιο σύγχρονες συσκευές, η φόρμουλα των Bosch έχει βελτιωθεί, καθιστώντας την απόδοση των εργαλείων ασύρματου συγκρίσιμη με τα μηχανήματα που τροφοδοτούνται με ηλεκτρική ενέργεια από μια πρίζα.

Bosch μάρκα Bosch, που ιδρύθηκε στη Στουτγάρδη το 1886, εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια εταιρεία που πρωτοπορεί στον τομέα των νέων τεχνολογιών. Το 2014, η Bosch πάνω από 100 νέα προϊόντα. Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι η προηγμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, δηλαδή ένα σύστημα που αποτελείται από έναν σταθμό επαγωγής και μια ειδική πρωτοποριακή μπαταρία. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα ασύρματα ηλεκτρικά εργαλεία επιτρέπουν τη λειτουργία της μπαταρίας χωρίς απώλεια ισχύος κινητήρα.

Η σειρά Bosch Professional χαρακτηρίζεται κυρίως από την αποτελεσματική ασύρματη λειτουργία της. Αυτές οι συσκευές είναι πολύ πιο αθόρυβες, έχουν χαμηλότερο κόστος λειτουργίας και είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Η τεχνολογία CoolPack που χρησιμοποιείται εδώ αποτρέπει την υπερθέρμανση της μπαταρίας Bosch Η ειδική θήκη, η οποία διαχέει τη θερμότητα, προστατεύει τα κύτταρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας .

Η καινοτομία των Bosch συμβαδίζει με την ποιότητά τους

Bosch μπαταρίες της Bosch είναι εξαιρετικά αποδοτικές, στιβαρές και ανθεκτικές στις πιο δυσμενείς συνθήκες. Πολλές εσωτερικές και εξωτερικές δοκιμές προϊόντων που πραγματοποιήθηκαν από ανεξάρτητους οργανισμούς επιβεβαιώνουν ότι αυτή η μάρκα εξοπλισμού αξίζει να αγοραστεί και ότι είναι ασφαλής στη χρήση.

Όλες όμως οι συσκευές, ακόμα και οι καλύτερες, φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Οι νέες μπαταρίες για τα Bosch εργαλεία της Bosch είναι μια επένδυση που θα φέρει πολυδιάστατα πλεονεκτήματα. Για να εκτελεστούν σωστά οι εργασίες, το μηχάνημα χρειάζεται αντίστοιχη ισχύ και απόδοση, η οποία εξαρτάται από Bosch

Η προσφορά του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ενημερώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών. Bosch παρουσιάσαμε χρησιμοποιούνται σε όλους τους τύπους ασύρματων ηλεκτρικών εργαλείων.

Η μπαταρία είναι ένα από τα βασικά στοιχεία που απαιτούν αντικατάσταση. Η άνεση στη χρήση των εργαλείων κατασκευής εξαρτάται από αυτό. Η αντικαταστάσιμη μπαταρία 18V Performance Power Pro θα αυξήσει την απόδοση του κατσαβιδιού σας. η νέα μπαταρία για το Bosch εγγυάται αντίστοιχη απόδοση και χρόνο λειτουργίας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ανησυχία σας για τις συσκευές σας εγγυάται πλήρη κινητικότητα, άνεση και τη δυνατότητα χρήσης όλων των λειτουργιών. Bosch ανταλλακτική μπαταρία Bosch αποτελεί εγγύηση ικανοποίησης από τα ηλεκτρικά σας εργαλεία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Green Cell που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία στα εργαλεία της Bosch Είναι αρκετά ακριβώς στη μηχανή αναζήτησης Bosch μπαταρία 12V 3aH, Bosch μπαταρία 18V 2ah, Bosch μπαταρία 18V 3aH, Bosch 4Ah 12V μπαταρία, Bosch μπαταρία 12V, μπαταρία Bosch 12V, 12V μπαταρία Bosch , Bosch 12V 3aH μπαταρία, μπαταρία 18V Bosch , 18V Μπαταρία Bosch ή, για παράδειγμα, Bosch 12V 4ah.

Green Cell - υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή

Green Cell εκπλήσσει τους πελάτες με το πάθος της για κινητικότητα από το 2013. Πρόκειται για μια επαναστατική μάρκα που ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις στις μπαταρίες που κατασκευάζει. Έχει μεγάλο αριθμό ικανοποιημένων χρηστών και αναπτύσσει συνεχώς καινοτόμες τεχνολογίες.

Green Cell παράγει μπαταρίες αντικατάστασης που είναι πλήρως συμβατές με τα αρχικά εξαρτήματα. Για να ρυθμίσετε την αντίστοιχη μπαταρία, αρκεί να ελέγξετε τις παραμέτρους της. Οι πληροφορίες σχετικά με την τάση, την ισχύ, τη χωρητικότητα και το μοντέλο βρίσκονται στην πινακίδα τύπου ή στην κάτω πλευρά της μπαταρίας. Μόνο μια καλά προσαρμοσμένη Bosch 18 V διασφαλίζει ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί αποτελεσματικά.