Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Samsung (6)

Φορτιστής φορητού υπολογιστή Samsung

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό τροφοδοτικό για τη συσκευή μου;

μοντέλο συσκευής
Το μοντέλο φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής. Διαβάστε το και εισάγετέ το στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος.
π.χ. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

τιμή INPUT / OUTPUT
Στην πινακίδα του τροφοδοτικού, οι τιμές τάσης και ρεύματος σημειώνονται ως OUTPUT και στο κάτω μέρος του φορητού υπολογιστή οι ίδιες παράμετροι επισημαίνονται ως INPUT. Διαβάστε μερικά από αυτά και εισάγετέ τα στη μηχανή αναζήτησης του καταστήματος, προσθέτοντας σε αυτά τη μάρκα της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι το βύσμα του μετασχηματιστή που βρέθηκε είναι σωστό.
π.χ. Asus 19V 4,74A / Dell 19,5V 4,62A / Lenovo 20V 3,25A.


μοντέλο συσκευής Το μοντέλο φορητού υπολογιστή βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος της συσκευής....

Έχω τροφοδοτικό 65W ή μπορώ να χρησιμοποιήσω τροφοδοτικό 90W;

Με τόσο μικρές διαφορές, είναι αποδεκτό. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε τροφοδοτικά με υψηλότερη, όχι λιγότερη ισχύ, γιατί σε χαμηλότερη ισχύ ο φορητός υπολογιστής μπορεί να μην λειτουργεί.


Με τόσο μικρές διαφορές, είναι αποδεκτό. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε να χρησιμοποιούμε...

Είναι αυτό το τροφοδοτικό κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μου;

Θα είναι κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μας εάν η διάμετρος του βύσματος πληροί τις προδιαγραφές της εξωτερικής διαμέτρου, π.χ. 5,5 mm, και οι παράμετροι εξόδου είναι συμβατές. Τι είναι οι παράμετροι εξόδου; Είναι η τιμή της τάσης[V] και του ρεύματος[A] που δίνεται από το τροφοδοτικό ενός φορητού υπολογιστή, π.χ. 19V 4,74A.


Θα είναι κατάλληλο για το φορητό υπολογιστή μας εάν η διάμετρος του βύσματος πληροί τις...

Τροφοδοτικό φορητού υπολογιστή - τι τάση;

Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση του φορτιστή - αυτή η παράμετρος πρέπει να ταιριάζει με την αρχική σας συσκευή.


Όταν επιλέγετε ένα νέο τροφοδοτικό για το φορητό υπολογιστή σας, θα πρέπει να ελέγξετε την τάση...
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R522 R530 R540 R580 Q35 Q45
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780
Green Cell PRO ® Ladegerät Netzteil für laptop Samsung NP300U NP530U3B-A01 NP900 19V 2.1A
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für Samsung N100 N130 N145 N148 N150 NC10 NC110 N150 Plus
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 12V 3.33A 40W für Samsung 303C XE303C12 500C XE500C13 500T XE500T1C 700T XE700T1C
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 3.16A 60W für Samsung NP730U3E ATIV Book 5 NP530U4E ATIV Book 7 NP740U3E
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD20P
12,95 €
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD21P
14,95 €
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD18AP
15,95 €
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD19P
12,95 €
Eνταση: 12V
Κωδικός προϊόντος: AD59P
12,95 €
Eνταση: 19V
Κωδικός προϊόντος: AD95P
14,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από %3 $ d στοιχεία

Ο φορτιστής φορητού υπολογιστή Samsung έχει σταματήσει να λειτουργεί; Μην διακινδυνεύσετε κανένα διάλειμμα στη δουλειά σας και παραγγείλετε το άμεσα διαθέσιμο επώνυμο ανταλλακτικό από την Green Cell !

Στην περίπτωση των Samsung - φορητούς υπολογιστές - ο φορτιστής είναι μια συσκευή που συχνά υπόκειται σε φθορά ή φθορά. Μετά από λίγο, το βύσμα του φορτιστή μπορεί να αλλάξει ελαφρώς σχήμα και δεν θα χωράει πλέον στη θύρα του υπολογιστή. Μπορεί επίσης να προκληθεί μηχανική βλάβη - σπασμένα καλώδια, θραύση ή τριβή του συνδέσμου.

