Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Green Cell (5)

Green Cell Powerbanks

Ταξινόμηση κατά:
χωρητικότητα: 26800 mAh
Κωδικός προϊόντος: PBGC04
129,95 €
χωρητικότητα: 20000 mAh
Κωδικός προϊόντος: PBGC03
34,95 €
χωρητικότητα: 10000 mAh
Κωδικός προϊόντος: PBGC02S
25,95 €
χωρητικότητα: 16000 mAh
Κωδικός προϊόντος: CJSGC01
174,95 €
χωρητικότητα: 10000 mAh
Κωδικός προϊόντος: SOL02
109,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία
Green Cell Power Bank είναι υψηλής ποιότητας φορτιστές κινητών. Green Cell είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη μάρκα προϊόντων που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται απευθείας από την εταιρεία μας. Η πιο σημαντική προϋπόθεση είναι η παροχή υψηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών των τραπεζών, η οποία δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό. Προσφέρουμε μπαταρίες power bank με διαφορετικές δυνατότητες και μεγέθη καθώς και πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως ενσωματωμένο καλώδιο, φακό ή γρήγορη φόρτιση (τεχνολογία Quick Charge).

Green Cell είναι η σωστή επιλογή;

Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η εφεδρική τράπεζα. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται η εφεδρική τράπεζα. Οι μικρές τράπεζες ισχύος χωρητικότητας έως και 5.000 mAh είναι πολύ πρακτικές, ελαφριές και χρήσιμες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όπου μπορούμε να φορτίσουμε το τηλέφωνο τουλάχιστον μία φορά. Green Cell Power Bank με χωρητικότητα έως και 10.000 mAh είναι χρήσιμα για ταξίδια όπου δεν έχουμε πρόσβαση σε πρίζα για λίγες ημέρες. Οι μεγάλες τράπεζες ισχύος Green Cell έχουν χωρητικότητα έως 30.000 mAh και μπορούν να φορτίσουν το τηλέφωνό σας έως και 10 φορές, καθιστώντας τα ιδανικά για μεγαλύτερα ταξίδια.

Τράπεζες ισχύος με γρήγορη φόρτιση Qualcomm

και πολλές διαθέσιμες θύρες μας επιτρέπουν να φορτίζουμε πολλές συσκευές ταυτόχρονα σε σύντομο χρονικό διάστημα.