Επιλέξτε μια συσκευή
Επιλέξτε μια συσκευή και αναζητήστε
για προϊόντα που ταιριάζουν
×
customer devices Τις συσκευές μου
customer devices

Δεν υπάρχουν αποθηκευμένες συσκευές

Οι συσκευές που αναζητήσατε θα αποθηκευτούν αυτόματα - θα διευκολύνει τις μελλοντικές αναζητήσεις και θα λάβετε εξατομικευμένες προσφορές .

Μεταβείτε στην ενότητα "Οι συσκευές μου"
added device
Επιλεγμένη συσκευή:
customer devices
Επιλεγμένη συσκευή:

Πληκτρολόγια (1)

Πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή

Ταξινόμηση κατά:

Ζώνη βοήθειας

Είναι αυτό το πληκτρολόγιο κατάλληλο για τον φορητό υπολογιστή μου;

Όταν συγκρίνουμε το πληκτρολόγιό σας με τις εικόνες που παρουσιάζονται στην προσφορά μας, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος και το πλάτος του πληκτρολογίου, τη θέση των στηριγμάτων στερέωσης ή των οπών των βιδών και τη θέση και το μήκος της ράβδου σήματος.


Όταν συγκρίνουμε το πληκτρολόγιό σας με τις εικόνες που παρουσιάζονται στην προσφορά μας, δίνουμε...

Είναι δυνατόν να αλλάξετε το πληκτρολόγιο μαζί σας;

Δεν προσφέρουμε αντικαταστάσεις πληκτρολογίου. Ευτυχώς, σε πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών αυτή η δραστηριότητα είναι πολύ απλή. Επιπλέον, στον οδηγό Διαδικτύου μπορούμε να βρούμε έναν οδηγό που θα σας δείξει βήμα προς βήμα πώς να το κάνετε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε αντικατάσταση σε οποιαδήποτε υπηρεσία υπολογιστή.


Δεν προσφέρουμε αντικαταστάσεις πληκτρολογίου. Ευτυχώς, σε πολλά μοντέλα φορητών υπολογιστών αυτή...

Το laptop μου δεν έχει πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. Μπορώ να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό από εσάς;

Ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου απαιτεί συνήθως μια ξεχωριστή ταινία σήματος που συνδέεται στον φορητό υπολογιστή. Εάν ο φορητός υπολογιστής σας δεν διαθέτει οπίσθιο φωτισμό από το εργοστάσιο, το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό δεν θα λειτουργεί μαζί του.


Ο οπίσθιος φωτισμός του πληκτρολογίου απαιτεί συνήθως μια ξεχωριστή ταινία σήματος που συνδέεται...
Tastatur für APPLE MACBOOK PRO UNIBODY 15" A1286
17,95 €
Εμφάνιση %1 $ d - %2 $ d από 1 στοιχείο

Γνωρίζατε ότι εάν εργάζεστε στο σημειωματάριό σας όλη μέρα και αγγίζετε τα πλήκτρα, τα δάχτυλά σας καλύπτουν μια απόσταση 20 χιλιομέτρων; Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε να τρέξετε έναν μαραθώνιο στα κλειδιά σε 2 ημέρες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από τη γλώσσα στην οποία γράφουμε και το μέσο μήκος των λέξεων. Αλλά ο αριθμός αυτός είναι ούτως ή άλλως εκπληκτικός. Τόσο πολύ για τα δάχτυλα, αλλά τι γίνεται με το πληκτρολόγιό μας που πρέπει να αντέξει τα πάντα; Δεν είναι περίεργο που το πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή μπορεί να απαιτήσει αντικατάσταση πολύ πιο γρήγορα από άλλα μέρη.

Έχει αποτύχει το πληκτρολόγιό σας; Maybeσως ζήτησε μια γουλιά καφέ ένα πολύ νυσταγμένο πρωινό; Και όπως είναι γνωστό, τα ποτά δεν είναι για αυτούς. Maybeσως κατά λάθος έβγαλες την απογοήτευσή σου χτυπώντας τα κουμπιά σαν δρυοκολάπτης; Ανεξάρτητα από την αιτία, πρέπει να πείτε αντίο στο παλιό πληκτρολόγιο. Είναι σημαντικό να βρείτε ένα νέο πληκτρολόγιο για το Asus , το Dell , το Lenovo ή μια άλλη συσκευή μαζί μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις ακόλουθες λέξεις -κλειδιά στη μηχανή αναζήτησης: εξωτερικό πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή, αφαιρούμενο πληκτρολόγιο φορητού υπολογιστή, εναλλαγή πληκτρολογίου φορητού υπολογιστή.