Μερικές φορές η αγορά ενός νέου φορτιστή είναι απαραίτητη για έναν πολύ πεζογραφικό λόγο - αυτές είναι καταστάσεις όπου ο αρχικός προσαρμογέας ρεύματος απλώς χάνεται. Μερικοί επιλέγουν να αγοράσουν έναν επιπλέον φορτιστή όταν χρησιμοποιούν συχνά το φορητό υπολογιστή σε δύο διαφορετικά μέρη, όπως στο σπίτι και στη δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μετακινήσετε το τροφοδοτικό από μέρος σε μέρος.

Εάν χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή εδώ και χρόνια και η αρχική μπαταρία του δεν έχει πλέον τόσο μεγάλη χωρητικότητα όσο ήταν όταν ξεκίνησε, είναι κατεστραμμένο ή σπασμένο, ο προσαρμογέας ρεύματος για το Samsung R510 μπορεί να σας δυσκολέψει πολύ τη χρήση του υπολογιστή Ε

Στην περίπτωση Samsung , οι γνήσιοι φορτιστές φορητών υπολογιστών που αγοράστηκαν απευθείας από τον κατασκευαστή κοστίζουν τόσο πολύ που η αγορά μιας αρχικής συσκευής δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα. Τέτοια πρωτότυπα αξεσουάρ επίσης συχνά δεν είναι διαθέσιμα για αγορά και αν χρησιμοποιείτε το φορητό υπολογιστή σας κάθε μέρα και το χρησιμοποιείτε για εργασία ή μελέτη, απλά δεν έχετε χρόνο να περιμένετε.

Η επιλογή των φθηνών και καθολικών ανταλλακτικών, με τη σειρά του, δεν σας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα είναι πραγματικά ασφαλή ή ότι θα ταιριάζουν στη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Φορτιστές φορητού υπολογιστή συμβατοί με Samsung

Χάρη στα προϊόντα της Green Cell , μπορείτε να αποφύγετε τα διλήμματα που σχετίζονται με την απόφαση αγοράς νέου τροφοδοτικού. Τα επώνυμα ανταλλακτικά έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να μην χρειάζεται να επιλέξετε ανάμεσα σε ελκυστική τιμή και υψηλή ποιότητα.

Η εναλλακτική μας λύση στους αρχικούς φορτιστές για φορητό υπολογιστή Samsung σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε όλες τις συνθήκες.

Τα τροφοδοτικά της Green Cell είναι προϊόντα της σειράς PRO, τα οποία αναπτύχθηκαν έχοντας υπόψη τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Όταν τα χρησιμοποιείτε για τη φόρτιση του φορητού σας υπολογιστή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας θα είναι ασφαλείς και κατάλληλα προστατευμένες σε περίπτωση βραχυκυκλώματος ή απότομης αλλαγής τάσης.

Στους φορτιστές της Green Cell θα βρείτε επίσης μια σειρά εγγυήσεων που εγγυώνται μια βέλτιστη θερμοκρασία εργασίας χωρίς τον κίνδυνο υπερθέρμανσης. Η υπεροχή έναντι των φθηνών, καθολικών τροφοδοτικών είναι επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο μήκους 1,2 μέτρων (το οποίο μαζί με το καλώδιο τροφοδοσίας έχει ως αποτέλεσμα 2 μέτρα), το οποίο είναι ανθεκτικό σε μηχανικές βλάβες.

Ως αποτέλεσμα, οι φορτιστές φορητών υπολογιστών που κατασκευάστηκαν Samsung φορητών υπολογιστών Samsung δεν λειτουργούν αξιόπιστα μόνο κάτω από άνετες συνθήκες στο γραφείο ή στο σπίτι, αλλά και στο ταξίδι: στο τρένο, στο ξενοδοχείο ή σε δημόσιους χώρους.

