Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:
Λειτουργούμε από το 2008, όταν ο Paweł Ochyński, ο ιδρυτής της επιχείρησής μας, άνοιξε μια εταιρεία που ασχολείται με την παροχή συμβουλών πελατών σχετικά με την επιλογή φορητών υπολογιστών και την εξυπηρέτηση του εξοπλισμού υπολογιστών. Ως απάντηση στη ζήτηση της αγοράς, στις αρχές του 2010 επικεντρωθήκαμε στην πώληση τεχνολογίας ιόντων λιθίου, π.χ. H. Μπαταρίες για φορητούς υπολογιστές, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, που ενσωματώνουν τις γνώσεις μας για την κατασκευή φορητών υπολογιστών και ηλεκτρονικών συσκευών. Η επιχείρηση batteryempire.de υπάρχει από το 2013Το αποτέλεσμα αυτού του μετασχηματισμού είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα Battery Empire, το οποίο έχει έναν ξεκάθαρα καθορισμένο σκοπό από την αρχή.
Η ικανοποίησή σας για τις αγορές σας από εμάς.
Καθημερινά εργαζόμαστε για την ανάπτυξη της προσφοράς μας, η οποία αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει εκατοντάδες προϊόντα στις ακόλουθες ομάδες συλλογής:


Εργαζόμαστε συνεχώς για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της ανταγωνιστικότητας. Θέλουμε να είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης για τους πελάτες μας, τόσο ιδιώτες όσο και εταιρείες. Καθημερινά εργαζόμαστε για την προετοιμασία νέων προωθήσεων, χάρη στις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικές ευκαιρίες βραβείων. Ακολουθήστε μας στο Facebook για να είστε ενημερωμένοι. Εκτός από τις τρέχουσες προσφορές και τις κληρώσεις, έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο ιστολόγιό μας Battery Empire.

Γιατί εμείς;
Από την αρχή της δραστηριότητάς μας, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται καθημερινά. Μάθετε γιατί επέλεξαν τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο Battery Empire Shop.
ικανοποίηση από την αγορά

Από την ίδρυση του καταστήματός μας, έχουμε επικεντρωθεί στην ικανοποίηση των πελατών μας με τις αγορές που γίνονται από εμάς. Αυτή η προσέγγιση είχε ως αποτέλεσμα εξαιρετικές κριτικές και μια άψογη φήμη που μας ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές μας. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για εκατοντάδες θετικά σχόλια, βραβεία και πολλά βραβεία που έχουμε λάβει χάρη στους ικανοποιημένους πελάτες μας.

Ελκυστικές τιμές


Κατά την τιμολόγηση των προϊόντων της προσφοράς μας, στοχεύουμε πάντα να επιλέγουμε το καλύτερο δυνατό ενώ φροντίζουμε για την ικανοποίηση των αγορών σας. Ετοιμάζουμε τακτικά διάφορες προσφορές, χάρη στις οποίες τα διαθέσιμα προϊόντα μπορούν να αγοραστούν σε πολύ ελκυστικές τιμές. Προσφέρουμε επαγγελματικές συμβουλές

Σας συμβουλεύουμε επαγγελματικά


Τα μέλη της ομάδας μας είναι φιλόδοξοι νέοι που είναι πολύ εξοικειωμένοι με τον εξοπλισμό που πουλάμε και θα χαρούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email. Οι αντιπρόσωποι πωλήσεών μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον εξοπλισμό που είναι κατάλληλος για εσάς, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για το πώς να βελτιώσουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας, θα θέλαμε να τις ακούσουμε - οποιαδήποτε ανατροφοδότηση, όσο μικρή κι αν είναι, θα είναι εξαιρετικά πολύτιμη για εμάς.

Εργαστείτε για ανθρώπους με πάθος

Εκτός από τους πελάτες μας, φροντίζουμε και τους υπαλλήλους μας. Κάθε εργαζόμενος στην εταιρεία μας φέρνει πολλές ιδέες και ενέργεια στη δουλειά του. Εάν κι εσείς θέλετε να μοιραστείτε τα πάθη, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας μαζί μας, κάντε αίτηση στην ομάδα μας! Αναζητούμε ανθρώπους που είναι έτοιμοι να αναλάβουν νέες προκλήσεις και δεν φοβούνται να παρουσιάσουν τις δικές τους ιδέες και λύσεις.

Δείτε ποιους ψάχνουμε αυτή τη στιγμή για να ενταχθούν στην ομάδα μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και συνήθως δεν συλλέγει αυτόματες πληροφορίες, με εξαίρεση τα δεδομένα πρόσβασης σε αυτά τα αρχεία (τα λεγόμενα "cookies").
OK