Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

μπαταρίες

1.000.000 συσκευές σε ένα μέρος

Οι σημερινές ενεργειακές ανάγκες είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Κατά την αγορά μιας νέας συσκευής, ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια είναι η χωρητικότητα των μπαταριών και των συσσωρευτών και ο χρόνος μετά τον οποίο αρχίζουν να χάνουν τις ιδιότητές τους.

Η διάρκεια ζωής της συσκευής μπορεί να παραταθεί ακολουθώντας τις συστάσεις του κατασκευαστή και φορτίζοντας σωστά την μπαταρία και αποθηκεύοντάς την σε σταθερή θερμοκρασία. Αυτό θα βοηθήσει για λίγο, αλλά δεν είναι όλες οι συσκευές αξιόπιστες Nokia 3310. Αν και αυτό το μοντέλο θα χρειαστεί επίσης λίγη φρέσκια ενέργεια κάποια στιγμή. Σε αυτό το σημείο ίσως αναρωτιέστε αν μπορείτε επίσης να βρείτε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για αυτό το μοντέλο. Η απάντηση είναι ναι! Δεν κάνουμε διακρίσεις σε βάρος συσκευών με βάση την ηλικία τους. Για το λόγο αυτό, εκτός από αυτό το μοντέλο, προσφέρουμε και μπαταρίες ιόντων λιθίου για πολλά άλλα κλασικά κινητά τηλέφωνα, όπως Panasonic , Samsung και στα οποία θα δώσετε μια δεύτερη ζωή.

Ανεξάρτητα από την ένταση χρήσης, οποιαδήποτε συσκευή, όπως ένα κινητό τηλέφωνο Samsung , αρχίζει τελικά να χάνει την αρχική της ισχύ. Σιγά σιγά και σταδιακά, η συσκευή σας θα συνηθίζει όλο και περισσότερο τον φορτιστή και την πρίζα. Δεν αγόρασες την κινητή συσκευή για να περιοριστείς έτσι, σωστά;

Αν λοιπόν η καρδιά της ηλεκτρονικής σας συσκευής που χτυπά αρχίσει να δυσλειτουργεί, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Δεν αξίζει να αναζητήσετε φθηνά ισοδύναμα, καθώς αυτό απειλεί τη ζημιά ή την πλήρη καταστροφή της συσκευής. Για το λόγο αυτό, όταν αγοράζετε μπαταρίες από εμάς, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εξοπλισμένες με κυψέλες κατασκευαστών όπως η Green Cell , η Samsung , η RDY και η Panasonic .

Οι μπαταρίες που θα βρείτε εδώ δεν είναι μόνο αξιόπιστα ανταλλακτικά για τις εργοστασιακά τοποθετημένες. Μερικά από τα προϊόντα της προσφοράς μας αυξάνουν σημαντικά την ισχύ των συσκευών σας. Τέτοιες δυνατότητες προσφέρει η μπαταρία laptop Green Cell ULTRA , η οποία, χάρη στις κυψέλες Panasonic , επεκτείνει τον χρόνο λειτουργίας του υπολογιστή από 5 σε 8 ώρες. Αυτή είναι μια ολοήμερη εργασία με μία χρέωση!

Πολλές συσκευές και ακόμη περισσότερες δυνατότητες

Δεν επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά σε φορητούς υπολογιστές και τηλέφωνα. Δείτε επίσης τη γκάμα μπαταριών μας για ηλεκτρικά εργαλεία , ηλεκτρικές σκούπες, κάμερες και drones. Χάρη στην ευρεία προσφορά, σας υποστηρίζουμε όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και στην εκπλήρωση των παθών σας και στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού.

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στις αγορές μπαταριών και να μειώσετε την ποσότητα των ηλεκτρονικών απορριμμάτων, ελέγξτε επίσης τις μπαταρίες AA της Green Cell . Γνωρίζατε ότι χρησιμοποιούμε 40 δισεκατομμύρια μπαταρίες μιας χρήσης σε ένα χρόνο; Εάν επιλέξετε 4 μπαταρίες AA με χωρητικότητα 2600 mAh, θα μπορείτε να ξεχάσετε τις αγορές μπαταριών για έως και 3 χρόνια. Αυτή είναι απλώς μια κερδοφόρα και πάνω απ' όλα οικολογική απόφαση.

Υποστηρίζουμε επίσης την ιδέα των οικολογικών μέσων μεταφοράς. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν και μπαταρίες για ηλεκτρονικά ποδήλατα χωρητικότητας έως 27,2 Ah και αυτονομίας έως 250 km. Αυτό θα σας επιτρέψει να καλύψετε εύκολα την καθημερινή μετακίνηση από το σπίτι στη δουλειά και να κάνετε μια μεγάλη διαδρομή στον ελεύθερο χρόνο σας.

Στις μπαταρίες ποδηλάτου θα βρείτε ανθεκτικές κυψέλες Panasonic εξοπλισμένες με συστήματα που φροντίζουν για την ασφάλεια τόσο εσάς όσο και του ποδηλάτου σας. Κάθε μπαταρία δείχνει την τρέχουσα κατάσταση φόρτισης και παρακολουθεί τις υπερφορτώσεις. Προσθέτουμε επίσης έναν φορτιστή Green Cell στο σετ, ο οποίος σας εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια και τη μεγαλύτερη δυνατή απρόσκοπτη χρήση. Όλες οι μπαταρίες στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν τέλεια συμβατότητα σε συνδυασμό με απλή συναρμολόγηση.

Οικολογική Επανάσταση

Ίσως η δημοτικότητα των φωτοβολταϊκών μονάδων σας έπεισε να επενδύσετε σε αυτόν τον οικολογικό τρόπο παραγωγής ενέργειας; Εάν απαντήσατε ναι σε αυτήν την ερώτηση, τότε έχετε κάνει μια εξαιρετική απόφαση!

Ανεξάρτητα από το αν τα φωτοβολταϊκά τροφοδοτούν το σπίτι σας ή ένα camper με ρεύμα. Έχουμε μια μεγάλη γκάμα μπαταριών AGM για εσάς, με τάση από 4 V έως 12 V και χωρητικότητα έως 200 Ah. Αυτές οι συσκευές χωρίς συντήρηση διαρκούν πάνω από 5 χρόνια χωρίς να ανησυχείτε για διαρροές ηλεκτρολυτών. Η ασφάλεια των μπαταριών είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν χρησιμοποιούνται σε παιδικά ηλεκτρικά παιχνίδια.