Τα επώνυμα ανταλλακτικά Green Cell έχουν διάρκεια ζωής που αντιστοιχεί στα αρχικά προϊόντα και είναι ακόμη και 3 χρόνια. Δίνουμε 36 μήνες εγγύηση για κάθε προϊόν αυτής της μάρκας.

Ποιος φορτιστής για Samsung πρέπει να επιλεγεί;

Ο φορτιστής, που έχει σχεδιαστεί με τα δημοφιλή Samsung , θα λειτουργεί άψογα και άψογα όταν προσαρμοστεί στο συγκεκριμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή. Samsung μοντέλα φορητών υπολογιστών Samsung βρίσκονται στις λίστες συμβατότητας - τόσο τα νεότερα όσο και τα λίγο παλαιότερα. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμόσετε εύκολα τον τύπο τροφοδοσίας στο μοντέλο σας.

Όταν Samsung συσκευή σας Samsung, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το βύσμα του θα ταιριάζει στην είσοδο και δεν θα πέφτει με κάθε κίνηση. Ωστόσο, η συμβατότητα σημαίνει πολλά περισσότερα από απλή φυσική προσαρμογή. Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή ισχύ και τάση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποτρέψετε υπερτάσεις και ζημιές στο φορητό υπολογιστή.

Πώς πρέπει να επιλεγεί ο κατάλληλος τύπος Green Cell Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να γνωρίζετε το ακριβές όνομα του φορητού σας υπολογιστή: τη σειρά και τον αριθμό. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Samsung R519, ο φορτιστής που είναι συμβατός με αυτό το μοντέλο είναι το Green Cell PRO 19V 3.16A 60W. Για ένα άλλο μοντέλο - όπως το Samsung R530 - ο φορτιστής που εγγυάται τη λειτουργία της μπαταρίας χωρίς προβλήματα είναι το Green Cell PRO 19V 4.74A 90W.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το ποιο προϊόν ταιριάζει στη συσκευή σας, μπορείτε να ελέγξετε τη συνιστώμενη ισχύ, τάση, ρεύμα και τύπο βύσματος στο εγχειρίδιο χρήστη. Όλες αυτές οι πληροφορίες, μαζί με τις περιγραφές προϊόντων στον ιστότοπό μας, θα είναι αρκετές για να βρείτε την κατάλληλη μονάδα τροφοδοσίας.

Όταν ψάχνετε για φορτιστή φορητού υπολογιστή Samsung , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης. Εισαγάγετε το όνομα και το μοντέλο του φορητού υπολογιστή στο πεδίο αναζήτησης (π.χ. Samsung R519 - φορτιστής) και επιλέξτε την κατάλληλη μονάδα τροφοδοσίας από τη λίστα που εμφανίζεται.

Κάθε Green Cell ταιριάζει σε πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών Samsung Εάν είναι απαραίτητο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να επιλέξουν τον κατάλληλο φορτιστή.

Σημαντικές παράμετροι του φορτιστή για το Samsung : ισχύς, ένταση, τάση

Στην περίπτωση μεμονωμένων Samsung , οι φορτιστές φορητών υπολογιστών διαφέρουν σε watt, τάση και αμπέρ. Οι παλαιότεροι φορητοί υπολογιστές μπορεί να έχουν διαφορετικούς συνδέσμους - αυτές οι σημαντικές λεπτομέρειες πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά.

Κάθε μονάδα τροφοδοσίας έχει μια συγκεκριμένη έξοδο. Στο φορητό υπολογιστή, μπορεί να εφαρμοστεί ένα τροφοδοτικό που συνιστά ο κατασκευαστής, αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει να χρησιμοποιήσετε ένα τροφοδοτικό με μεγαλύτερη ισχύ - τότε η εργασία του θα είναι ταχύτερη και πιο αποτελεσματική. Είναι σημαντικό η τιμή ισχύος - εκφρασμένη σε watt (W) - να μην είναι μικρότερη από τη συνιστώμενη, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας.

Διαβάστε περισσότερα