Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Φορτιστές USB-C (1)

Φορτιστής USB-C

Ταξινόμηση κατά:
Τροφοδοτικό / φορτιστής Green Cell USB-C 65W για φορητούς υπολογιστές, tablet, τηλέφωνα
39,95 €
Προσθήκη στο καλάθι
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο
Οι φορτιστές USB-C είναι ένα νέο πρότυπο που σας επιτρέπει να φορτίζετε και να επαναφορτίζετε γρήγορα μια μεγάλη ποικιλία κινητών συσκευών σας. Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας πολλά καλώδια και προσαρμογείς τρίποδων. Είναι επίσης ιδανικό για το σπίτι ως καθημερινό εργαλείο για τη φόρτιση των εργαλείων σας. Οι φορτιστές USB-C είναι εξοπλισμένοι με τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης Power Delivery. Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός σας μπορεί να φορτιστεί σε δέκα λεπτά αντί για ώρες. Πολλοί φορτιστές, π.χ. για κινητά τηλέφωνα, έχουν λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, ο φορτιστής μπορεί να αποτύχει - είναι το πιο ευάλωτο εξάρτημα και συχνά υποφέρει από κακό χειρισμό συσκευών.

Γρήγορη φόρτιση - Ισχύς

Ο φορτιστής USB-C θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Ένας μόνο φορτιστής για όλες τις συσκευές σας σας επιτρέπει να απελευθερωθείτε από τα καλώδια, να ανακτήσετε την πλήρη κινητικότητα και να διασφαλίσετε ότι η μπάρα ενέργειας ανεβαίνει γρήγορα κατά τη φόρτιση. Το Battery Empire προσφέρει πρόσβαση σε μια ποικιλία επιλογών φορτιστή USB-C που καλύπτουν γρήγορα τις ατομικές ανάγκες σας και του εξοπλισμού σας. επί

όλους τους φορτιστές USB-C

χορηγείται εγγύηση 12 μηνών. Αυτό δίνει στους πελάτες μας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που λειτουργεί αποτελεσματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Νέο πρότυπο για φόρτιση με USB-C

Η γρήγορη φόρτιση χάρη στη λειτουργία Power Delivery του φορτιστή USB-C σάς επιτρέπει να φορτίζετε και να φορτίζετε τις συσκευές σας πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να μεγαλώσει η μπάρα τροφοδοσίας σε ικανοποιητικό μέγεθος. Η γρήγορη φόρτιση σας κρατά πιο κινητούς και αποφεύγει την ακαταστασία της καθημερινότητάς σας - δεν χρειάζεται να είστε δεμένοι με το καλώδιο. Οι φορτιστές USB-C είναι μια επένδυση που αποδίδει τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Στο Battery Empire θα βρείτε πολλά μοντέλα φορτιστών USB-C που θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα πνοή στις συσκευές σας γρήγορα. Αυτός ο φορτιστής θα είναι μια αγορά για την οποία κάθε εργατικός χρήστης θα επαινέσει γρήγορα τον εαυτό του. Σας προσκαλούμε να εξοικειωθείτε με την ειδικά επιλεγμένη και συνεχώς ενημερωμένη προσφορά μας . Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε γρήγορα ένα μοντέλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και συνήθως δεν συλλέγει αυτόματες πληροφορίες, με εξαίρεση τα δεδομένα πρόσβασης σε αυτά τα αρχεία (τα λεγόμενα "cookies").
OK