Επιλογή πληκτρολογίου φορητού υπολογιστή

Στην προσφορά μας θα βρείτε εξωτερικά πληκτρολόγια φορητών υπολογιστών που είναι συμβατά με φορητούς υπολογιστές που διατίθενται στην αγορά. Ειδικά για εσάς έχουμε δημιουργήσει μια ελεγμένη λίστα μοντέλων φορητών υπολογιστών για τα οποία είναι κατάλληλα κάτω από κάθε περιγραφή πληκτρολογίου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν θα μπορείτε να τα προσαρμόσετε. Ωστόσο, εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες για το τι να επιλέξετε, μη διστάσετε να μας γράψετε. Γνωρίζουμε τα πάντα για τα πληκτρολόγια, γι 'αυτό θα βρούμε το τέλειο για εσάς.

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά πληκτρολόγια σε οικονομικές τιμές

Σας προσφέρουμε πληκτρολόγια φορητού υπολογιστή από τη μάρκα Green Cell Dell , Lenovo , Asus ή άλλους φορητούς υπολογιστές σας. Τα προϊόντα τους κατασκευάζονται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών φορητού υπολογιστή όπως η Compak, η Sunrex και η Quanta. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Θα λάβετε ένα προϊόν που έχει την ίδια ποιότητα με το αρχικό πληκτρολόγιο, αλλά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται κάτω από το λογότυπο μιας μεγάλης μάρκας το καθιστά φθηνότερο.

Αυτό είναι ένα ανταλλακτικό υψηλής ποιότητας. Για να επιβεβαιωθεί αυτό, η Green Cell προσφέρει εγγύηση 24 μηνών στα πληκτρολόγια. Επιπλέον, λαμβάνετε εγγύηση από πόρτα σε πόρτα για ένα μήνα.

Το ιδανικό αντίγραφο των αρχικών μοντέλων σημαίνει ότι τα πληκτρολόγια είναι 100% συμβατά με τη συσκευή σας. Τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή είναι υψηλής ποιότητας, γι 'αυτό η αγορά θα σας εξυπηρετήσει για χρόνια. Ο ακριβής σχεδιασμός προστατεύει το πληκτρολόγιό σας από τη διείσδυση σκόνης και βρωμιάς, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής του.

Άνεση χρήσης

Τα πληκτρολόγια είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην αποτελεσματικότητα της εργασίας σας. Τα κατάλληλα επιλεγμένα υλικά και η προσεκτική κατασκευή εγγυώνται την τέλεια πίεση των κλειδιών. Πρέπει να έχετε πατήσει το πλήκτρο διαστήματος αρκετές φορές (ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα πλήκτρα) γιατί δεν θα το αφήσει να φύγει. Αυτό σου παίρνει το χρόνο. Όταν γράφετε πολλά, τα δευτερόλεπτα μπορούν να μετατραπούν σε χαμένα λεπτά την ημέρα. Για το λόγο αυτό, η Green Cell φροντίζει για να μην χάσετε αυτόν τον χρόνο.

Αλλαγή πληκτρολογίου

Η συναρμολόγηση του παλιού πληκτρολογίου και η συναρμολόγηση του νέου πληκτρολογίου είναι πολύ εύκολη. Μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο για το πώς να το κάνετε αυτό στο Διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο ιστολόγιό μας , όπου αναλύσαμε λεπτομερώς τον τρόπο επιλογής και εναλλαγής πληκτρολογίου φορητού υπολογιστή. Ωστόσο, εάν δεν αισθάνεστε έτοιμοι και δεν θέλετε, μεταφέρετε τη νέα σας αγορά σε μια υπηρεσία υπολογιστή. Το κόστος μιας τέτοιας υπηρεσίας είναι μεταξύ 10 και 30 ευρώ. Ωστόσο, η υπηρεσία σας παρέχει εγγύηση ότι το πληκτρολόγιο για φορητό υπολογιστή θα συναρμολογηθεί σωστά.

Αξίζει να αγοράσετε το πληκτρολόγιο του φορητού υπολογιστή αμέσως στις εγκαταστάσεις σέρβις όπου θα αντικατασταθεί; Καλύτερα όχι. Η υπηρεσία θα προσθέσει σίγουρα ένα περιθώριο στις πωλήσεις πληκτρολογίου. Επιπλέον, δεν θα έχετε κανέναν έλεγχο για το ποιο ανταλλακτικό θα χρησιμοποιήσετε.